Evreul George Soros incita la razboi impotriva Rusiei si vrea sa implice intreaga Europa ! Vladimir Putin a devenit un mare pericol pentru Iluminati !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Speculantul evreu al bursei internationale, George Soros, cel care a falimentat Banca Angliei la data de 16 septembrie 1992, castigand astfel 1,8 miliarde de dolari, iese din nou la lumina si ne arata, ca in spatele tuturor acestor dejectii impotriva Rusiei, se afla chiar el impreuna cu liderii occidentali pe care ii mana de la spate ca un maret papusar.

Pentru cei care sunteti interesati de biografia acestui evreu (khazar ashkenaz), va invit sa-i studiat povestea aici -> http://www.fara-secrete.ro/george-soros-maghiarul-evreu-membru-al-iluminatilor-este-unul-dintre-cei-mai-bogati-oameni-de-pe-planeta.

george soros vs  putin

De pe site-ul ActiveNews.ro preiau o stire alarmanta, care nu face decat sa ne arate cum Rusia lui Putin, a devenit o tinta a Iluminatilor si o sa vedeti imediat de ce:

“George Soros, a declarat recent pentru revista franceză Paris Match că Europa ar trebui să se pregătească pentru un iminent război.

Astfel, întrebat de publicația franceză dacă este de părere că un război este posibil, George Soros răspunde:

„Da. Doar că atât responsabilii cât și cetățenii europeni nu par să conștientizeze acest pericol. Europa trebuie să se trezească, urgent. Să se înarmeze. Statele membre ale Uniunii Europene ar trebui să acționeze ca și cum ar fi plasate indirect în situație de război. Deoarece Rusia reprezintă de pe acum modelul unei societăți post-democratice care zguduie valorile fondatoare ale Europei, mizând pe naționalism. Este negarea libertății. Țarism versus democrație.

Renașterea „Sfintei Rusia”. Europa nu are de ales : este nevoită să se unească cu adevărat și să ajute Ucraina să se apere, din moment ce aceasta vrea să integreze Europa. De facto, atacul Rusiei împotriva Ucrainei este o agresiune împotriva Europei, care are datoria morală să militeze pentru independența Ucrainei. Europenii mai ales trebuie să ia aminte la „Noua Ucraină”, unde angajamentul civic și politic este probabil mult mai mare decât oriunde în altă parte a Europei. Ucrainienii au dovedit că se puteau sacrifica pentru țara lor. Asta ar putea ajuta Europeni să regăsească spiritul care a ghidat crearea Uniunii. Salvând Ucraina, Uniunea Europeană s-ar salva pe ea însăși”, a declarat George Soros.

Miliardarul George Soros a devenit celebru prin finanțarea și organizarea “revoluțiilor colorate” din Georgia (2003) și Ucraina (2004) , având reputația unui super-lider al “Noii Ordini Modiale””[1]

“Putin a tradat Noua Ordine Mondiala !”

fostul diplomat american, Christopher R. Hill, a declarat ca miscarile efectuate de Rusia cu privire la criza din Ucraina, nu inseamna altceva decat ca, „Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala”.

putin impotriva noii ordini mondiale

Hill, in prezent este consilier la Stonebridge Grupul Albrigh, o „societate cu strategie globala”, adica strategie pentru punerea la punct a Noii Ordini Mondiale. Hill face urmatoarea afirmatie:

„Aceasta Noua Ordine Mondiala a avut loc timp de aproape 25 de ani. Cu exceptia scurtului razboi al Rusiei cu Georgia din august 2008 (conflict instigat de catre conducerea georgiana). Rusia a acceptat angajamentul „Noii Ordini Mondiale.”[2]

Cronologie a evenimentelor !

Totul a inceput cand Ucraina, condusa in octombrie 2013, de catre Ianukovici, a refuzat sa adere la UE, Ianukovici spunand ca, „UE aduce homosexuali si lesbiene”. Imediat au inceput proteste, miscari de strada, foarte puternice, pentru a-l inlatura. El a reusit sa scape cu viata, fiind ajutat de catre Rusia, altfel, ar fi ajuns ca si Saddam Hussein, adica mort, pentru ca occidentalii, ar fi vrut sa-l judece si in mod categoric l-ar fi acuzat pentru „uciderea protestantilor” si ar fi fost, in cele din urma, executat.

Faptul ca Rusia a facut aceasta miscare, i-a determinat pe Iluminati (SUA si UE) sa o scoata din G8 (Globalizarea), in prezent fiind doar G7. Apoi, SUA si UE, au tot sustinut sanctiuni impotriva Rusiei, dar daca ar fi fost cat Irakul sau Afganistanul, in mod categoric ar fi ordonat trupelor NATO, sa o atace, evident, „in numele democratiei”. Cu Rusia nu prea se poate si orice om, cu logica, stie ca nu-i de joaca, cu Rusia.

Dintre toate contrele care au loc intre SUA + UE si Rusia, ceva neasteptat a iesit la suprafata: un fost agent CIA ii recomanda lui Obama sa ia in calcul asasinarea lui Putin. Da, i-a spus-o public. Am scris despre asta pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-fost-agent-cia-propune-asasinarea-lui-putin.

Sa nu uitam ca Rusia a infiintat Banca BRICS, o alternativa viabila la FMI si Banca Mondiala, un puternic adversar, chiar in momentul cand Rusia era acuzata ca ar fi doborat acel avion ucrainian, desi in cele din urma, cativa ucrainieni au recunoscut ca soldatii ucrainieni, ar fi facut asta, „din greseala”, sau cum spunem noi: „operatiune drapel fals” !

Despre infiintarea BRICS puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/infiintarea-bancii-brics-are-legatura-cu-doborarea-avionului-din-estul-ucrainei.

Un jurnalist german, Dr. Udo Ulfkotte, se deconspira si recunoaste ca a fost platit de serviciile secrete, sa minta oamenii cu privire la Rusia !

Cazul acestui jurnalist nu l-am vazut in presa “adevarata” din Romania, deoarece el reprezinta chintesenta tuturor minciunilor propagandistice aruncate de acestia pe piata cu privire la “cat de rea este Rusia”.

“În contextul celebrului caz Robert Turcescu de la noi din România, în care acesta s-a deconspirat că ar fi fost agent sub acoperire, dezvăluirea ziaristului german capătă o altă nuanţă. Oare câţi ziarişti români celebri nu se găsesc pe listele de plată ale serviciilor secrete române sau chiar americane? De aceea, acest articol nu-l veţi găsi niciodată în mass-media oficială! Sau dacă, prin absurd, ar apărea, atunci cazul ar fi bagatelizat şi ironizat. Mai jos, puteţi vedea traducerea liberă pe care am efectuat-o după un interviu acordat de Dr. Udo Ulfkotte. Citiţi-l şi vă veţi cruci!

* Am fost jurnalist timp de 25 de ani şi am fost educat să mint, să trădez şi să nu spun adevărul publicului. Dar, văzând acum, în ultima lună, cum mass-media germană şi americană încearcă să introducă spaima războiului în Europa cu Rusia, deja s-a ajuns prea departe, iar eu m-am ridicat şi mi-am dat seama că n-am făcut bine în trecut, manipulând şi creând propagandă împotriva Rusiei, aşa cum au făcut şi fac colegii mei. Şi asta pentru că ei sunt mituiţi şi trădează oamenii, nu doar în Germania, ci şi în întreaga Europă.

* Motivul pentru care am scris această carte este teama de un nou război, pentru că acesta nu apare de la sine, ci oamenii sunt cei care îl propagă. Şi aici nu e vorba doar de politicieni, ci şi de jurnalişti. Şi eu am scris în cartea mea cum ne-am înşelat cititorii, doar pentru a promova războiul… Şi nu mai suport acest lucru, pur şi simplu m-am săturat de această propagandă. Noi trăim într-o republică bananieră şi nu într-o ţară democratică, unde avem libertatea presei, unde avem drepturile omului.

* Eu am devenit cetăţean de onoare al statului Oklahoma. De ce? Pentru că am scris pentru America. Am fost sprijinit de CIA. De ce? Pentru că am fost pro-american. M-am săturat pur şi simplu… nu vreau s-o mai fac! Aşa că am scris o carte (nu pentru bani, căci mi-a creat o mulţime de probleme), ci pentru oameni, pentru a le oferi o bucăţică din ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

* Există o mulţime de exemple… Dacă, ne întoarcem în arhive, în martie 1988, în Iraq, ni se vorbeşte că kurzii ar fi fost omorâţi cu gaze ucigaşe date de regimul Saddam Hussein. Acest lucru e ştiut de toată lumea. Dar în iulie 1988, eu am fost trimis în oraşul Zubeidat, aflat la graniţa iraniano-iraqiană… încă era războiul dintre Iran şi Iraq. Am fost trimis acolo pentru a fotografia cum iranienii au fost intoxicaţi cu gaze chmice germane (cu “gaz muştar”). Când m-am întors în Germania, s-a publicat doar o singură poză mică, în “Frankfurter Allgemeine” şi doar un articol mic, fără a se scoate în evidenţă cum e posibil, la doar câteva decenii de la sfârşitul celui de-al doilea război, să fi fost ucişi brutal atâţia oameni cu gaz toxic produs în Germania. Aceasta a fost o situaţie în care am simţit că am fost folosit, fără a putea striga în gura mare ceea ce Germania a făcut în spatele uşilor închise.

* Mă întrebaţi ce am făcut eu pentru serviciile secrete? Vedeţi voi, o mare parte dintre jurnalişti pretind că sunt doar ziarişti, dar o mare parte din ei sunt “acoperiţi neoficiali” (“non-official covered” în limba engleză)… asta am fost şi eu. Ce înseamnă asta? Că lucrezi pentru o agenţie de informaţii, că îi ajuţi dacă ei doresc acest lucru, dar, dacă eşti descoperit, agenţia nu va recunoaşte niciodată că “tu ai fost agentul nostru”. I-am ajutat în câteva situaţii şi mi-e ruşine. Am lucrat pentru ziare prestigioase ca “Frankfurter Allgemeine” şi am fost mituit de americani să nu spun adevărul. Chiar îmi imaginam ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi scris un articol pro-Rusia în “Frankfurter Allgemeine“? Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, dar am fost educat să scriu articole pro-Europa, pro-America. Îmi pare foarte rău pentru asta… nu aşa înţeleg eu democraţia şi libertatea presei.

* Germania este, în mare parte, o colonie a Statelor Unite. Deşi marea majoritate a oamenilor nu doresc ca în Germania să se afle rachete nucleare, totuşi avem arme nucleare americane. Şi fiind o colonie a SUA, e foarte uşor a fi abordaţi tinerii jurnalişti, prin intermediul organizaţiilor transatlantice. Toţi jurnaliştii respectaţi din toata mass-media germana sunt membri ai acestor organizatii transatlantice. Nimeni nu vine să-ţi spună “Noi suntem de la CIA. Nu vrei sa lucrezi pentru noi?” Nu! Nu aşa se întâmplă. Prin aceste organizaţii transatlantice, ei te invită să vizitezi SUA, ei îţi plătesc drumul, îţi plătesc toate cheltuielile… Ei te mituiesc. Ei ştiu să creeze contacte umane, îţi devin prieteni. Ei te întreabă: “Poţi să faci aia? Poţi să scrii aia?” Ţi se spală astfel creierul prin aceşti tipi.

* Să nu credeţi că aceşti “acoperiţi neoficiali” sunt doar jurnaliştii germani; e cazul şi al celor britanici (pentru că au o relaţie mai strânsă cu cei americani), ai jurnaliştilor israelieni, a unei părţi din jurnaliştii francezi, al celor din Australia, Noua Zeelandă, din ţările arabe (Iordania sau Oman, de exemplu). Atunci când crezi despre un jurnalist că ar fi unul respectabil, descoperi că el nu este altceva decât o păpuşă pe sfori, manipulată de CIA.

* Să vă dau un exemplu. BND (Serviciul Federal Secret al Germaniei) este o creaţie a CIA după cel de-al doilea război mondial; BND este sora mai mică a BND-ului. Într-o zi au venit la biroul meu de la “Frankfurter Allgemeine” cei de la BND ca să mă roage să scriu un articol despre Libia şi colonelul Gaddafi. Ei mi-au dat toate informaţiile despre Gaddafi şi au vrut doar să semnez articolul cu numele meu. Am făcut asta, iar articolul a apărut în “Frankfurter Allgemeine“, dar era creaţia Serviciului Federal Secret al Germaniei.”[2]

SURSE

1. http://activenews.ro/soros-incita-la-razboi-impotriva-rusiei-europa-sa-se-inarmeze_1873424.html

2. http://www.lovendal.ro/wp52/un-celebru-ziarist-german-se-deconspira-mass-media-oficiala-e-platita-de-serviciile-secrete-in-special-cia-toate-stirile-sunt-fabricate-si-manipulate-grosolan/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro