Generatorul de Energie Cuantica – reprodus cu succes de o echipa de electrotehnisti! Acesta are la baza conceptele lui Tesla!

by Continui seria prezentarilor de dispozitive “free energy” (n.tr. energie libera) cu un nou concept numit “Generator de Energie Cuantica” (Q.E.G.). Acest dispozitiv se bazeaza pe mintea “extraterestrului roman Tesla” (dupa cum il denumea Henri Coanda), care in realitate este un generator de rezonanta, dupa cum il definesc si constructorii […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Continui seria prezentarilor de dispozitive “free energy” (n.tr. energie libera) cu un nou concept numit “Generator de Energie Cuantica” (Q.E.G.). Acest dispozitiv se bazeaza pe mintea “extraterestrului roman Tesla” (dupa cum il denumea Henri Coanda), care in realitate este un generator de rezonanta, dupa cum il definesc si constructorii de astazi. Practic, acest dispozitiv cere la intrare o putere de 1kW, pentru a socate o putere de 10kW, dupa cum il prezinta collective-evolution.com[1].

generator energie cuantica

Vizionati videoclipul de mai jos:

Explicatii celor interesati de acest dispozitiv:

SURSE

1. http://www.collective-evolution.com/2014/04/30/free-energy-live-in-action-this-is-breathtaking-as-science-is-being-re-written/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro