Extremistul ungur Laszlo Tokes lasat fara medalia "Steaua Romaniei" de catre instanta judecatoreasca ! Tokes a venit cu ideea de a crea un protectorat in Transilvania ! Acesta este unul dintre cei mai periculosi extremisti ce se afla in Romania !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Jale mare in bozgorimea extremista, fie ca vorbim de Jobbik sau nu, dar jalea e tot mare, mai ales in randul extremistilor politici, cum ar fi acest animaloid pe nume Laszlo Tokes. El reprezinta cea mai puternica amenintare la adresa Romaniei, in mod special la adresa articolului 1 din Constitutie care spune ca “Romania este stat unitar si indivizibil”.

Hotararea Judecatoreasca a fost un surplus de bucurie pentru romani, dupa cum o sa vedeti:

“Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins vineri, 20 iunie a.c., contestația europarlamentarului Laszlo Tokes privind decizia de retragere a decorației ”Steaua României”.

Potrivit Mediafax, acţiunea în instanţă a fost făcută în 6 ianuarie, de avocatul lui Tokes, Kincses Elod, însă aceasta s-a judecat în 13 iunie. Curtea de Apel Bucureşti a amânat pronunţarea în acest caz până vineri.

În 27 iulie 2013, Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască “un sistem de cooperare naţională”, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”.

Soluția pe scurt a CAB: ”Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge acţiunea ca inadmisibilă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare la ÎCCJ, recursul se depune la CAB. Pronunţată în şedinţă publică, azi 20.06.2014. Document: Hotarâre 1973/2014 20.06.2014”. Detalii despre dosar aici.

Motivarea retragerii decorației poate fi consultată aici.”[1]

Ticalosul si anti-romanul care l-a putut decora pe acest nemernic a fost nimeni altul decat Traian Basescu, care vazand cum acest paduche cerea in fata Parlamentului European nevoia de a consolida un “protectorat” in Transilvania, dupa modelul scandalos al Tirolului de Sud, nu a facut nimic, nici cand alti politicieni si membri de ONG-uri i-au trimis scrisori prin care ii cereau sa-i retraga steaua acordata unui dusman. Deci, mai vreti argumente ca Basescu e un dusman al tarii ?

Plagiatorul Ponta a preluat stafeta puparii in fund a extremistilor acestia ordinari si i-a bagat in 2014 pe cei din UDMR (fundatie nu partid inregistrat). Acestia sint anti-romanii care incearca sa ne starpeasca de peste 25 de ani !

SURSE

1. http://www.dantanasa.ro/2014/06/23/a-pierdut-procesul-laszlo-tokes-ramane-fara-decoratia-primita-de-la-traian-basescu/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro