Emblema si Deviza DZR: Patrie si Onoare !

by Descrierea insemnului heraldic ! Emblema Departamentului Zero Romania este alcatuita dintr-un scut rotund, in campul careia se afla Sfinxul din Bucegi – un adevarat simbol national – acesta reprezentand insasi deviza noastra nationalista: Patrie si Onoare ! Mai jos sunt inscriptionate initialele D.Z.R., fiecare litera fiind asezata pe cate […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Descrierea insemnului heraldic !

Emblema Departamentului Zero Romania este alcatuita dintr-un scut rotund, in campul careia se afla Sfinxul din Bucegi – un adevarat simbol national – acesta reprezentand insasi deviza noastra nationalista: Patrie si Onoare ! Mai jos sunt inscriptionate initialele D.Z.R., fiecare litera fiind asezata pe cate o culoare ce corespunde drapelului national. Intreaga compozitie este alcatuita din combinatia cromatica de galben-negru.

DZR Emblema Negru 400x400

Explicatia simbolica a culorilor !

Scutul in forma rotunda reprezinta in terminologia ezoterica drept “infinitul”. Practic, vorbim de pastrarea traditiilor si datinilor stramosesti. Sfinxul reprezinta un simbol national, locul unde a fost in realitate celebrul Kogayon al lui Zamolxe. De asemenea, Sfinxul este pazitorul unei comori, iar descoperirea din Masivul Bucegi, din August 2003, nu a facut decat sa confirme acest aspect.

Cele trei culori pe care se afla inscriptionate initialele D.Z.R., reprezinta drapelul national in care noi credem cu tarie, iar aceste valori trebuie sa le protejam. Culoarea neagra reprezinta mister, liniste si putere, desi i se poate acorda si o varianta negativa, dar noi credem cu tarie in valoarea sa pozitiva. Culoarea galben inspira dragoste, fericire, optimism, iluminare si creativitate. Culoarea rosie simbolizeaza vitalitatea, forta, dragostea, pasiunea, succesul, onoarea, impulsul, vointa de a obtine rezultate, puterea de a influenta si de a intelege dificultatile si lectiile vietii.

Explicatia simbolica a elementelor de heraldica utilizate !

Deviza noastra fiind “Patrie si Onoare”, suntem nationalisti, credem cu tarie in nationalism, respectam si protejam traditiile nationale, stramosesti si avem respect, si pentru alte opinii. Oricine e binevenit in aceasta tara, atat timp cat ne respecta valorile. De asemenea, combatem orice forma de anti-nationalism, fie ca este manifestata de romani, fie ca este manifestata de straini.

Mesajul nostru !

Oamenii trebuie sa stie ce se intampla, atat in tara, cat si pe Planeta. Oamenii trebuie sa cunoasca istoria secreta a Iluminatilor care conduc Planeta din umbra, asta pentru a sti cum sa-i combata in viitor, pentru a putea avea un viitor sigur, bazat pe dragoste, iubire si respect intre popoare.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro