George W. Bush si Tony Blair au mintit o lume intreaga pentru a ataca Irakul in 2003 !

by “Lumea Libera si Civilizata” catre care politicienii corupti si globalisti din Romania impreuna cu falsii jurnalisti ne spun sa ne indreptam, a facut de-a lungul deceniilor foarte multe mizerii despre care conspirationistii au scris pe larg. Una dintre cele mai mari mizerii ale “Lumii Libere si Civilizate” a fost […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lumea Libera si Civilizata” catre care politicienii corupti si globalisti din Romania impreuna cu falsii jurnalisti ne spun sa ne indreptam, a facut de-a lungul deceniilor foarte multe mizerii despre care conspirationistii au scris pe larg.

Una dintre cele mai mari mizerii ale “Lumii Libere si Civilizate” a fost uciderea a 2996 de oameni in operatiunea Drapel Fals, “11 septembrie 2001”, pentru a avea motiv si justifica un “razboi preventiv impotriva terorismului”, pe care l-au creat si-l finanteaza, pentru a avea motiv sa restranga libertatile civile ale oamenilor. Aceste lucruri sunt arhicunoscute chiar si de cei cu o pregatire intelectuala precara.

Noi documente desecretizate demonstreaza, inca o data, ca cei care au scris “Teorii ale Conspiratiei” despre acesti indivizi si mizeriile lor, au avut dreptate. Cu alte cuvinte, conspirationistii sunt confirmati pe zi ce trece, iar asta-i excelent.

George W. Bush si Tony Blair

Antena 3 Romania prezinta urmatoarele:

“O serie de documente secrete ale Casei Albe arată ce s-a întâmplat de fapt în privinţa invaziei din Irak şi cum se fac jocurile politice la nivel înalt.

Discuţiile dintre Tony Blair şi George Bush, din 2002, arată clar cum fostul premier britanic şi-a declarat sprijinul necondiţionat pentru o acţiune militară în Irak, deşi în faţa alegătorilor a susţinut mereu o cale paşnică.

La schimb, Bush i-a pus la dispoziţie “spioni” în favoarea Partidului Laburist, care să ajute la manipularea opiniei publice, în sprijinirea soluţiei militare în Irak.

Blair a negat mereu existenţa unei înţelegeri parafată “cu sânge” cu George W. Bush, însă documentele apărute recent îl contrazic în totalitate.
Documentele arată că în 2002 Blair a minţit cu bună-ştiinţă în privinţa lui Saddam, despre care a spus că poate apela şi folosi arme chimice în mai puţin de o oră.

Documentele se află printre cele 30.000 de emailuri ale lui Hillary Clinton, desecretizate prin ordinele instanţelor de peste Ocean.”[1]

Organizatia Amnesty International care se ocupa de Drepturile Omului (care drepturi ?!) a cerut de mai multe arestarea acestor doi bilderbergi demonstrand ca ei sunt vinovati de crime de razboi si genocid.

De asemenea, acesti indivizi au mintit o lume intreaga si cu privire la “armele de distrugere in masa, chimice si biologice pe care le detinea Saddam Hussein”. Mai nou, utilizeaza acelasi practici ticalosite si impotriva presedintelui legitim al Siriei, Bashar al-Assad, doar ca oamenii s-au trezit si nu mai pot fi manipulati.

SURSE

  1. http://www.antena3.ro/externe/blair-si-bush-invazie-irak-319254.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro