Germania vrea ca SUA să-şi retragă focoasele nucleare de pe teritoriul ţării sale

by “Ministrul de Externe şi vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a declarat miercuri că arsenalul nuclear al Statelor Unite staţionat, din Germania, ar trebui retras de pe teritoriul acestei ţări, ca rezultat al unui dialog international în privinţa dezarmării, relatează Tass. Sigmar Gabriel, care efectuează o vizită la New York, a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul de Externe şi vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, a declarat miercuri că arsenalul nuclear al Statelor Unite staţionat, din Germania, ar trebui retras de pe teritoriul acestei ţări, ca rezultat al unui dialog international în privinţa dezarmării, relatează Tass.

Sigmar Gabriel, care efectuează o vizită la New York, a acordat un interviu pentru agenţia DPA, în care i-a dat dreptate liderului social-democrat Martin Schulz, care a precizat anterior că un astfel de act ar fi necesar.

”Sunt încrezător că este necesară reînceperea discuţiilor cu privile la dezarmare şi controlul armamentului. De asta cred că domnul Schulz are dreptate, iar declaraţiile sale cu privire la retragerea armamentelor din Germania sunt corecte”, a declarat Sigmar Gabriel.

Potrivit agenţiei DPA, aproximativ 20 de focoase nucleare americane ar fi staţionate într-o bază aeriană din apropierea localităţii Buchel. Acest arsenal s-ar afla în Germania încă din perioada Războiului Rece.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/germania-vrea-ca-sua-sa-si-retraga-focoasele-nucleare-de-pe-teritoriul-tarii-sale/
  2. Foto: flux24.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro