"Femeia cu barba" a ajuns imaginea reprezentativa a Uniunii Europene ! UE promoveaza in mod intentionat toate nonvalorile !

by “Femeia cu barba” a ajuns imaginea reprezentativa a Uniunii Europene ! UE promoveaza in mod intentionat toate nonvalorile ! Stati linistiti, stimati cititori, “democratia” nonvalorilor europene functioneaza foarte bine. Ce, sa inteleg ca nu va place ? Cum asa, va opuneti “democratiei” SUA si UE ?! Inseamna ca sinteti […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Femeia cu barba” a ajuns imaginea reprezentativa a Uniunii Europene ! UE promoveaza in mod intentionat toate nonvalorile !

Stati linistiti, stimati cititori, “democratia” nonvalorilor europene functioneaza foarte bine. Ce, sa inteleg ca nu va place ? Cum asa, va opuneti “democratiei” SUA si UE ?! Inseamna ca sinteti niste oameni curajosi ! Faptul ca sinteti niste oameni curajosi, asta arata ca inca nu sintem pierduti !

10364075_646357172106050_1225311266908395868_n

Citez o stire hilara, dezgustatoare, de pe site-ul FrontPress.ro:

“Conchita Wurst, travestitul austriac care a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision, a cântat miercuri în faţa Parlamentului European din Bruxelles. “Femeia cu barbă” a fost invitat(ă) de câţiva europarlamentari prentru un recital în cadrul unei manifestări care a vizat “combaterea discriminării”.

“Atunci când militezi pentru iubire, respect şi toleranţă, te înscrii (cu siguranţă) într-o mişcare foarte largă, susţinută de oameni din Europa şi din lumea politică, chiar dacă ea este din păcate combătută de anumite forţe”, a declarat înainte de concert Conchita Wurst pentru agenţia APA, conform unei relatări AFP.”[1]

Scarbos, altfel nu se poate spune. Vedem ca UE, incearca cu un tupeu nemarginit sa ne oblige, sa fim de acord cu aceste creaturi retrograde, sub pretextul “iubirii, respectului si tolerantei”. Tot sub acest pretext, in Marea Britanie, expresiile “mama” si “tata” au fost scoase, pentru a nu se simti “jigniti”, acesti dezaxati sexuali. Noi, cei care sintem heterosexuali, sintem supusi unui astfel de bombardament propagandistic din partea SUA si UE, prin care se incearca, cu orice pret, “normalizarea” unor atitudini ce ar trebui sa fie si mai bine cercetate de catre psihiatrie.

Daca nu luam atitudine, o sa ajungem, sa fim condusi, daca nu chiar sintem deja, de catre aceste personaje scabroase, care mai mult decat atat, au tupeul de a dori sa infieze copii. Am mai spus, motivul principal pentru care UE, promoveaza acesti dezaxati, se datoreaza faptului ca prin asta, populatia planetei va fi alcatuita si din astfel de personaje, iar astfel de personaje, nu pot procrea copii, fiind o alta forma de reducere a populatiei.

SURSE

1. http://www.frontpress.ro/2014/10/femeia-cu-barba-imaginea-parlamentului-european.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro