Fiul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, susține că George Soros și reptilienii conduc lumea! Oricât ar părea de bizar, el are dreptate!

by “Soros şi reptilienii GUVERNEAZĂ lumea. Cine a făcut această declaraţie Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul. Retorica antisemită, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Soros şi reptilienii GUVERNEAZĂ lumea. Cine a făcut această declaraţie

Yair, fiul primului ministru israelian Benjamin a publicat pe Facebook o fotografie a propagandei complotiste şi antisemite de extremă dreaptă. Chiar şi David Duke de la Ku Klux Klanul american l-a relansat pe twitter, luând foc internetul.

Retorica antisemită, rasistă şi complotistă, dragă grupărilor de extremă dreapta şi ale populiştilor pe web, a găsit un neaşteptat susţinător: Yair Netanyahu, de religie ebraică şi fiu al primului ministru israelian Benjamin. Ultima şi incredibila postare a lui Yair pe Facebook a suscitat polemici şi stupoare în Israel, într-un moment dificil pentru permier pentru unele cheltuieli suspecte care, potrivit procuraturii, ar fi fost făcute utilizând bani publici.

Premierul israelian nu are simpatii nici măcar pentru Soros ( acuzat de Netanyahu de ”destabilizarea Israelului şi a guvernului”), aşa cum a demonstrat în întâlnirea recentă de la Budapesta cu primul ministru controversat al Ungariei, Orban, de mai multe ori acuzat de excesiva apropiere de personajele antisemite. De aici, poate şi atacul la Soros al fiului lui ”Bibi” pe Facebook. De mult timp, Orban a lansat o ofensivă împotriva lui Soros şi universitatea sa din capitala ungară, primind critici şi dezaprobare din toată lumea.

Postarea lui Yair – care pare să fi fost iniţial difuzată de unele conturi de extremă dreapta, porivit Haaretz, iar articolul scris de acelaşi cotidian israelian despre afacerea respectivă, a captat atenţia şi lui David Duke, liderul extremei dreapta americană şi şeful Ku Klux Klan, care a twittat imediat răspândind povestea şi arătând o aparentă susţinere tezei fiului lui Netanyahu.

Nu e prima dată când  Yair Netanyahu când iese în evidenţă. În trecut a declarat, de exemplu, că ”stânga e mai periculoasă decât neonaziştii”, şi că Soros şi reptilienii guvernează lumea, scrie La Repubblica. Ideile sale de dreapta radicală nu sunt o noutate dar, tot potrivit Haaretz, ar fi avut influenţă chiar asupra tatălui. Într-atât că Benjamin şi Sara, soţia sa, îşi tratează fiul ca pe viitorul prim ministru al Israelului. Contactat de cotidian asupra problemei desenului antisemit de pe Facebook, Yair a răspuns că jurnaliştii de la Haaretz ”sunt adevăraţii antisemiţi”. Ex premierul Barak, intrând şi el în propaganda complotistă a fiului lui Netanyahu, a spus că ”Yair ar face bine să meargă la un pshiatru”.”[1]

Faptul ca George Soros are o influenta puternica pe plan mondial, asta este clar. In ceea ce priveste reptilienii, lucrurile sunt complexe. Desi pare bizara o astfel de afirmatie, este cat se poate de reala.

Scriitorul britanic David Icke a aratat in cele doua carti ale sale “Secretul Suprem” si “Copiii Matricei” ca, cei care conduc, astazi, lumea in plan politic, economic si militar provin din Sumer, ei fiind descendentii zeilor Anunnaki, descrisi in tablitele sumeriene, zei care erau reptilieni, conform descrierilor antice. Acestia sunt descrisi ca “zeii-sarpe”, “zeii-dragon”, “demoni”, “diavoli”, “draci” etc.

Cei din familiile regale pamantene sunt descendentii lor directi. Cei din familiile regale pamantene au ca simbol pe blazoanele lor soparle inaripate. Textele antice ne arata ca cei din familiile regale sunt fiii reptilienilor Anunnaki, desemnati de acestia sa conduca in numele lor. Fratia Sarpelui este cea mai veche organizatie de pe Pamant.

“Aceştia erau regii şi reginele care reclamau „dreptul divin” de a domni datorită descendenţei lor-cea a „zeilor”. Reprezentanţii acestor linii regale vechi, din Egipt, Sumer şi Valea Indusului, aveau pielea albă şi ochi albaştri, fiind cunoscuţi drept Regii-Dragon sau Regii-Şarpe de către cei care cunoşteau natura lor hibridă.

Lemuria a fost distrusă de un cataclism cumplit în urmă cu 11.500-12.000 de ani. Atlantida a avut şi ea un sfârşit tragic asemănător, câteva mii de ani mai târziu.

Toate miturile şi legendele ce se întâlnesc la popoarele de pe întregul glob despre Marele Potop sunt corelate cu distrugerea acestor două continente. Supravieţuitorii Atlantidei au călătorit înspre Orientul Apropiat şi cel Mijlociu în jurul anului 4.000 î.Ch., unde au format Imperiul Sumerian, în zona Irakului de astăzi, între râurile Tigru şi Eufrat. Sumer, conform istoriei „oficiale”, era leagănul civilizaţiei umane, dar, de fapt, el n-a reprezentat decât un nou început după cataclismul care a distrus Atlantida. Insămânţarea descendenţelor extraterestro-umane a continuat, ca şi politica de a-i aşeza pe cei mai puri dintre hibrizi, reptilienii-nordici, în poziţii de conducere şi administrative asupra popoarelor din Sumer, Egipt, Babilon şi Valea Indusului, pe măsură ce Imperiul Sumerian se extindea din ce în ce mai mult. Acelaşi lucru a avut loc şi în alte părţi ale lumii, precum cele două Americi şi China, dar zona Orientului Mijlociu era cea mai importantă (cel puţin atunci) pentru aceste facţiuni extraterestre, dominate de reptilieni sau „rasa şarpelui”.

De-a lungul a mii de ani aceste popoare s-au extins dincolo de Orientul Apropiat şi Mijlociu în Europa, iar descendenţele „regale” din Sumer, Egipt etc. au devenit familiile aristocrate ale Marii Britanii, ale Irlandei şi ale ţărilor de pe continent, mai ales Franţa şi Germania. Oriunde au ajuns, aceste linii „regale” s-au îmbinat obsesiv prin căsătorii aranjate şi programe secrete de reproducere. Acelaşi lucru se petrece şi astăzi în cadrul familiilor regale, deoarece ei caută să perpetueze un anumit cod genetic, care se poate dilua repede prin reproducere în afara cercului lor hibrid. In lumea antică, unul din centrele reţelelor de societăţi secrete, cum ar fi Iluminaţii, prin care aceste descendenţe manipulează omenirea, a fost Babilon, situat în ţinutul Sumerului. Această reţea a Iluminaţilor şi-a mutat apoi centrul la Roma, timp în care s-a creat Imperiul Roman, apoi Biserica Romană, unde s-a realizat instituţionalizarea creştinismului. După căderea Imperiului Roman această rasă ‘ hibridă a avut ca bază capitala Olandei, Amsterdam, în momentul în care olandezii au început să-şi construiască imperiul prin Compania Indiilor Orientale (Dutch East India Company) şi s-au stabilit apoi în Africa de Sud. în 1688, un astfel de descendent hibrid, Wilhelm de Orania, a invadat Anglia din Olanda şi a preluat tronul britanic, devenind astfel în 1689 regele William al III-lea al Angliei. Wilhelm a domnit împreună cu regina Măria, dar şi singur după moartea ei în 1694. începând cu acea perioadă, Iluminaţii şi-au mutat centrul operaţiunilor lor în Londra. Ceea ce a urmat, desigur, a fost „Marele” Imperiu Britanic.

Expansiunea acestuia, dar şi creşterea influenţei ţărilor europene în restul lumii au exportat aceste descendenţe-hibrid pe fiecare continent, inclusiv în America de Nord, a cărui importanţă în zilele noastre o ştim cu toţii. în momentul declinului şi al colapsului imperiilor europene, mai ales în secolul XX, se părea că aceste ţinuturi, Americile, Africa şi Australia, îşi câştigaseră „independenţa”. De fapt, descendenţele Nefilim şi Iluminaţii doar au schimbat controlul deschis cu un altul insidios şi mult mai eficient. La retragerea aparentă a imperiilor, ei au lăsat în aceste ţări, inclusiv în Statele Unite, descendenţii lor hibrizi şi reţeaua de societăţi secrete prin care operează şi în prezent. De atunci, ei au continuat să manipuleze aceste foste colonii ca parte a planului lor pe termen lung de a controla complet centralizat planeta printr-un guvern mondial, bancă centrală, monedă unică, armată, precum şi prin implantarea de cipuri conectate la un computer global, unui procent cât mai ridicat al populaţiei. Aceasta este structura guvernamentală care ne râde în faţă. Descendenţele care controlează lumea şi vieţile noastre de astăzi sunt aceleaşi descendenţe care au domnit în Lemuria, Atlantida, Sumer, Egipt, Babilon, Imperiul Roman şi imperiile britanic şi europene. Ei sunt preşedinţii Statelor Unite, prim-miniştrii, familiile afaceriştilor şi bancherilor de vârf, patronii trusturilor mass-media şi cei care controlează armatele. Am fost conduşi de acelaşi „trib” de hibrizi extraterestri sau tereştri, Nefilimii, timp de mii de ani, şi astăzi trăim chiar în timpul desfăşurării din plin a planurilor lor. A sosit vremea când noi, oamenii, fie punem capăt acestei dictaturi ascunse, fie ne vom confrunta în curând cu un stat fascist global.”[2]

Va recomandam sa cititi:

Frăția Șarpelui – istoria Iluminaților, a Familiilor Regale și a reptilienilor Anunnaki

SURSE

  1. http://evz.ro/soros-guverneaza-lumea.html
  2. David Icke – “Copiii Matricei”, pag. 16-19, editura Daksha.
  3. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro