Expert CIA: Romania este un stat vasal al SUA, iar Iliescu a aprobat inchisorile CIA contra spaga ! Acesta vorbeste si despre contul urias al lui Iliescu din Elvetia !

by Dupa ce fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a recunoscut pentru publicatia germana, Der Spiegel, c-a aprobat o cerere a CIA pentru un sediu in Romania in 2002-2003, s-a readus in discutie exact ceea ce cunosteam, dar coruptii din politica romaneasca, marionete ale SUA-UE, au incercat sa minimalizeze toata […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a recunoscut pentru publicatia germana, Der Spiegel, c-a aprobat o cerere a CIA pentru un sediu in Romania in 2002-2003, s-a readus in discutie exact ceea ce cunosteam, dar coruptii din politica romaneasca, marionete ale SUA-UE, au incercat sa minimalizeze toata aceasta mizere a “democratiei”, prin tot felul de dezinformari ce le sunt specifice neosecuristilor.

expert-cia-romania-e-stat-vasal-sua-iar-ion-iliescu-a-aprobat-inchisorile-cia-contra-spaga-207737-1

De asemeni, cu o zi in urma, Ioan Talpes, fostul Director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), dar si fost Consilier Prezidential, vizibil iritat de afirmatiile lui Iliescu, acesta sustine ca, “Iliescu a facut o mare greseasca cand a redeschis subiectul inchisorilor CIA din Romania” ! Intrebarea care se pune este: de ce a facut o greseala ? Aveti ceva de ascuns ? Retoricul raspuns este clar si precis: DA !!!

Iata in continuare cum un fost analist CIA il “spulbera” pe Iliescu si toate minciunile sale “democratice” pro SUA, afirmand ca Iliescu a primit spaga pentru a accepta un astfel de sediu al CIA si totodata acesta pune in discutie averea secreta a lui Iliescu, pe care o detine intr-un cont din Elvetia. Mai multe aflam de pe Ziua News:

“România este ceea ce președintele Vladimir Putin ar numi un stat vasal al SUA”, a declarat fostul analist CIA devenit activist politic, Raymond McGovern. Raymond McGovern a mai declarat că Iliescu a aprobat închisoarea CIA din România deoarece era motivat de banii americani.

“Banii proveniți din impozitele plătite de mine se duc către un individ precum Iliescu și oamenii lui din serviciile secrete. Și ce obținem noi, SUA, din asta? Primim un loc unde să torturăm oameni”, a spus McGovern. Ar fi interesant de investigat contul din Elveția al lui Iliescu și cum fostul președinte a obținut casa de lângă lac, a mai spus fostul analist CIA. Acesta a mai precizat că îi vine greu să creadă că Iliescu nu a știut despre existența închisorii CIA. Dacă nu a știut asta a fost pentru că nu a vrut să știe.

Intr-un interviu acordat revistei germane Spiegel, fostul presedinte Ion Iliescu a admis, recent, ca a pus la dispozitia CIA un „sediu”. In interviul acordat Spiegel Online, Iliescu a povestit ca in perioada sfarsit de 2002 – inceput de 2003 „aliatii nostri americani ne-au rugat sa le punem la dispozitie un sediu”. In calitate de sef de stat la acea vreme, Iliescu a aprobat cererea in principiu. De detalii s-ar fi ocupat fostul sef al administratiei prezidentiale si consilier pe securitate nationala Ioan Talpes, afirma Spiegel.”[1]

SURSE

1. http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/expert-cia-romania-e-stat-vasal-sua-iar-ion-iliescu-a-aprobat-inchisorile-cia-contra-spaga-207737

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro