Evreul George Friedman face presiuni ca Romania sa exploateze Rosia Montana si gazele de sist ! Acesta abereaza cu ideea de "independenta energetica" !

by Jidanelul, George Friedman, Presedintele Stratfor, cel mai smecher analist politic, la cel mai inalt nivel francmasonic, a venit la inceputul lunii Octombrie 2014, in Romania, unde a facut o afirmatie haluncinanta despre Romania (membra NATO): “Romania trebuie sa se apere singura” ! Cu alte cuvinte Romania este doar in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Jidanelul, George Friedman, Presedintele Stratfor, cel mai smecher analist politic, la cel mai inalt nivel francmasonic, a venit la inceputul lunii Octombrie 2014, in Romania, unde a facut o afirmatie haluncinanta despre Romania (membra NATO): “Romania trebuie sa se apere singura” ! Cu alte cuvinte Romania este doar in NATO pentru a fi un simplu “teren de batalie”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/presedintele-stratfor-recunoaste-ca-in-caz-de-razboi-nato-nu-va-apara-romania.

George Friedman face presiune asupra Romaniei

SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, sau va paste razboiul” !

Site-ul Stiri-Extreme.ro, preia niste informatii uluitoare de pe Stirile ProTV, din care rezulta presiuni enorme din partea americanilor, prin vocea evreului-american, George Friedman:

“SUA santajeaza Romania: ‘Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului’.
Politologul american evreu George Friedman este unul dintre acei analisti pe care ii asculta liderii politici si militari de la Washington. Director al Stratfor, una din cele mai apreciate agentii de analiza din SUA, George Friedman, evreu nascut in Budapesta, ne avertizeaza pe noi, romanii

‘Americanii vin aici sa faca bani. Sunt multe feluri de a face bani si un mod sigur de a-i pierde: sa nu cunosti situatia, adica impredictibilitatea.
In ultimii ani, investitorii americani s-au saturat de Romania. exemplul care imi vine in minte e Rosia Montana. A devenit un simbol in comunitatea de investitori a ceea ce se poate intampla in Romania. Cred ca guvernul a inteles asta si faptul ca principalele voastre resurse sunt cele energetice si minerale. Trebuie sa va targuiti, dar odata incheiat targul, sa va tineti de el.’

‘Daca un guvern incheie un contract, toate guvernele de dupa el trebuie sa il respecte. Daca nu, viabilitatea Romaniei ca tara independenta e amenintata. Romania are nevoie de investitori straini, nu are resursele sa se dezvolte singura. Capacitatea europenilor de a investi e limitata, chinezii au bani, dar isi aduc propria forta de munca, rusii au bani, dar nu au expertiza, americanii le au pe toate. Problema e acum domnia legii – un contract sa ramana un contract, sa nu se schimbe. Asa ca nu faceti targuri proaste, ca sa nu trebuiasca sa le schimbati.

In 6 luni – un an, investitorii vor incepe sa vina. Companiile americane urmaresc acum cu atentie Romania. Stim de o companie care vrea sa investeasca in energie si are nevoie de informatii. Din pacate, la voi aceste informatii sunt secrete, or nu poti aduce investitii cu informatii tinute in secret.
Gazele de sist sunt o arma care poate fi folosita pentru a evita razboiul. Rusia controleaza Europa prin gaze. Aveti nevoie de resurse alternative iar Romania e cea mai bogata in astfel de resurse. De aceea americanii sunt atat de interesati de resursele voastre.

Romania trebuie sa decida daca va permite exploatarea gazelor de sist. Ar fi minunat daca nu am avea nevoie de ele, dar data fiind pozitia strategica a Romaniei, exploatarea gazelor de sist e o problema strategica nationala. Gazul de sist limiteaza influenta ruseasca. Oricat de mult ar putea afecta mediul el ofera o solutie geopolitica. In situatia actuala a Romaniei, ar fi iresponsabil sa nu luati in considerarea exploatarea gazelor de sist.
Decizia trebuie luata acum”, ne atentioneaza analistul american “fiindca acum rusii taie energia Europei.

Totul presupune un risc. Gazele de sist ar putea polua mediul, dar Rusia… Nimic din ce am construit nu a ramas fara consecinte asupra mediului. Romania vrea sa fie sigura ca restul Europei are suficient gaz ca sa nu poata fi santajata de rusi, altfel Romania va fi izolata, asa cum a fost in timpul Razboiului Rece. Riscul ecologic e real, riscul geopolitic e si mai real. Pericolul ca Romania sa se intoarca la perioada cand era izolata de toata lumea, ca in timpul lui Ceausescu, trebuie luat in considerare.'”[1][2]

P.S. Tot Friedman a mai declarat ca este de acord cu autonomia Tinutului Secuiesc, asa cum doresc si irlandezii !

SURSE

1. http://stirileprotv.ro/emisiuni/dupa-20-de-ani/analistul-american-george-friedman-ne-avertizeaza-gazele-de-sist-sunt-arma-cu-care-puteti-preveni-razboiul.html

2. http://www.stiri-extreme.ro/2014/10/sua-ne-ameninta-ori-gaze-de-sist-si.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro