Descoperirea unei piramide vechi in Crimeea de pe timpul dinozaurilor ! Probabil ca a fost "construita" de dinozauri !

by O astfel de descoperire provoaca soc in comunitatea conservatoare a istoricilor, iar istoria adevarata a omenirii iese incet, dar sigur la suprafata. Dupa piramidele de pe platoul Gizeh, in mod special Marea Piramida, au fost incluse in cadrul cercetarii, multe alte piramide de pe planeta, iar aici putem aminti […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O astfel de descoperire provoaca soc in comunitatea conservatoare a istoricilor, iar istoria adevarata a omenirii iese incet, dar sigur la suprafata. Dupa piramidele de pe platoul Gizeh, in mod special Marea Piramida, au fost incluse in cadrul cercetarii, multe alte piramide de pe planeta, iar aici putem aminti si pe cele din America de Sud, ale amerindienilor, dar si cele din Europa, iar aici vorbim de cea mai mare piramida din lume, care este cea din Bosnia, avand o inaltime de 300 m, dubla ca marime, fata de Piramida lui “Keops”.

crimeapyramid

Citez mai multe de pe site-ul noulpamant.ro:

“Aceasta ar putea fi descoperirea secolului. Un cercetator spune ca a descoperit in mod accidental o piramida in Crimeea, Ucraina. Se spune ca aceasta ar fi fost construita inaintea epocii dinozaurilor!

Peninsula Crimeei este un loc fascinant in materie de istorie si arheologie antica, fiind de-a lungul istoriei populata de tot felul de triburi si natiuni, de la cimerieni, greci si romani pana la genovezi, cumani si turci osmani. Dupa cum declara canalul ICTV, descoperirea a fost facuta in mod intamplator in timpul unor teste ce implica niste metode alternative de a gasi apa, efectuate de catre omul de stiinta ucrainian Vitali Gokh, care a descoperit un obiect ingropat necunoscut, ce s-a dovedit a fi o piramida gigantica, inalta de 45 m si avand o lungime de aproximativ 72 m.

“Piramida Crimeei” are un varf turtit, insa seamana ca silueta cu piramidele egiptene. Este goala pe interior, iar in interior, sub fundatie a fost ingropata o mumie a unei creaturi necunoscute.

“Sub fundatie exista un mic corp sub forma unei mumii, lunga de 1.3 – q.4 m., purtand o coroana pe cap”.

“Exista si o camera de rezonanta a unui asa numit Sfinx”.

“Piramida a fost construita in epoca dinozaurilor”, spune omul de stiinta intr-un interviu acordat ICTV. Nu se stie inca cine a construit aceasta piramida. Aceasta constructie unica este cea mai veche de pe planeta, spune Vitali Goh.

pyramidcrimea

Este cumva cea mai veche piramida din lume situata in Ucraina?

Potrivit declaratiilor European Pyramids “se spune ca exista 37 de piramide in Peninsula Crimeei, de-a lungul coastei de sud-est”. Sapte piramide subterane – dupa cum se credea – au fost descoperite de catre Dr. Gokh, langa Sevastopol.

Zeci de cerecetatori din diverse tari studiaza un loc din Sevastopol, unde se spune ca sunt ascune sub pamant mai multe piramide antice. Sapaturile arheologice sunt in acest moment in lucru.

Omul de stiinta din Sevastopol, Vitali Gokh, a descoperit semnalmentele piramidei cu ajutorul unei inventii proprii, patentate, care permite descoperirea oricarei substante de sub pamant. Pentru cativa ani el a cautat minerale si apa. Analizele detaliate ale unei constructii descoperite in acest fel au dezvaluit prezenta unor substante nenaturale, ci artificiale.

crimeapyramid

Este goala pe dinauntru, iar o mumie a unei creaturi necunoscute este ingropata sub fundatii.

“Am descoperit semnalmentele unor formatiuni extrem de clare ale unor proteine animale, gips, sticla lichida, pietris. Este o piramida construita de mana omului, care radiaza un anumit fel de energie, la anumite perioade de timp”, declara Vitali Gokh. Ihor Kotelyanets, Asistent decan al Universitatii nationale de energie nucleara si industrie din Sevastopol, impreuna cu un grup de entuziasti, a hotarat sa confirme sau sa infirme descoperirea.

Mai mult de 20 de echipe de cercetatori, inclusiv internationale, au vizitat locul recent. Majoritatea cercetatorilor considera ca piramidele subterane de la Sevastopol confirma o presupunere a unui cercetator american cum ca acum mai bine de 65 de milioane de ani de pe Pamant a disparut o civilizatie antica datorita coliziunii cu un meteorit gigantic”.

Descoperirea este fara indoiala extrardinara, insa este nevoie de mai multe investigatii inainte de a o data si de a descoperi originile acestei piramide.”[1]

O astfel de descoperire arunca in aer toate minciunile propagandistice, promovate de catre majoritatea istoricilor mincinosi. De asemeni, puteti citi pe larg, un top 10 a celor mai tari descoperiri din istorie si modul in care ele prezinta adevarata istorie -> http://www.fara-secrete.ro/10-descoperiri-arheologice-pe-planeta-care-demonstreaza-cat-de-avansati-erau-oamenii-din-antichitate.

SURSE

1. http://noulpamant.ro/articole/stiri/o-piramida-din-crimeea-datata-vremea-dinozaurilor/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro