Generatia Facebook isi face loc printre presa mincinoasa si politicienii corupti din Romania ! Acelasi lucru se intampla si in lume !

by Presa mincinoasa din Romania, sociologii, ONG-urile lui George Soros si Aosciatiile pentru “implementarea” diverselor “democratii” si politicienii totalmente corupti, ce o conduc, au ajuns la aceasta concluzie, pe care, evident, si-au prezentat-o la trusturile lor de presa unde sunt actionari. Dupa ce PSD-ul a pierdut alegerile in fata lui […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa mincinoasa din Romania, sociologii, ONG-urile lui George Soros si Aosciatiile pentru “implementarea” diverselor “democratii” si politicienii totalmente corupti, ce o conduc, au ajuns la aceasta concluzie, pe care, evident, si-au prezentat-o la trusturile lor de presa unde sunt actionari. Dupa ce PSD-ul a pierdut alegerile in fata lui Klaus Johannis, presa PSD-ului a inceput sa recunoasca aceste aspecte, pe care, in public, nu le recunoscusera si anume: “Generatia Facebook are o mare putere !”

illuminati-money-control

Personal, nu ma intereseaza nici Johannis, nici Ponta si niciunul, caci toti sunt corupti, hoti, mincinosi, niciunul nu este curat moral, juridic ori sufleteste, acestia alcatuind FSN-ul. Acest editorial are ca scop prezentarea unor aspecte cu privire la impactul extrem de puternic ce il au Retelele de Socializare asupra oamenilor, in mod special, faptul ca informatiile prezentate circula liber, fara sa fie supuse unor organe de cenzura, asa cum este in Romania, CNA-ul, creat in 1992 de catre bolsevicul Ion Iliescu.

Au fost cateva tentative din partea CNA de a aduce internetul sub incidenta acestei organizatii bolsevice, insa au fost fara de succes, asa cum nici celebra lege ACTA – o lege bazata pe cenzura, a dat gres, din cauza opozitiei masive a oamenilor, in special a gruparii cunoscuta sub numele de Anonymous.

Politicieni + mass-media + sociologi = mirositoare si periculoasa combinatie !

Da, este o combinatie care tre’ sa functioneze oriunde in lumea “capitalista” a “democratiei” francmasonice. In Romania avem asa: presa de stanga si presa de dreapta. De exemplu:

1. B1 – este postul de casa al lui Traian Basescu si al camarilei sale, condus de Sorin Oancea.

2. Realitatea – este postul de casa al PNL-ului, care l-a facut, intr-un fel sau altul, presedinte al Romaniei pe Klaus Johannis, avand ca persoane principale de propaganda: Rares Bogand si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, de exemplu, la 14 octombrie 2013, erau implicati intr-un scandal, prin care apropiati de-ai sai, de la Realitatea erau anchetati de DNA, dupa preluarea televiziunii Realitatea TV, de la infractorul evreu Elan Schwartzenberg.

3. Antenele – puse la punct de cel supranumit “Varanul”, un important comunist, dar si membru al Securitatii, avand numele conspirativ de “Felix”. Acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul privatizarii frauduloase ICA (Institutul pentru Cercetari Alimentare).

4. Romania TV – supranumit si “Ponta TV”, condus de catre Sebastian Ghita, anchetat de DNA, fondator al grupului Asesoft, care a trimis milioane de lei in conturile unor firme, de tip “fantoma”, urmarite penal pentru spalare de bani si evaziune.

5. ProTV – a fost lansat pe piata “democratiei” romane, la data de 1 decembrie 1995 si este detinut de compania ProTV SA, aceasta companie facand parte din grupul Central European Media Enterprises (CME), grup creat in 1994 de catre celebrul evreu Ronald Lauder, implicat masiv in mass-media manipulatoare din Europa Centrala si de Est. Adrian Sarbu, mogulul care conduce acest post, a incercat si reusit, sa se lipeasca de orice guvern care s-a perindat la conducerea tarii din 1990 pana in prezent.

La data de 7 august 2014, acesta vorbind unor tineri corporatisti (viitoare papusi ale Iluminatilor), le-a dezvalui cum si-a folosit el ProTV-ul, pentru “a testat poporul roman”, recunoscand ca a supus poporul roman, unor manipulari cum ar fi propaganda Pro NATO, dar si inventia gretoasa a “Stirilor de la ora 17:00” ! In prezent, Sarbu, are mari probleme fiind acuzat de procurori de o imensa evaziune fiscala.

6. Prima TV – este detinuta de compania Amerom Television SRL, compania condusa de traficantul de copii, Cristian Burci, care in cele de urma a “predat” toate actiunile catre compania scandinava de televiziune SBS Broadcasting SA. In 2007, SBS Broadcasting SA a fost cumparat cu totul de catre ProSiebenSat 1 Media. Din 2014, ProSiebenSat 1 Media, a anuntat ca se va retrage din piata audiovisuala romaneasca, iar Prima TV urmand sa faca parte din trustul Prima Broadcasting Group. Evident, aici sunt doar interese financiare mogule, nu interese ca oamenii sa fie informati corect.

7. Televiziunea Romana (TVR) – este cel mai vechi canal de televiziune din Romania, acesta aparand in Romania, la data de 31 decembrie 1956, in plin comunism evreiesc, care-si facuse deja loc in forta aici, sugrumand viata oamenilor. Postul TVR, a fost implicat si in propaganda masiva, iliesciana si FSN, din timpul Loviturii de Stat din Decembrie 1989. Aceasta televiziune este de tip pupincurist, in sensul ca ea se muleaza pe “corpul” fiecarui guvern care vine la putere, scopul fiind unul financiar evident, aceasta incasand taxa de la toti romanii, in mod ilegal, imoral, prin factura de curent, desi majoritatea romanilor nici nu mai privesc acest post.

Astea au fost si sunt principalele care alcatuiesc propaganda cea mai masiva. Dar sa nu credeti ca celelalte nu contribuie la dezaxarea poporului roman prin manele, tot felul de curve pe la emisiuni de tip “showbiz”, pline cu cocalari si pitipoance.

Mai multe despre mass-media din Romania cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/uriasa-mafie-evreiasca-sionista-care-conduce-mass-media-pe-planeta.

“Analistii politici” – modul in care acestia au prostit romanii din 1990 pana in prezent !

Ca tot statul “democratic” si francmasonic, sa fie unul “de drept”, trebuiesc sa existe si papusi “sociologice”. Sociologia este o stiinta sociala, ce studiaza regulile sociale facute de francmasoni si procesele prin care aceste reguli, leaga si/sau separa oamenii. Cu alte cuvinte, acesti indivizi, se ocupa de studiul vietii umane, acestia “luandu-si dreptul” (?) de a vorbi in numele tuturor oameni, in acest caz, romanilor.

Unii dintre principalii sociologi ai minciunii propagandistice in masa sunt Vasile Dancu, Bogdan Teodorescu, Marius Pieleanu, Alfred Bulai, Ana Bulai si multi “experti” in tot si-n toate. Astia, sunt experti in absolut orice, insa atunci cand cineva, mai cu sange in “cojones”, ii intreaba: “De ce merge totul in tara asta rau ?” Acestia incep sa se balbaie, caci nu mai sunt in largul lor. Largul lor o reprezinta TV-ul.

Daca ii scoatem afara, in strada, printre oameni, acestia vor fugi mancand pamantul, caci nu vor putea sa faca fata avalanselor de intrebari, din partea, oamenilor total nemultumiti. Rolul sociologilor in presa, in general, este acela de a convinge oamenii (de stanga ori de dreapta) sa creada ca, “o vor duce si mai bine”. Asta-i scorpul lor propagandistic, asta ca sa facem un rezumat.

Sondajele politice – minciuni propagandistice !

Mai are sens sa discutam despre “sondajele politice” ? Da, dar doar putin ! Aceste sondaje sunt, toate, absolut toate, comandate politic. Cum observam asta ? Simplu: In toate se vad ca fiind apreciati ori politicienii de stanga, ori cei de dreapta ! Nu exista sondaj in care sa se prezinte oameni apolitici sau anti-politica, sau anti-sistem, adica oameni cu viziuni de ansamblu asupra ceea ce se intampla.

Un alt exemplu care a speriat sociologii a fost acela cand la 25 mai 2014, in timpul alegerilor UE, au reusit sa fie alese, partidele de extrema dreapta ori cele anti-UE ori cele eurosceptice. Tututor sociologilor li se dadusera calculele, mincinoase, peste cap, caci nu se asteptau la asta. Ei au impresia ca oamenii se vor lasa pacaliti de propaganda lor, care financiar vorbind are la baza milioane de euro, caci astfel de sume se invart in spatele “scenei sociologice”, nu degeaba ii mai vedem pe DNA, cand pe unii, cand pe altii.

Presa + politicienii + sociologii ati mintit in mod deliberat poporul roman !

Poporul roman a fost tinut intr-o bezna a minti, inca din Decembrie 1989, de la Lovitura de Stat, pe care acestia trei, se chinuie sa ne-o prezinta sub forma de “Revolutie”. Dracu’ va crede ! De asemeni, toti acestia trei, n-au spus romanilor adevarul despre unele lucruri dupa cum urmeaza:

1. Intrarea Romaniei in NATO – petrecuta in graba, in primavara lui 2004, ca urmare a faptului ca Romania a semnat un protocol cu privire la pastrarea secretului descoperirii din Bucegi, din August 2003. Aceasta intrare in NATO a facut parte dintr-un pachet de “compensatii” pe care SUA l-a acordat Romaniei. Intrarea in NATO, nu a adus nimic bun Romaniei, romanii nu traiesc deloc mai bine, saracia a atins cote imense ce sugruma, cu fiecare zi ce trece, viata oamenilor, insa sociologii, impreuna cu presa si politicienii, continua sa minta pe romani, vanzandu-le niste iluzii.

Potrivit articolului 5 din Tratatul Nord-Atlantic, prezentat la Washington DC, la data de 4 aprilie 1949, se prevad urmatoarele:

“Partile convin ca un atac armat impotriva unei sau mai multora dintre ele, in Europa sau in America de Nord, va fi considerat atac impotriva tuturor si, in consecinta, sunt de acord ca, daca are loc asemenea atac armat, fiecare dintre ele, in exercitarea dreptului la auto-aparare individuala sau colectiva recunoscut prin Articolul 51 din Carta Natiunilor Unite, va sprijini Partea sau Partile atacate prin efectuarea imediata, individual sau de comun acord cu celelalte Parti, a oricarei actiuni pe care o considera necesara, inclusiv folosirea fortei armate, pentru restabilirea si mentinerea securitatii zonei nord-atlantice.”

Dovada ca acest articol este o minciuna, o reprezinta evreul George Friedman, fondatorul Stratfor, care la data de 19 octombrie 2014, a vorbit despre relatia dintre Romania si SUA. De asemeni, acesta a avut tupeul nesimtit, asemanator cu cel al evreului spagar, Mark Gitenstein, de a ne cere sa ne exploatam gazele de sist si/sau Rosia Montana, altfel, citez: “Vom fi izolati si ne paste razboiul cu Rusia !”

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/evreul-george-friedman-face-presiuni-ca-romania-sa-exploateze-rosia-montana-si-gazele-de-sist.

Acesta este tipul de comportament al Iluminatilor, care-si permit absolut orice, oriunde se duc. Ideea este ca un astfel de abject, sa nu fie lasat, sa vorbeasca asa poporului roman.

2. Intrarea in Uniunea Europeana – petrecuta in 2007 si din nou, romanilor nu li s-au spus nimic despre ceea ce inseamna acest parsiv bloc comunitar, de sorginte bolsevic, condus prin ordine asemanatoare regimurilor totalitare, direct de la Bruxelles. De asemeni, romanilor nici nu li s-au spus despre ceea ce inseamna cu adevarat Tratatul de la Lisabona si cum acesta, va ajunge sa sugrume viata oamenilor.

cetatean european cu drepturi

UE, reprezinta, oricat de mult s-ar chinui politrucii ticalosi si corupti, un superstat bolsevic, asa cum visa evreul Jean Monet si ceilalti fondatori francmasoni. Una dintre legile pe care le impune UE, fiecarui stat membru este aceea de a ceda suveranitatea catre UE si a-i permite controlul, direct de la Bruxelles. Saracia si somajul la cote paroxistice, este una dintre cele mai mari consecinte a UE. Oamenii, oricat de mult s-ar stradui acestei “sociologi” sau sociopatologi, sa ne spuna la tembelizor, tot saraci sunt, iar viata lor, integrati sub forma cetralizata in UE, va fi din ce in ce mai grea, motiv pentru care au aparut partidele de extrema dreapta ori partidele eurosceptice. Un raport recent al Comisiei UE, spunea clar ca rata saraciei si a somajului va creste pana in 2023! Asadar, unde este mai pacalicilor “bunastarea” aia cu care ati reusit sa prostiti majoritatea oamenilor ?

Va raspund eu: Bunastarea e in randul vostru si al familiilor voastre, de corupti ce sunteti ! Ce ne-a mai adus UE ? Pai propaganda la greu pro homosexualitate, lesbianism, transexuali, bisexual si toate formele retrograde ale sexualitatii degenerate si demente. Cazul cel mai socant, a fost, evident, cel al “femeii cu barba”, un transexual bolnav, care a castigat Eurovisionul, reusind prin asta sa scarbeasca foarte multa lume, motiv pentru care ideea de euroscepticism a crescut foarte, foarte mult si va creste si mai mult.

Am realizat un articol, in care am prezentat 10 motive pentru care ar trebui sa fim impotriva acestei organizatii de tip centralizat. Numai asa putem sa demolam conceptul de Globalizare, cunoscut sub numele de Noua Ordine Mondială !

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

3. Imprumuturile de la FMI si Banca Mondiala – acestea au reprezentat un asasinat, dar in stil economic, care a urmat dupa Lovitura de Stat din Decembrie 1989. Romania a devenit membra a FMI la data de 15 decembrie 1972, iar de atunci pana in prezent ni s-au acordat 12 programe de imprumut. Primul acord a avut loc la data de 3 octombrie 1975. Imediat dupa Lovitura de Stat, a venit al patrulea imprumut, la 11 aprilie 1991, cand Romaniei i s-au acordat 380, 5 milioane DST. Ce a urmat dupa a fost un jaf incomensurabil, care a dus in cele din urma la prabusirea intregii industrii romanesti cladita in timpul comunismului. Cifra fabricilor si uzinelor inchise in urma privatizarii impuse de FMI si Banca Mondiala depasesc 1.200.

Concluzie !

Concluzia este ca Spiritul Dacic renaste, incetisor, asa ca ceea ce se numeste “Generatia Facebook”, a inceput deja sa sperie toata mafia din Romania si numai impreuna putem sa-i oprim, caci divizati nu reusim, motiv pentru care incearca sa divizeze pe romani, folosind tot felul de sloganuri politice, ce au menirea de a imparti oameni, in diverse ideologii politice, spre a fi dirjiati cum doresc acestia. Trebuie sa-i invam minte ca noi suntem cei majoritari si ca propaganda lor mincinoasa se apropie de sfarsit.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro