Fiul vicepresedintelui american, Joe Biden, a devenit director la cea mai mare companie ucraineana de gaze ! Asta arata cum totul a fost provocat de asasinii economici (FMI si Banca Mondiala) !

by Acum farsa e completa ! Daca unele persoane erau inca sceptice cu privire faptul ca totul in Ucraina ar fi de fapt o facatura ca si in Irak, Afganistan, Libia, fosta Yugoslavie, acum au motive intemeiate sa considere ca facatura din Ucraina e cat se poate de reala. Ianukovici […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum farsa e completa ! Daca unele persoane erau inca sceptice cu privire faptul ca totul in Ucraina ar fi de fapt o facatura ca si in Irak, Afganistan, Libia, fosta Yugoslavie, acum au motive intemeiate sa considere ca facatura din Ucraina e cat se poate de reala. Ianukovici a refuzat UE zicand: “ce vreti de la UE ? Homosexuali si lesbiene ? Asta o sa va dea UE”. Ei bine, a avut mare dreptate, dat fiind faptul cine e creatura hilara care a castigat Eurovisionul, Conchita Wurst (“Pasarica cu Carnacior”).

Faptul ca Iulia Timosenko, e o escroaca de rang inalt, ca si familia sa evreiasca, stim asta, nu degeaba ea e inca, alaturi de sotul ei, o magnata a gazelor naturale. Ea a fost arestata de Ianukovici dupa ce a semnat un contract destul de prejudicios cu Rusia, iar prejudiciul era de 100 milioane de euro. In Mai 2014, Ucraina, deja a fost imprumutata de cateva miliarde de euro de catre Banca Mondiala pentru a o “ajuta”, asa cum ne-a “ajutat” pe noi de 25 de ani. Putin le-a spus oamenilor ca ii lasa, sa aleaga ce vor, prin referendum, daca vor cu Rusia sa fie aliati si independenti sau daca vor cu occidentul, care o sa le aduca numai homosexuali si lesbiene. SUA si UE urla zicand si citez: “referendumul este ilegal”.

Ce ma ? Este ilegal sa-ti consulti poporul ? Pentru ei da, deoarece ei cand au atacat si distrus Irak-ul pentru niste fantasmagorice “arme de distrugere in masa”, n-au mai cerut parerea oamenilor, doar Congresul american a votat, fara ca oamenii sa aiba habar, iar daca unii mai ridicau privirea la ei, acestia le spunea “terorismul, Al-Quaeda ne ataca” si asa au reusit timp de 10 ani sa prosteasca pe majoritatea americanilor, dar dupa cate vad pe forumurile americane, in speta straine, lumea e foarte trezita, ca niciodata.

Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar astazi 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo…

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ucraina-este-falimentata-de-catre-asasinii-economici.

In continuare va prezint stirea, expusa in mass-media, dar pe care pseudoanalistii politruci, de teapa lui Emil Hurezeanu, prieten cu Presedintele Grupului Masonic Bilderberg, Etienne Davignon sau Adrian Cioroianu, fost Ministru de Externe, evita sa discute concret cand vine vorba de asa ceva, pentru ca, stiu si ei, in nemernicia lor, ca asa ceva e inadmisibil si scandalos. Am vazut ca pe la posturile masonice de televiziune din Romania nu se vorbeste despre “lupta impotriva coruptiei declansata de SUA” si despre faptul ca “SUA da lectii politicienilor romani cum sa lupte”, dar in sanul Congresului american, coruptia e la ea acasa. Daca luam pe fiecare politruc american, ce vine in Romania sa ne vorbeasca “frumos” si mergem in SUA, il identificam usor, prezent fiind in zeci de scandaluri de coruptie, prostitutie, pedofilism, crima organizata, droguri etc. De ce ? Pentru ca asta e natura lor, iar ei in alta tara vor sa para niste persoane serioase.

Site-ul de stiri mediafax.ro ne expune stirea bomba:

“Robert Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui SUA Joseph Biden, a fost numit şef al departamentului juridic şi membru al Consiliului de administraţie la cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina, anunţă surse citate de publicaţia rusă The Moscow Times.

Într-un comunicat publicat marţi pe site-ul propriu, compania de gaze Burisma Holdings a anunţat că Robert Hunter Biden se va alătura Consiliului de administraţie şi va deveni şef al departamentului juridic.

“În calitatea de nou membru al Consiliului de administraţie, cred că asistenţa oferită de mine în probleme de transparenţă, administrare corporatistă, responsabilitate şi extindere la nivel internaţional va fi de folos economiei Ucrainei şi poporului ucrainean”, precizează Robert Hunter Biden în comunicatul companiei.

Potrivit site-ului rus Lenta.ru, citat de The Moscow Times, Burisma este cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina şi deţine subsidiare precum Esko Pivnici şi Pari.”[1]

Este foarte interesant si trebuie sa observati ca stirea a fost publicata pe site-uri rusesti, unele care obisnuiesc sa scrie despre conspiratii, cum ar fi si Vocea Rusiei, unde ni se prezinta alte adevaruri tulburatoare fata de “adevarurile” expuse de occident, adevaruri care niciodata n-au avut legatura cu situatia de pe teren. Cei care au studiat cartea fostului asasin economic, John Perkins, “Confesiunile unui asasin economic”[2], inteleg ca toate aceste revolutii sint realizate artificial, de catre “sacali”, asta dupa ce un presedinte refuza fie sa imprumute tara la FMI si Banca Mondiala, fie refuza sa adere la UE (cum a fost startul problemelor in Ucraina), fie la NATO.

SURSE

1. http://www.mediafax.ro/economic/fiul-lui-joe-biden-numit-in-consiliul-de-conducere-al-unei-companii-de-gaze-ucrainene-12623838

2. John Perkins – “Confesiunile unui asasin economic”

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro