Franta suspenda Drepturile Omului sub pretextul “luptei impotriva terorismului”

by Totul se desfasoara exact asa cum au spus conspirationistii, nu acum, ci de zeci de ani. Fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, a explicat ca, “toate atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a ne lua libertatile”, atantatele fiind operatiuni “Steag Fals”. […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Totul se desfasoara exact asa cum au spus conspirationistii, nu acum, ci de zeci de ani. Fostul sef al FBI-ului pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, a explicat ca, “toate atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a ne lua libertatile”, atantatele fiind operatiuni “Steag Fals”.

In Franta, nu numai ca francezii vor fi sufocati de legi Big Brother si legi antiteroriste, dar vor avea si Drepturile Omului suspendate, iar acesta este un pas important pe care il fac globalistii pe “Marea Tabla de Sah”, cum a denumit-o Zbigniew Brzezinski in cartea sa cu acelasi nume.

Big Brother

Publicatia Stiri pe Surse a scris pe larg:

“Franţa a avizat Consiliul Europei că măsurile ce decurg din starea de urgenţă instituită după atacurile teroriste de pe 13 noiembrie ar putea implica suspendarea respectării Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, autorităţile de la Paris invocând chiar o prevedere din această convenţie ce permite întreruperea aplicării ei în anumite circumstanţe excepţionale, transmite miercuri agenţia EFE, citată de Agerpres.

‘Contextul internaţional şi informaţiile furnizate de serviciile secrete arată că ameninţarea teroristă în Franţa va avea un caracter durabil’, se arată într-o notă transmisă de guvernul francez secretariatului general al Consiliului Europei.

Această notă face referire la articolul 15 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, ce menţionează posibilitatea unei derogări excepţionale privind aplicarea ei în caz de război sau de alt pericol public ce ameninţă existenţa unei naţiuni.

Totuşi, această excepţie nu priveşte şi articolele 2, 3, 4 şi 7, ce se referă la dreptul la viaţă, interzicerea torturii, munca forţată sau condamnarea penală atunci când nu există bază legală pentru sancţionarea unei infracţiuni.

În cazul unor eventuale plângeri ulterioare unei decizii efective de suspendare a aplicării Convenţiei, Tribunalul pentru Drepturile Omului de la Strasbourg va trebui să se pronunţe de la caz la caz dacă este vorba despre o încălcare a drepturilor omului ce poate fi sancţionată de cele patru articole sus-menţionate.

Franţa a mai invocat o dată articolul 15 din Convenţie în anul 1984, în timpul tulburărilor din Noua Caledonie, unde o mişcare de secesiune a încercat să obţină independenţa acestui arhipelag din Oceanul Pacific.”[1]

Autoritatile din Franta continua mascarada numita “lupta impotriva terorismului”, creand tot felul de alerte false, cu scopul de a acapara noi puteri. In acest sens, Statul Politienesc din Franta se consolideaza, iar oamenii nu vor mai avea libertati. Ceea ce parea a fi o “Teorie a Conspiratiei” este acum realitate.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/stare-de-urgenta-franta-suspenda-drepturile-omului_974532.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro