Femeile detinute din California au inceput sa fie sterilizate de autoritati pentru a nu le mai oferi asistenta sociala! Curtea Suprema de Justitie din SUA: "trei generatii de imbecili sint de ajuns"! Asta e "democratia" masonica pe care presa occidentala doreste sa o adoram!

by Ei bine, multi dintre “democrati” il acuza pe Hitler pentru ca ar fi ordonat sterilizarea evreilor, dar si asa-zisa “solutie finala”, care n-a putut fi confirmata niciodata, prin niciun document din cadrul arhivelor germane recuperate de rusi cand au intrat in Berlin in 1945. Ni s-a tot prezentat cat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ei bine, multi dintre “democrati” il acuza pe Hitler pentru ca ar fi ordonat sterilizarea evreilor, dar si asa-zisa “solutie finala”, care n-a putut fi confirmata niciodata, prin niciun document din cadrul arhivelor germane recuperate de rusi cand au intrat in Berlin in 1945. Ni s-a tot prezentat cat de oribila este o astfel de actiune din partea unor “tirani dictatori”. Dupa cum o sa vedeti, in America “democrata”, a bancherilor evrei Rockefeller, Rothschild, Warburg si Oppenheimer se practica acelasi lucru, uneori mai cosmetizat, alteori pe fata. Ei deobicei mizeaza pe letargia in care stau oamenii si nu reactioneaza.

Acum este tensiunea din Ucraina cu toate acuzele asupra Rusiei despre crime etc. Perfect, sa o acuze, dar presa occidentala, cea penibila, cea cianurista din Romania, vad ca inca nu a scris despre asa ceva, dar nu-i nimic, scriem noi. Evreul Henry Kissinger, declara in 1874 ca: “depopularea trebuie sa fie politica noastra principala pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”. El a trasat celebrul plan de reducere al populatiei Planetei pana la 500 milioane de locuitori (90% reducere), asa cum se prezinta si gravat pe acele pietre din Georgia (lb. eng. Guidestones).

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.

Sterilizarea este o practica folosita in acelasi timp cu bombardarea oamenilor cu hrana si bautura chimicalizata, impreuna cu fluorul din pasta de dinti, dar si toate medicamentele produse de corporatiile farmaceutice. Potrivit site-ului tellmenow.com[1], femeile detinute au inceput sa fie sterilizate pe motiv ca “asta ar reduce costurile de asistenta sociala”, asa cum si-au justificat decizia acesti psihopati, aratand ca inchisorile de astazi nu reprezinta decat lagare de exterminare moderne, mai ales cele din SUA, in frunte cu Guantanamo, plina de oameni nevinovati.

540a655f319c6cc4092058b77fcf6fb5-500x280

Ce o sa cititi acum o sa spuneti ca nu se poate asa ceva! In California s-a inceput o campanie speciala, prin mai multe penitenciare care a dus la sterilizarea a peste 150 de femei. De ce? Cum spuneam, nu vor sa le ofere asistenta sociala, adica copiilor pe care acestea i-ar avea, asta fiind o metoda sa o denumim “Kissingeriana”. Procedurile de sterilizare costa contribuabilii din California aproximativ 147.460 dolari, iar medicii care au acesti bani tot din taxele si impozitele americanilor sustin ca “ei sint bine cheltuiti”. Oh da!

california-institution-for-women-3-664px-500x255

prison.si_-500x281

Dr. James Heinrich, de profesie ginecolog pentru Penitenciarul din Valley  a spus urmatoarele:

“De-a lungul unei perioade de 10 ani, aceasta suma (147.460 dolari) nu este o suma mare, in comparatie cu cat s-ar cheltui pentru intretinerea copiilor, caci s-a procreat cam mult in acest caz.”[1]

Desi aceste proceduri par dure, ele nu sint ilegale. Curtea Suprema de Justitie a decis in 1927 ca femeile pot fi sterilizate fortat in inchisoarea Buck vs Beel. Curtea Suprema de Justitie, a “democratiei” SUA, prin vocea lui Oliver Wendell Holmes Jr. a zis:

“Trei generatii de imbecili sint de ajuns. “[1]

Asta e atitudinea “democratiei” americane. Desi oficial se spune ca “femeile nu sint obligate sa fie sterilizate”, afirmatiile lor contrazic in mod categoric aceste minciuni. In inchisorile din California spre exemplu, exista un regulament care necesita aprobare de la stat pentru fiecare procedura de sterilizare, iar dupa cum am vazut mai sus Curtea Suprema de Justitie, face justitia iluminatilor. Nimeni nu are dreptul sa atenteze asupra acestor lucruri naturale. Vorbim aici de femei, nu am vorbit de sterilizarea pedofililor, care este o cu totul alta discutie situata pe alt palier, aici vorbim de pur si simplu detinute, pentru furt sau alte infractiuni fie ele minore ori teribile.

Daca in America o astfel de intamplare provoaca indignare peste masura in fata conspirationistilor, dar si din partea oamenilor care nu credeau in conspiratii si erau ignoranti, in Romania, un politician a provocat un teribil scandal cand a dorit sterilizarea tigancilor, fiind pus la zid de toata lumea. In Romania e, intr-un fel sau altul, mai multa democratie decat e in SUA.

SURSE

1. http://tellmenow.com/2014/04/women-prisoners-sterilized-to-cut-welfare-costs-in-california/

 

 

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro