Dr. Louis de Brouwer – “Vaccinarea: eroarea medicală a secolului. Pericole și consecințe”

by Biografia autorului “Louis Bon De Brouwer este doctor în medicină, specialist în biologie moleculară şi în homeopatie. De asemenea, este posesor al unei diplome internaţionale în Ecologie umană. Teza pentru care a obţinut această diplomă în Ecologie umană a fost susţinută în iunie 1990 la Facultatea de Medicină a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Biografia autorului

“Louis Bon De Brouwer este doctor în medicină, specialist în biologie moleculară şi în homeopatie. De asemenea, este posesor al unei diplome internaţionale în Ecologie umană. Teza pentru care a obţinut această diplomă în Ecologie umană a fost susţinută în iunie 1990 la Facultatea de Medicină a Universităţii Rene Descartes (Paris V) şi avea ca titlu „Relaţiile dintre medici şi societate”.

Universităţile din Paris V, Aix, Marsilia, Bordeaux , Bruxelles, Evora, Geneva şi Toulouse III i-au acordat, în comun, o diplomă pentru aceeaşi teză. În plus, este posesorul unei diplome universitare, ca urmare a unei teze prezentate în faţa aceloraşi comisii în iunie 1991. Tema aleasă: Stresul – Stresul şi cancerul.

Dr. Louis De. Brouwer este vice-preşedintele LIMAV (Liga Internaţională a Medicilor pentru Abolirea Vivisecţiei), ligă fondată în Elveţia, grupând mai mult de 1600 medici din peste 66 de ţări ale lumii. Este membru al Comitetului director al Societăţii Internaţionale a Medicilor pentru Mediul înconjurător (Elveţia), ce reuneşte, la nivel internaţional, peste 45.000 de medici din 102 ţări.

El este, de altfel, delegat al ISDE (Asociaţia Internaţională a Medicilor pentru Mediul Ambiant — n.tr.) pe lângă UNESCO.
Dr. Louis de Brouwer este internaţional lecturer (conferenţiar internaţional) şi a participat la conferinţe în Franţa, Belgia, Italia, Spania, Suedia, Elveţia, Germania.

Dr. Louis Bon De Brouwer este autorul a 12 lucrări ştiinţifice şi a unei teze intitulate:

– Cancer, fatalitate genetică, Academia de Ştiinţe USA, Washington, 1980.
Lucrările sale cele mai cunoscute sunt:
– Arta de a rămâne tânăr, Ed. Dangles, 1979, tradusă în italiană şi portugheză
– Ghid practic al medicinilor naturale, Maloine, 1979
– Cancer; fatalitate genetică, Ed. LDB, 1981
Lucrările sale cele mai recente sunt:
-Poluarea alimentară şi cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediţie în limba franceză)
-Poluarea alimentară şi cancerul, Ed. Encre, 1990 (ediţie în limba engleză)
-Dosarul negru al medicamentelor de sinteză , Ed. Encre,1991(ediţie în limba franceză)
-Dosarul negru al medicamentelor de sinteză , Ed. Encre,1991 (ediţie in limba engleză)
-SIDA: tăvălugul, Ed. ATRA/AGSTG, Elveţia, 1993
-Dictatura laboratoarelor chimice şi farmaceutice, Ed. ATRA/AGSTG, Elvetia, 1995
-Aceasta „haleală“ care ne ucide, Ed. ATRA/AGSTG, Elveţia, 1995
Teze:
– Medicii şi societatea — Raporturile dintre medici si industria chimică şi farmaceutică
– Consecinţe sanitare, Facultatea de Medicină, Universitatea Rene Descartes, Paris V, iunie 1990
– Stresul. şi cancerul, Facultatea de medicină, Universitatea Rene Descartes,Paris V, iunie 1991

La 6 noiembrie 1991, Dr. Louis Bon De Brouwer a fost numit Consultant Internaţional Special pentru Sănătate şi Ecologie AIEWP-ONU-UNESCO – responsabil cu cercetarea. În această calitate, el a efectuat diferite misiuni în străinătate în probleme de sănătate şi de ecologie. Dr. Louis Bon De Brouwer a fondat ADEPAM (Asociaţia de apărare contra poluării alimentare şi medicamentoase) care are peste 3700 de membri în Franţa.”[1]

Descriere

“În cartea „Vaccinarea: eroarea medicală a secolului” este vorba despre dogma vaccinării, adică despre credinţa în principiile nedemonstrate ştiinţific ale imunologiei şi ridicate la rang de religie de către doi „profeţi”: Jenner şi Louis Pasteur.

Conform acestei dogme, dacă se realizează preventiv o agresiune, sistemul imunitar o înregistrează, o memorează şi ia măsurile necesare pentru a contracara o altă agresiune. De unde axioma: „Fără vaccinuri nu există salvare! Fără vaccinuri, răultriumfă”.

În ceea ce priveşte „profeţii”, unul este Jenner, medic fără a fi biolog, şi celălalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog şi câtuşi de puţin medic. Aceşti fondatori ai noii religii nu posedă, de fapt, nicio noţiune de imunologie.

Jenner aplică un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifică experimentele: între altele, inocularea la Pouilly-le-Fort a unui vaccin împotriva antraxului, diferit de cel pe care îl anunţase, apoi inocularea tânărului Meister cu un vaccin împotriva turbării, fără ca pacientul să fi contractat această boală.

Pasteur a avut apostolii şi discipolii săi ignoranţi, precum Roux şi Chamberland, Calmette şi Guerin etc. şi s-a preocupat de formarea „marilor preoţi”. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinării”. Afaceriştii, marii „preoţi”, au început să formeze noi „preoţi” şi „misionari” şi să-i înveţe noua dogmă.

Corpul medical s-a „convertit” imediat şi fără să comenteze la această nouă religie din prostie, ignoranţă sau spirit de turmă, cu excepţia unei minorităţi de medici şi profesori inteligenţi, de pildă A. Béchamp, Tissot, Deloge, Carrel etc. care au opus rezistenţă. Au fost înfiinţate „biserici” pretutindeni în lume, adică alte laboratoare şi institute Pasteur atât în Franţa, cât şi în alte ţări.

Producătorii de vaccinuri, ajutaţi de corpul medical care a acceptat fără niciun fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării, au atins adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minciuna. Un fapt fără precedent în istoria umanităţii: să faci oamenii să creadă în eficacitatea şi inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de Pasteur, deşi nu are niciun fundament ştiinţific serios.

Imunologia modernă demonstrează, dimpotrivă, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, făcând din acestea veritabile rezervoare de virusuri. Virusuri şi retrovirusuri devenite pasive de-a lungul evoluţiei se găsesc în stare latentă în toate organismele animale şi umane, pierzându-şi o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.

Introducerea în organism (prin vaccinare) a virusurilor vii sau atenuate îi permit acestuia să reconstituie acest capital şi să dobândească deci o virulenţă nouă sau să creeze din bucăţi un virus sau un retrovirus hibrid. Procesul se numeşte recombinare genetică. (HIV este fără îndoială rezultatul unei astfel de recombinări.) Deşi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumărate, ele sunt ţinute în secret.

Se ştie astăzi, la 100 de ani după moartea sa, că Pasteur a fost un geniu al trişării, al plagiatului, al trucării statisticilor, al traficului de influenţă, al publicităţii bine regizate, iar diversele sale experienţe vaccinale erau trucate, după cum mărturisesc chiar colaboratorii săi. Această carte stabileşte adevărul despre acest personaj şi demonstrează, prin studiul principalelor vaccinuri, inutilitatea şi pericolul lor.

__COPERTA:Layout 1.qxd

În sfârşit, cititorul va afla despre cârdăşia farmaco-medico-politică ce dezinformează publicul şi predică vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinţă într-o religie ale cărei dogme sunt false şi ai cărei mari preoţi sunt producătorii de vaccinuri şi corpul medical.”[2]

SURSE

  1. http://www.libris.ro/vaccinarea-eroarea-medicala-a-secolului-pericole-VID978-606-92825-1-9–p375094.html
  2. http://www.libris.ro/vaccinarea-eroarea-medicala-a-secolului-pericole-VID978-606-92825-1-9–p375094.html
  3. Foto: elefant.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro