Germania: O femeie de 88 de ani a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru negarea holocaustului. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!

by “”Bunica nazistă”, condamnată la închisoare pentru că susține că Holocaustul nu a existat Un tribunal german a condamnat luni o ”bunică nazistă” în vârstă de 88 de ani la 6 luni de închisoare pentru a 5-a oară, pentru că a negat Holocaustul. Ursula Haverbeck a negat de mai multe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Bunica nazistă”, condamnată la închisoare pentru că susține că Holocaustul nu a existat

Un tribunal german a condamnat luni o ”bunică nazistă” în vârstă de 88 de ani la 6 luni de închisoare pentru a 5-a oară, pentru că a negat Holocaustul.

Ursula Haverbeck a negat de mai multe ori de-a lungul timpului faptul că milioane de evrei au fost uciși în masă de naziști – fapt care constituie instigare la ura de rasă, conform legilor germane.

Și, deși femeia a mai fost condamnată până acum pentru același lucru, ea nu a făcut încă închisoare, pentru că a făcut apel la decizia judecătorilor.

În timpul unui eveniment care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, Haverbeck a repetat ceea ce crede: faptul că ”nu este adevărat” că au existat camere de gazare în lagărele naziste de concentrare de la Auschwitz.

De asemenea, potrivit Daily Mail, ea a negat faptul că 1,1 milioane de oameni au murit în taberele construite de naziști în Polonia ocupată.

În timpul procesului, Haverbeck a argumentat prin faptul că ea doar citează dintr-o carte, pe care a prezentat-o la evenimentul respectiv.

De altfel, ea a contestat imediat această nouă decizie a judecătorilor.

Poreclită drept ”bunica nazistă” de media germană, Haverbeck este o extremistă notorie, care a fost la un moment dat președinta unui centru de antrenamente de extremă-dreapta, care a fost închis în 2008 pentru că promova nazismul.

Nu în ultimul rând, ea a părut la televizor afirmând că Holocaustul este ”cea mai mare și mai sustenabilă minciună din istorie”.”[1]

Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare

Evreii sionisti conduc lumea. Se mai indoieste cineva de acest adevar? Ce s-a intamplat in Germania este scandalos. In mod normal, oamenii trebuiau sa iasa in strada pentru a protesta impotriva acestei legi brutale, care incalca libertatea de exprimare.

Astfel de legi, care nu permit discutiile despre holocaust, au fost adoptate la presiunea evreilor sionisti. Lobby-ul sionist este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice din lume. A se observa faptul ca judecatorul nu a condamnat-o la sase luni de inchisoare cu suspendare, ci cu executare. Vorbim de o femeie in varsta de 88 de ani.

Se intampla in Germania neobolsevica a lui Merkel, unde imigrantii care comit infractiuni sunt protejati de autoritati. In Germania, exista o politie a gandirii in sensul ca autoritatile au arestat persoane pentru faptul ca au scris pe internet ca nu sunt de acord cu primirea de imigranti. Acesta este un alt exemplu de cenzura.

Ca Germania lui Merkel este o tara neobolsevica, asta este clar pentru orice persoana, care a studiat cat de cat politica acestei tari. In Marea Britanie, Spania si SUA nu exista o astfel de lege. Evreii sionisti au incercat si in SUA sa interzica dezbaterile despre holocaust, dar au esuat.

In Romania, exista legea 217/2015, cunoscuta si sub numele de “legea antilegionara”, o lege bolsevica, dorita de evreii sionisti si neomarxisti de la Institutul Elie Wiesel. Aceasta lege incalca libertatea de exprimare si are scopul de a denigra valorile nationale ale Romaniei.

In opinia noastra, orice subiect istoric trebuie dezbatut liber. A trimite pe cineva la puscarie pentru ca dezbate un subiect anume, asta este dictatura. In prezent, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Globalizarea inseamna dictatura, iar nationalismul inseamna libertate, iar oamenii incep sa inteleaga si sa vada pericolele globalizarii (Noii Ordini Mondiale).

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/bunica-nazista-condamnata-la-inchisoare-pentru-ca-susc-ine-ca-holocaustul-nu-a-existat.html
  2. Foto: AFP
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro