Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților

by Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat. Donald Trump a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat.

trump

Donald Trump a vorbit de nenumarate ori impotriva Globalizarii (Noii Ordini Mondiale), impotriva razboaielor, a militat pentru familia traditionala si pentru tot ceea ce inseamna valori culturale si traditionale, care, astazi, sunt supuse unui asalt venit din partea marxistilor, internationalistilor, bolsevicilor, anarhistilor finantati de catre George Soros.

Video

SURSE

  1. Foto: Internet
  2. Video: Facebook/Rezistenta
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro