George W. Bush si Dick Cheney – interzisi in Venezuela fiind considerati teroristi ! O decizie luata de oficialii Venezuelei, in frunte cu Presedintele, Nicolas Maduro !

by George W. Bush si Dick Cheney sunt principalii organizatori ai evenimentului 11 septembrie 2001, in urma caruia 2.996 de oameni si-au pierdut viata, cand turnurile WTC, au fost puse la pamant printr-o demolare controlata, cand Pentagonul a fost lovit de o racheta de croaziera si ni s-a spus ca, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

George W. Bush si Dick Cheney sunt principalii organizatori ai evenimentului 11 septembrie 2001, in urma caruia 2.996 de oameni si-au pierdut viata, cand turnurile WTC, au fost puse la pamant printr-o demolare controlata, cand Pentagonul a fost lovit de o racheta de croaziera si ni s-a spus ca, “avionul s-a evaporat”, asta cand au fost intrebati “unde sunt resturile avionului” si cand cladirea WTC 7 n-a fost lovita de niciun avion si a fost pusa la pamant.

MAIN-cheney-bush

Deja, subiectul 9/11, este foarte bine cunoscut, gratie internetului care este o alternativa puternica si solida la toata mass-media mincinoasa si propagandistica a SUA-UE. Un exemplu ca oamenii nu mai asculta de SUA, o reprezinta si decizia inteleapta a Presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, care alaturi de alti oficiali de stat, au interzis accesul la ei in tara celor mai sangeroase personaje din istoria moderna, George W. Bush si Dick Cheney, asa cum relateaza si Russia Today[1].

De asemeni, Nicolas Maduro, a tinut sa precizeze faptul ca Serviciile Secrete ale Venezuelei au prins cetateni americani, care se aflau in misiuni de spionaj sub acoperire. Maduro, a decis ca este nevoie sa reduca numarul angajatilor diplomati ai SUA, din cauza intalnirilor conspirative pe care acestia le pot face, fiind considerati un potential pericol pentru siguranta nationala.

Nicolas Maduro a afirmat:

“Am cerut Ministerului de Externe, revizuirea numarului de functionari de la ambasata SUA din Venezuela. Ei au 100 de angajati, noi 17 la ei.”[1]

Interdictiile pe care oficialii venezueleni, le-au impus unor persoane importante din politica SUA, precum George W. Bush si Dick Cheney, a fost justificata intrucat acestia sunt considerati criminali de razboi, care au incalcat Drepturile Omului, bombardand astfel zone din Orientul Mijlociu ca Irak, Afganistan, Siria, Vietnam etc.

Relatiile dintre SUA si Venezuela sunt foarte tensionate deoarece, Nicolas Maduro, a acuzat SUA ca, doreste sa provoace o lovitura de stat, pentru a-l inlatura de la putere. Acesta a afirmat:

“Puterea imperiala din Nord (n.ed. SUA), a intrat intr-o faza periculoasa de disperare, incercand sa rastoarne ordinea. In acest caz, eu il acuz pe vicepresedintele american, Joe Biden.”[1]

Acuzatiile au fost facute pe fondul protestelor pe scara larga din tara, in prima jumatate a anului 2014, declansate de un nivel ridical de inflatie, pene de curent in masa si o lipsa de bunuri de baza. Mai tarziu, in luna februarie 2014, liderul Venezuelei, a anuntat ca tara sa a invins cu succes o lovitura de stat sponsorizata de SUA, adaugand si un complot de atacare asupra Palatului Prezidential.

Maduro, a mai afirmat ca exista inregistrari, prin care pot dovedi cum diversi agenti secreti ai SUA, au dat mita unor persoane corupte din aparatul de stat al Venezuelei. Trebuie reamintit faptul ca Washington si Caracas, capitalele celor doua tari, se afla in conflict, asta dupa ce Hugo Chavez, a venit la putere in anul 2.000, iar SUA a pus la punct o lovitura de stat in 2002, pe care insa Chavez, fiind foarte popular, a reusit s-o invinga.

Despre aceasta lovitura de stat vorbeste si fostul asasin economic, John Perkins, care-l lauda in cartea sa, “Confesiunile unui asasin economic”, dar si in documentarul “Zeitgeist Addendum”, pe Hugo Chavez, pentru lupta sa impotriva “sacalilor” de la FMI si Banca Mondiala.

SURSE

1. http://rt.com/news/236541-venezuela-imposes-visas-usa/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro