Fostul satanist, David Berkowitz, face dezvaluiri despre satanismul Iluminatilor ! Acesta mai adauga ca, dintre satanistii notorii mai fac parte, medici, avocati, oameni de afaceri si nu doar niste tarani analfabeti !

by In cadrul Iluminatilor, satanismul, este o religie sfanta, ce trebuie respectata in cadrul diverselor “juraminte de sange”, asa cum se fac ele in cadrul diverselor cluburi exclusiviste, printre care amintim: Bohemian Club si Skull and Bones ! Aceste doua organizatii, ce functioneaza pe teritoriul SUA, au o reputatie, pe […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In cadrul Iluminatilor, satanismul, este o religie sfanta, ce trebuie respectata in cadrul diverselor “juraminte de sange”, asa cum se fac ele in cadrul diverselor cluburi exclusiviste, printre care amintim: Bohemian Club si Skull and Bones ! Aceste doua organizatii, ce functioneaza pe teritoriul SUA, au o reputatie, pe cat de “fabuloasa”, pe atat de sinistra, dupa cum arata si cei care i-au urmarit, strangand dovezi incontestabile.

david-berkowitz-arsonist-son-of-sam-dark-psychology-ipredator

SAMSYMBO

david-son-of-sam-berkowitz-demotivational-poster-12312604771

berkowitzmug1

David Berkowitz, criminalul în serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a mărturisit că a făcut parte dintr-un grup de satanişti care a orchestrat toate crimele sale. Într-o scrisoare adresată unui preot, Berkowitz spune:

„… acest grup practica un amestec de tehnici satanice, inclusiv învăţăturile lui Aleister Crowley şi Eliphas Levy [un alt satanist notoriu]. Era un grup orientat în întregime către vărsarea de sânge… Doctrinele sale sunt un amestec alcătuit din religia druidică antică, învăţăturile ordinului Golden Dawn, magie neagră şi o sumedenie de alte practici ilegale şi neortodoxe…
Sataniştii sunt oameni neobişnuiţi.

Ei nu sunt nişte ţărani ignoranţi sau analfabeţi. Din rândul lor fac parte medici, avocaţi, oameni de afaceri şi, în general, cetăţeni foarte respectabili… Nu sunt în nici un caz un grup de oameni neglijenţi, capabili să facă greşeli. Sunt extrem de ascunşi şi îi leagă dorinţa comună de a face rău. Aleister Crowley a fost cel care a spus: ‚Doresc să comit blasfemii, crime, violuri, revoluţii, tot ce este mai rău pe lume”.”[1]

Invataturi sataniste de la Aleister Crowley !

El s-a revoltat împotriva educaţiei religioase foarte stricte pe care a primit-o şi s-a înscris în Ordinul Golden Dawn în anul 1898, după ce a părăsit Universitatea Cambridge. După un conflict cu membrii fondatori, a părăsit ordinul şi a călătorit în Mexic, India şi Ceylon, unde a studiat yoga şi budismul. A devenit de asemenea un alpinist remarcabil, spulberând chiar câteva recorduri în domeniu. Interesul său pentru budism l-a făcut să uite de ocultism, până când a trăit o experienţă ieşită din comun, în aprilie 1904, la Cairo.

Crowley i-a cerut soţiei sale, Rose, să facă un ritual ezoteric pentru a vedea ce s-a întâmplat. În timpul ceremoniei, aceasta a intrat într-o stare de transă şi a început să transmită mesajul unei entităţi. „El te aşteaptă”, i-a spus ea lui Crowley. Prin „El” se referea la Horus, zeul războiului şi fiul lui Osiris la egipteni. Crowley nu a acceptat de la bun început că interpretare şi i-a pus lui Rose întrebări detaliate, pentru a o verifica. Deşi nu ştia nimic despre ezoterism, Rose i-a dat de fiecare dată răspunsurile corecte. Reptilienii îşi făceau din nou datoria. Entitatea i-a indicat lui Crowley trei zile specifice în care trebuia să stea la masa din camera lui de hotel, între orele 12:00 şi 1:00 ale amiezii.

Crowley a acceptat şi a primit prin mecanismul scrierii automate un document intitulat Cartea Legii. Scrierea automată se produce prin ghidarea mâinii care ţine condeiul de către o entitate, şi de regulă nimeni nu este mai surprins în final de cele scrise ca persoana implicată în acest proces. Comunicarea primită de Crowley afirma că vechea epocă a lui Osiris era pe sfârşite şi lumea urma să intre în noua epocă a lui Horus. Ea adăuga însă că vechea epocă trebuia distrusă prin teroare şi că pământul trebuia să fie scăldat în sânge. Urma să se producă un război mondial.

Cartea Legii vorbea de o rasă de supraoameni şi condamna vechile religii, pacifismul, democraţia, compasiunea şi umanitarismul. „Slujitorii mei trebuie să fie puţini şi ascunşi; ei trebuie să îi conducă pe cei mulţi şi să deţină cunoaşterea”, a afirmat „supraomul”, după care a continuat:

„Noi nu avem nimic cu cei neadaptaţi şi nepotriviţi; aceştia trebuie lăsaţi să moară în propria lor mizerie, căci sunt incapabili să simtă. Compasiunea este viciul regilor. Călcaţi-i în picioare pe cei slabi şi pe cei răi; aceasta este legea celui puternic. Aceasta este legea noastră şi bucuria lumii… Iubiţi-vă unii pe ceilalţi cu inimi arzătoare, dar pe cei inferiori călcaţi-i în picioare, în ziua mâniei… Nu vă fie milă de cei căzuţi!

Eu nu i-am cunoscut niciodată. Nu sunt de-al lor şi nu obişnuiesc să consolez pe nimeni. Îi urăsc pe cei consolaţi şi pe cei care consolează, deopotrivă…
Eu sunt unic şi sunt un cuceritor. Nu sunt unul din sclavii care pier. Blestemaţi fie aceştia să moară. Amin… De aceea, Loviţi-i cu putere şi trimiteţi-i în iad, stăpâni ai lumii… Atacaţi! Retrageţi-vă! Pe ei! Aceasta este legea luptei pentru cucerire; aceasta este maniera în care trebuie să fiu adorat eu, căci numai aşa veţi putea ajunge în casa mea secretă… Adoraţi-mă prin foc şi prin sânge, cu sabia şi cu suliţa.

Femeia trebuie să se încingă cu sabia în faţa mea. Sângele trebuie să curgă în numele meu. striviţi-i pe păgâni. Călcaţi-i în picioare, o, războinici, şi eu vă voi da trupul lor să-l mâncaţi… Sacrificaţi vite, mari şi mici; inclusiv copiii… Ucideţi şi torturaţi. Nu cruţaţi pe nimeni. Controlaţi-i pe toţi!”[1]

Textul reprezintă o sinteză perfectă a sentimentelor nutrite de reptilienii din regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni şi de servitorii satanici care îi slujesc. Dacă vi se pare că acest mesaj seamănă remarcabil de bine cu anumite pasaje din Vechiul Testament, explicaţia este cât se poate de simplă: forţa care le-a transmis aceste mesaje anticilor, lui Crowley şi tuturor celor aflaţi pe aceeaşi vibraţie inferioară, care nu face decât să stimuleze conflictele şi suferinţa umană (cu care se hrănesc aceşti reptilieni) – este una şi aceeaşi. Aceasta este forţa care controlează din cele mai vechi timpuri şi până astăzi conştiinţa membrilor Frăţiei Babiloniene.

Citind acest mesaj, veţi înţelege mai bine mentalitatea celor care au creat atâtea orori şi care au supus rasa umană atâtor încercări cumplite. La început, Crowley a încercat să ignore mesajul, dar acest lucru nu s-a dovedit atât de uşor. De aceea, începând din anul 1909 el a început să-l ia în serios. Chiar foarte în serios. Iată ce spune el în această privinţă:
„După cinci ani de nebunie şi slăbiciune, de politeţe, tact, discreţie, atenţie faţă de sentimentele celor din jur, m-am săturat. Astăzi, afirm cu tărie: la naiba cu creştinismul, raţionalismul şi budismul, cu tot acest balast al istoriei. Vă prezint astăzi o realitate pozitivă şi primordială, care se numeşte magie. Cu ajutorul ei, îmi voi construi un nou cer şi un nou pământ. Nu mă interesează aprobarea sau dezaprobarea voastră penibilă. Ceea ce îmi doresc acum este blasfemia, crima, violul, revoluţia – orice lucru, bun sau rău, dar puternic”.

Crowley a pornit un adevărat război psihic împotriva fostului său maestru, MacGregor Mathers, în urma căruia acesta a ajuns o epavă. Amândoi au invocat „demoni” pentru a se ataca reciproc, dar Mathers a fost învins. Astfel de războaie psihice fac parte inclusiv din arsenalul modern al Frăţiei. Membrii acesteia se luptă între ei cu ajutorul acestor arme, dar îşi reunesc forţele îndeosebi asupra populaţiei şi a celor care le dispută puterea. Am experimentat personal asemenea atacuri şi am înţeles cum pot ucide membrii Frăţiei oameni prin aceste metode.

Entităţile care au comunicat cu Crowley i-au influenţat inclusiv pe Hitler şi pe ceilalţi arhitecţi ai nazismului. Culmea ironiei face ca la mulţi ani după moartea sa, Crowley să devină un erou pentru mulţi hippies ai anilor 60 (perioada Flower Power), care cereau iubire şi pace. Crowley a considerat Primul Război Mondial necesar pentru eradicarea vechii epoci şi pentru tranziţia la noua eră. După ce şi-a publicat revelaţiile, el a devenit liderul mondial al Ordinului Templierilor Orientali (OTO), cu principalul sediu în Germania, lucru care i-a acordat o influenţă foarte mare în rândul intelectualilor nazişti din această ţară. Simultan, el era un francmason de grad 33 al ritului scoţian şi agent al serviciilor secrete britanice, M16. Între altele, a fost unul din consultanţii colegului său satanist, Winston Churchill.

Satanismul si istoria sacrificiilor umane!

Eu cand spun “satanism”, nu ma refer la acel personaj Biblic care era mana dreapta al lui Iehova, dupa cum spuneam, ci ma refer la tot ce inseamna magie neagra, sacrificii umane, adica tot ce e consemnat si in istorie. Acelasi lucru se petrece si astazi, nu va imaginati ca doar in trecut, pentru ca liniile genealogice regale, au pastrat aceleasi traditii, ca si semi-zei, mostenindu-le de la zeii Anunnaki. Acel Baphomet pe care vor ei sa-l ridice reprezinta in mod special pe zeul reptilian Adonai (cel biblic) fratele lui Iehova, pentru ca vorbim aici de O FRATIE BABILONIANA A SARPELUI.

Baphomet a fost adorat de Cavalerii Templieri, lui Baphomet, conform cronicilor istorice i se sacrificau copii, pentru ca, copii au o anumita energie pura pe care o doresc reptilienii si fara de care nu si-ar putea mentine forma de om. Iata, de pilda, cum este descris zeul reptilian, Moloh de catre poetul John Milton in “Paradisul Pierdut”:

“Moloh, cumplitul rege, pătat de sânge
Rezultat din sacrificii umane şi de lacrimile părinţilor.
Ţipetele copiilor trecuţi prin foc, în onoarea idolului lor hidos,
Au rămas neauzite
Din cauza bătăilor în tobe şi a zgomotelor”[4]

Este un exemplu de satanism ancestral, ce nu este nici de acum o suta de ani, nici de doua sute de ani, ci din vechime, din perioada sumero-babiloniana. Mulţi sceptici se întreabă cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri şi crime comise de satanişti. Ei ar trebui să ţină cont mai întâi de toate de felul oamenilor implicaţi în aceste acte.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aleister-crowley-cel-mai-faimos-satanist-si-ocultist-din-istorie.

Bohemian Grove – locul in care elita mondiala se intalneste anual pe 21-22 iulie pentru a face sacrificii umane!

Alex Jones este singurul om care s-a deghizat si a ajuns acolo unde a filmat un ritual de sacrificiu uman prin arderea unui om!

Ritual de ardere a unui om la propriu!

Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.
Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

Pentru mai multe informatii despre ceea ce a filmat, ce a scris Alex Jones cu privire la Bohemian Grove cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

P.S. Cand satanistii vin sa ne minta cu “altruismul” si “bunatatea” lor crezand ca nu stim istoria lor, ar face bine sa nu mai incerce, caci noi avem dovezile cand ii facem negativi pe ei.

SURSE

1. http://www.trutv.com/library/crime/serial_killers/notorious/berkowitz/letter_1.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro