Florin Zamfirescu: “UE ne obligă şi ne dirijează spre un materialism cumplit. Soros crede în metisare, într-un unic popor si într-un unic guvern”

by “S-au prins şi alții că federația progresistă numită UE e o făcătură neomarxistă Cunoscutul actor Florin Zamfirescu este de părere că Uniunea Europeană ne dirijează spre un materialism cumplit, precizând că suntem atacați din toate părțile. „Suntem atacați din toate părțile. UE ne obligă și ne dirijează spre un […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“S-au prins şi alții că federația progresistă numită UE e o făcătură neomarxistă

Cunoscutul actor Florin Zamfirescu este de părere că Uniunea Europeană ne dirijează spre un materialism cumplit, precizând că suntem atacați din toate părțile.

„Suntem atacați din toate părțile. UE ne obligă și ne dirijează spre un materialism cumplit, începând cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. (…) Omenirea este condusă de demenți, de psihopați, este în derivă din cauza asta. Este un lucru cosmic”, a spus Florin Zamfirescu, potrivit Ziare.com.

Despre votul din 2014, artistul a declarat: „A fost o situaţie cum se întâmplă de obicei: nu votezi cu cineva, ci împotriva celuilalt. M-a speriat aşa de mult Ponta, că i-am găsit calităţi lui Iohannis. Nu îi vedeam calităţi nici atunci. Am ştiut că e manevrabil, moale. Cine l-a pus să se înscrie într-un ONG al lui Soros după alegeri?

Probabil că şi americanii greşesc când spun că din partea lui Soros sunt demonstraţiile anti-Trump, ca el le plăteşte. Părerea mea e că Soros există, acţionează şi e nebun. Soros a câştigat nişte bani nemeritaţi, e bătrân şi vrea să lase ceva în istoria omenirii. Crede în metisare, într-un unic popor şi într-un unic guvern. Nu spun că vrea să ne ucidă.

Soros-WB

N-avem ce face. Acum s-au focalizat toate vinile pe el. N-are decât să se retragă, să îşi vadă de bătrâneţe. Eu nu am nimic cu nimeni din afară, cât timp nu vine să-mi spargă geamurile”, a declarat Florin Zamfirescu.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10799
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro