Fratele lui George Bush, Jeb Bush, contrazis de o studenta: fratele tau a creat ISIS ! Jeb Bush a fost contrazis ca la carte nemaistiind ce sa zica !

by O tanara studenta la “Stiinte Politice”, in varsta de 19 ani, pe nume Ivy Ziedrich, a avut taria de caracter, mai ceva ca cea a unui barbat si l-a contrazis atat de bine pe fratele criminalului de razboi, George W. Bush, Jeb Bush, astfel incat acesta pur si simplu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O tanara studenta la “Stiinte Politice”, in varsta de 19 ani, pe nume Ivy Ziedrich, a avut taria de caracter, mai ceva ca cea a unui barbat si l-a contrazis atat de bine pe fratele criminalului de razboi, George W. Bush, Jeb Bush, astfel incat acesta pur si simplu nu a mai stiut ce sa zica, fiind pur si simplu luat prin surprindere, tanara precizand anumite aspecte cheie din istoria aparitiei “terorismului invizibil” si, respectiv, a ISIS.

Mai multe despre secretele organizatiei ISIS si implicarea SUA in finantarea ei, cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/secretele-organizatiei-isis-creatia-sua-pentru-a-l-da-jos-pe-presedintele-siriei-bashar-al-assad.

ivy-ziedrich 150514103509-college-student-confronts-jeb-bush-large-169

Ziedrich, i-a spus lui Jeb Bush ca, “semintele ISIS au fost cultivate cu un deceniu in urma cand a fost desfiintata armata irakiana”, dupa cum scrie si site-ul InfoWars[1]. Studenta a vorbit despre cei 30.000 de oameni, care faceau parte, la un moment dat din armata irakiana, iar dupa ce au fost fortati sa paraseasca armata, acestia s-ar fi grupat in ceea ce se numeste ISIS, astazi.

“Fratele tau a creat ISIS”, i-a spus in fata lui Jeb Bush, acesta aratandu-se uimit de taria de caracter si personalitatea de care a dat dovada aceasta tanara in tot timpul acestei confruntari.

Ziedrich, a continuat sa-l intrebe, “de ce este nevoie sa trimitem tineri americani in Orientul Mijlociu pentru a muri in baza ideii Exceptionalismului American ?”

Jeb Bush, nu a fost de acord cu predica ce i-a fost tinuta de aceasta tanara, dar nici n-a fost in stare s-o contrazica, acesta folosind aceleasi “argumente” expirate si fara substanta ca ale fratelui sau. Desigur, aceasta tanara, ar fi putut continua cu Operatiunea “11 septembrie 2001”, cu cultivarea opiumului in Afganistan si traficul de droguri in care este implicata CIA, asa cum a demonstrat jurnalistul Garry Web, care a fost asasinat in cele din urma, asa cum s-a intamplat si cu Wiiliam Cooper si alti opozanti ai “democratiei” SUA.

De asemeni, ce a uitat aceasta tanara sa precizeze, iar daca ar fi facut asta, cu siguranta i-ar fi luat graiul lui Jeb Bush, este ca familia Bush avea relatii de prietenie cu familia Bin Laden, in cadrul Companiei Carlye Group, care in prezent extrage profit de pe urma razboiului din Orientul Mijlociu, asta in baza contractelor de reconstructie a Irakului, Afganistanului s.a.m.d., distruge de NATO.

Video !

SURSE

1. http://www.infowars.com/video-student-confronts-jeb-bush-your-brother-created-isis/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro