Deficienta vitaminei D una dintre cauzele aparitiei cancerului ! Aici se adauga si o alimentatie precara superchimicalizata !

by Corporatiile farmaceutice nu fac decat speculeze aceste boli, pentru a se imbogati. Ei bine, oamenii care se imbolnavesc de cancer, in principiu, duc o viata precara, cu o alimentatie precara. Cand spun “alimentatie precara”, ma refer la acea alimentatie de tip fast-food, dulciurile din comert cu mult continut de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Corporatiile farmaceutice nu fac decat speculeze aceste boli, pentru a se imbogati. Ei bine, oamenii care se imbolnavesc de cancer, in principiu, duc o viata precara, cu o alimentatie precara. Cand spun “alimentatie precara”, ma refer la acea alimentatie de tip fast-food, dulciurile din comert cu mult continut de zahar si diversi indulcitori sintetici, cum ar fi Aspartamul, care nu fac decat sa declanseze in cadrul organismelor, niste efecte, care nu sint ireversibile, dar care pentru a putea fi oprite, trebuiesc tratate cu mare atentie. Nu o sa vedeti niciodata un vegetarian, care pe langa asta, mai practica si sport, sa sufere de cancer, ci o sa-i vedeti tot pe cei care stau cu Coca Cola in mana sau cu Pepsi, ori care consuma bauturi alcoolice, ori care fumeaza.

Site-ul trezirealarealitate.ro ne explica mai multe despre acest factor declansator:

“Ceea ce ne este acum foarte clar în urma desfăşurării tuturor noilor studii, este că deficienţa de vitamina D poate fi numitorul comun al majorităţii bolilor degenerative moderne, cu efecte devastatoare. Pacienţii cu insuficienţa renală suferă la unison de deficienţa de vitamina D, iar diabeticii se află de obicei în aceeaşi situaţie. Persoanele care suferă de cancer, prezintă aproape în toate cazurile deficienţă gravă de vitamina D.

De fapt, deficienţa de vitamina D poate fi cauza principală a multor afecţiuni degenerative, încât remediind deficienţa în rândul populaţiei, ar putea foarte bine devasta “industria de asistenţă medicală” orientată spre profit, care domină medicina occidentală a zilelor noastre.
Cu alte cuvinte, dacă populaţia ar fi educată în legătură cu vitamina D, industria farmaceutica va suferi pierderi devastatoare de profit, întrucât vitamina D PREVINE 4 tipuri de cancer.

Acesta ar putea fi motivul pentru care, atât de multe companii şi organizaţii non-profit a căror autoritate şi putere depind de boala de cancer (şi de alte boli) se angajează atât de activ în lupta împotriva conştientizării importanţei vitaminei D.

În mod similar, FDA nu are niciun interes ca oamenii să afle adevărul despre vitamina D, deoarece consumatorii bine informaţi ar consuma în mod inevitabil mai multe suplimente de vitamina D, reuşind astfel să prevină tot feluri de boli şi afecţiuni, pe care industria farmaceutică se bazează în continuare pentru profiturile sale de monopol. Fiecare pacient care ia vitamina D, induce o pierdere financiară, reprezentând banii plătiţi pentru medicamente în tratarea cancerului, diabetului sau afecţiunilor inimii.

La fel, nici celelalte organizaţii non-profit din industria cancerului, nu doresc, ca oamenii să afle adevărul despre vitamina D. Ei preferă să vândă în continuare produse prevăzute cu simbolul Panglica Roz (simbol internaţional pentru lupta împotriva cancerului de sân) pretextând astfel strângerile de fonduri pentru continuarea cercetărilor desfăşurate “în căutarea remediului pentru cancer”.

Adevărul izbitor în această materie este că medicina modernă are tot interesul ca oamenii să rămână ignoranţi în ceea ce priveşte efectele vindecătoare ale vitaminei D. Supravieţuirea financiară a industriei medicale depinde în mod absolut de acest lucru, astfel încât cele mai influente organizaţii medicale vor diminua în mod sistematic importanţa acestei vitamine, refuzând categoric să o recomande pacienţilor lor.”[1]

Un exemplu de tratament, concret, care neutralizeaza celulele canceroase, este tetrohidrocarbinolul (THC) din faimoasa planta numita canepa. In Romania, in octombrie 2013, canabisul a fost legalizat tocmai din aceste motive medicale.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cercetatorii-spanioli-sustin-oficial-ca-uleiul-de-canepa-marijuana-vindeca-cancerul-ce-suparare-pe-corporatiile-farmaceutice.

SURSE

1. http://trezirealarealitate.ro/2014/05/factorul-decisiv-in-declansarea-cancerului-tinut-ascuns/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro