Feminin și Masculin – Calea spre Dumnezeire

by “FEMININ ȘI MASCULIN – CALEA SPRE DUMNEZEIRE – Da, Doamne, omul te poate manifesta pe TINE! Vin să îți spun cu toată bucuria acest lucru. Știu că unul dintre motivele venirii noastre aici, pe Pământ, a fost pentru a vedea cât de jos putem ajunge pentru a rămâne conștienți […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“FEMININ ȘI MASCULIN – CALEA SPRE DUMNEZEIRE

– Da, Doamne, omul te poate manifesta pe TINE!
Vin să îți spun cu toată bucuria acest lucru.

Știu că unul dintre motivele venirii noastre aici, pe Pământ, a fost pentru a vedea cât de jos putem ajunge pentru a rămâne conștienți că te manifestăm, că ne reamintim de Tine.
Drumul e lung, e întortocheat, presărat cu multe capcane, ispite, pentru a ne putea lămuri noi dacă vrem să mergem mai departe, sau luăm o pauză mică, așa, de vreo câteva vieți.

Știu că, de-a lungul timpului, s-a tot lucrat la finisarea corpului uman, iar, cu permisiunea Ta, și-au adus aportul la asta diferite rase din exterior; unele au adus îmbunătățiri, altele au pus blocaje, piedici, pentru a încetini sau închide drumul către Tine.
Da, de-a lungul timpului, omenirea a avansat. Iar asta s-a întâmplat, sunt sigură, cu ajutorul Tău, și al ființelor de Lumină, în colaborare cu întunericul.

 

De câte ori s-a descoperit ceva, oastea întunericului a intervenit pentru a stopa tot, dar asta doar pentru a-i tria pe cei apți și compatibili de a merge mai departe. Cei care au rezistat, au dat mai departe cunoașterea lor următoarelor generații. Cei care au căzut pradă întunericului, au murit pentru a se reîntoarce și a reîncerca din nou.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://vibratiavindecarii.wordpress.com/2017/10/19/feminin-si-masculin-calea-spre-dumnezeire/

SURSE

  1. https://vibratiavindecarii.wordpress.com/2017/10/19/feminin-si-masculin-calea-spre-dumnezeire/
  2. Foto: vibratiavindecarii.wordpress.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro