Droguri la Vatican: Politistii au descoperit intr-o masina oficiala 4 kg de droguri ! Inca o data se mai face de ras Vaticanul !

by Vaticanul se afla in aceste zile in pragul altui scandal de proportii. Nu e prima data. Vaticanul a fost implicat de-a lungul istoriei sale “sangeroase”, de la inchizitie si pana astazi in multe fapte socante cum ar fi: pedofilie, violuri, chiar si crime. Cele mai rasunatoare scandaluri au fost […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vaticanul se afla in aceste zile in pragul altui scandal de proportii. Nu e prima data. Vaticanul a fost implicat de-a lungul istoriei sale “sangeroase”, de la inchizitie si pana astazi in multe fapte socante cum ar fi: pedofilie, violuri, chiar si crime. Cele mai rasunatoare scandaluri au fost cele de pedofilie, cand multi cardinati au fost arestati, in bloc, dupa ce au fost dovediti pedofili, in urma cercetarilor amanuntite care au avut loc.

Acum, dupa ce apele, pareau ca s-ar mai fi linistit, vine o alta stire bomba, pe care o voi cita de pe Evenimentul Zilei:

“DROGURI la Vatican. Polițiștii au găsit cocaină şi canabis într-o maşină ce aparține bibliotecarului emerit al Sfântului Scaun.

O maşină cu plăcuţe de corp diplomatic al Vaticanului, transportând patru kilograme de cocaină şi circa 200 de grame de canabis, a fost interceptată la un control rutier în apropiere de Chambéry, în Alpii francezi, a relevat marţi o sursă judiciară citată de AFP.

Cei doi pasageri ai autoturismului, doi italieni în vârstă de 30 şi 41 de ani, au fost reţinuţi şi plasaţi sub supraveghere. Ei vor fi prezentaţi joi unui magistrat pentru a li se întocmi dosar judiciar pentru trafic de droguri. Cei doi italieni nu aveau paşaport diplomatic.

Cu ocazia unui control rutier la intrarea în Chambéry, o maşină purtând plăcuţe diplomatice de Vatican a atras atenţia vameşilor. Ei au găsit în bagajele pasagerilor 4 kg de cocaină şi 200 gr de canabis, relatează Agerpres.

Potrivit unor surse, maşina aparţine cardinalului argentinian Jorge Maria Mejia, în vârstă de 91 de ani, bibliotecar emerit al Sfântului Scaun. Postul de radio RTL a informat că asistentul acestuia ar fi încredinţat maşina celor doi italieni pentru a-i face o revizie.

Indivizii ar fi profitat de ocazie pentru a face un drum până în Spania şi a cumpăra droguri, crezând că nimeni nu-i va opri având numere ale corpului diplomatic.”[1]

Pana la urma, lumea va trebui sa deschida ochii si sa vada, si sa inteleaga, ce este in realitate Vaticanul !

SURSE

1. http://www.evz.ro/droguri-in-statul-papal-cocaina-si-canabis-intr-o-masina-cu-numere-de-vatican-interceptata-in-franta.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro