DNA primeste o lovitura dura: lotul vamesilor retinuti in 2006, abuziv, a fost achitat de Curtea de Apel Ploiesti ! Dosarul a fost instrumentat de fostul sef al DNA Bucuresti, Eugen Stoina, care ar trebui sa raspunda penal !

by In dementa caracteritica a DNA, sub acoperirea “luptei impotriva coruptiei”, s-au facut si inca se fac cele mai mari abuzuri. Nu inseamna insa ca n-au fost arestati corupti, in adevaratul sens al cuvantului. Faptul ca acesti indivizi, nu raspund penal in fata nimanui, ci doar patrimonial, adica platind cu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In dementa caracteritica a DNA, sub acoperirea “luptei impotriva coruptiei”, s-au facut si inca se fac cele mai mari abuzuri. Nu inseamna insa ca n-au fost arestati corupti, in adevaratul sens al cuvantului. Faptul ca acesti indivizi, nu raspund penal in fata nimanui, ci doar patrimonial, adica platind cu totii pentru “erorile judiciare”, i-au determinat sa inceapa o serie de abuzuri.

Koldea-Covesi-Stanciu

Mai multe aflam de pe Active News:

“Dosar cu răsunet, acuzaţii bombă, reţineri în aeroport, procese timp de opt ani şi….o achitare la fel de răsunătoare.

Cei 18 vameşi de la Aeroportul Otopeni, reţinuţi în 2006 pentru luare de mită, au fost achitaţi definitiv, informează B1 TV. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploieşti şi asta pentru că procurorii nu au putut susţine cu probe toate acuzaţiile. Un dosar greu instrumentat de nimeni altul decât fostul şef al DNA Bucureşti, Eugen Stoina. Şi nu este singurul caz în care DNA nu reuşeşte să convingă instanţele de judecată. Pe lista eşecurilor se mai află şi nume răsunătoare precum Mazăre sau Toni Greblă, conform b1.ro.

Povestea începe în 2006, atunci când o treime din angajaţii Biroului vamal al Aeroportului Henri Coandă a ajuns la sediul DNA, după o acţine ca în filme. Un dosar al procurorilor ce a blocat practic activitatea în vama aeroportului, iar pentru a face faţă, conducerea instituţiei a apelat la angajaţii altor puncte vamale.

În total, în dosar erau vizate peste 8.100 de fapte de corupţie, iar prejudiciul estimat se ridica la 81.000 de lei. În urmă cu câteva zile a venit însă decizia definitivă. Curtea de Apel Ploieşti a hotărât achitarea tuturor inculpaţilor din dosar. Adică 8 ani de procese, dar fără probe suficiente.

Lovitura grea pentru DNA vine în contextul în care în urmă cu câteva zile alte două nume grele au fost lăsate în libertate, deşi procurorii cerereau măsuri dure.

Judecătorii ÎCCJ au desfiinţat absolut toate acuzaţiile DNA în dosarul în care au cerut arestarea lui Radu Mazăre. În motivarea instanţei se arată că procurorii au formulat o acuzaţie bazată doar pe o declaraţie „evazivă” dată de un martor. Aceeași decizie ca şi anul trecut, atunci când DNA a mai cerut încă o dată arestarea lui Mazăre. Şi atunci judecătorii au decis că nu sunt probe suficiente.

Un alt caz, cel al lui Toni Greblă, a avut un final similar. După ce fostul judecător CCR a fost reţinut, la propunerea măsurii preventive, DNA s-a limitat la arest la domiciliu. Însă nici asta nu au obţinut procurorii. Completul de judecată a respins cererea definitiv şi a arătat că acuzaţiile se bazează mai mult pe indicii decât pe probe.”[1]

Cele mai cunoscute abuzuri in fata opiniei publice sunt:

– retinerea pentru 24 de ore a fostului judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei, Toni Grebla, pentru ca “ar fi vandut niste capre”;

– retinerea pentru 24 de ore a avocatei Alinei Bica, Laura Voicu, pentru ca, “ar fi trimis un stagiar de la un alt barou”, barou, pe care DNA-ul nu doreste sa-l recunoasca, desi toate Instantele il recunosc. Este vorba de baroul Bota.

– retinerea pentru 24 de ore a fostului Ministru al Finantelor, Darius Valcov, care a afirmat ca, “FMI si Banca Mondiala nu ne lasa sa ne dezvoltam” si imediat a fost saltat de DNA, pentru ca, “ar fi ascuns in pereti, in seif, dar si in cimitir lingouri si tablouri foarte scumpe de cateva milioane de euro”, aberatie care incetul cu incetul a fost demontata, iar tablourile “scumpe” erau defapt niste serigrafii, de cateva zeci sau sute de euro, fiind niste copi, dupa celebrele opere de arta ale lui Picasso si a altor artisti de renume.

Ei bine, pentru toate aceste mizerii, acesti indivizi nu platesc. Nu trebuie sa uitam nici modul in care DNA-ul a adus la Bucuresti, cu mascatii, o batranica tocmai din Moldova, pentru ca “ar fi dat niste oua mita unui judecator”. Deci, de astfel de mizerii se ocupa de DNA-ul (anexa SRI), sponsorizat masiv de SUA, asa cum recunostea si masonul, Dean Thompson, insarcinatul sau mai bine zis, “gravidul”, cu afaceri ale SUA in colonia numita Romania.

SURSE

1. http://activenews.ro/dna-primeste-o-lovitura-dura-lotul-vamesilor-a-fost-achitat-dupa-opt-ani_1893854.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro