Cyber Security Romania (Big Brother Romania) – plan de monitorizare si interceptare a informatiilor publicate pe internet, de catre Serviciile Secrete, sub pretextul "luptei impotriva terorismului si a hacker-ilor" ! Rotary si Lions, cluburile Iluminatilor din Romania, sustin si promoveaza acest concept !

by Dupa ce la inceputul anului 2015, Serviciul Roman de Informatii a devenit una dintre cele mai hulite Institutii a “Statului de Drept”, ca urmare a unei initiative legislative (de trei ori!) cu privire la monitorizarea cetatenilor, retinerea datelor personale a celor ce utilizeaza retele wifi, vanzarea cartelelor pre-pay doar […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce la inceputul anului 2015, Serviciul Roman de Informatii a devenit una dintre cele mai hulite Institutii a “Statului de Drept”, ca urmare a unei initiative legislative (de trei ori!) cu privire la monitorizarea cetatenilor, retinerea datelor personale a celor ce utilizeaza retele wifi, vanzarea cartelelor pre-pay doar pe baza de buletin si cel mai grav dintre toate: inmatricularea computerelor !

Big Brother

Aceasta dementa din urma, a fost sustinuta de Generalul Dumitru Dumbrava, care venise cu ideea ca cei ce utilizeaza internetul sa aiba computerele inmatriculate, facand astfel o paralela intre soferii care nu pot conduce o masina fara permis si internautii  care n-ar trebui sa utilizeze internetul fara… permis, evident, oferit tot de ei.

Faptul ca acesti indivizi fara scrupule, care au contribuit, atat direct, cat si indirect la distrugerea economica a tarii si privatizarea a peste 1256, vin cu astfel de idei si initiative, nu ar trebui sa va mire, intrucat multi dintre ei nu sunt romani, iar cei ce sunt romani sunt putred de corupti. Aproape toate Serviciile Secrete din Romania sunt conduse in realitate de SUA-UE prin diversii masoni, pusi in puncte-cheie, al caror rol este acela de a duce la indeplinire Agenda 21 a Guvernarii Mondiale, caci in fond si la urma urmei asta-i adevarul motiv al acestei agitatii mondiale.

In loc sa se ocupe si sa combata asasinatul economic la care-i supusa Romania din 1990 pana in prezent, defrisarile masive de paduri facute de austrieci si nu numai, sa asigure protectie alimentara cetatenilor impotriva Organismelor Modificate Genetic si a altor factori externi ce incearca otravirea constiintei romanului de rand, acesti indivizi, ca niste slugi umile folosesc acelasi discurs sterp si lipsit de viata, pe care l-au imprumutat din tarile occidentale, adica din “lumea libera”.

Ce este Cyber Security ?

Potrivit paginii lor oficiale, organizatia Cyber Security Romania[1], functioneaza in parteneriat cu Serviciul Roman de Informatii, dar si cu alte Servicii Secrete controlate de SUA-UE. Rolul pe care si l-au atribuit acesti indivizi este acela de “preveni atacurile informatice si de a lupta impotriva lor”, ca de altfel si impotriva terorismului. De fapt, ati ghicit se numeste “terorism cibernetic”, iar ca oamenii sa fie in “siguranta”, trebuiesc convinsi ca, “este bine sa fie monitorizati”.

Un om care se uita pentru prima data si analizeaza pagina lor oficiala, va observa tot felul de descrieri complexe, pompoase, despre cum “se lupta ei cu teroristii invizibile”, insa motivul pentru care ei insira tot felul de explicatii puerile se datoreaza faptului ca, asa cum spune manualul de dezinformare a CIA: “daca nu poti sa-i convingi, totusi, innebuneste-i!”

In dreapta paginii se observa “partenerii strategici” care sustin conceptul Cyber Security Romania: Digi 24 TV, alte cateva publicatii obscure de care n-a auzit nimeni si ceva care nu poate sa nu “excite” mintea – cluburile Rotary si Lions ! Da, celebrele organizatii masonice Rotary si Lions sustin aceasta organizatie. Acum intelegeti cine sunt cei ce trag sforile si cine sunt cei ce doresc sa va monitorizeze ?

Fostul sef al FBI-ului, Ted Gunderson a explicat clar ca, “lupta impotriva terorismului pe care tot SUA il finanteaza, este o lupta impotriva libertatilor civile”. Asta fac acesti indivizi, lupta pentru a le lua romanilor libertatile civile si o fac prin zecile de ONG-uri “Security” pe care si le-au infiintat in Romania cu destul de mult sprijin din partea evreului George Soros, care sa nu uitam, are multe ONG-uri prin care promoveaza anti-romanismul.

Faptul ca acesti indivizi nu sunt inteligenti, asta-i clar ! Nu va imaginati ca acesti indivizi care promoveaza astfel de mizerii sunt “oameni de cultura”, desi asa par la prima vedere. In realitate, ii veti identifica fie acuzati de coruptie, plagiat si alte infractiuni. Ei nestiind sa faca altceva. Adica, daca lor li se “taie macaroana”, atunci ei nu pot duce o viata normala, caci ei nu stiu sa faca o munca, pe care orice om normal ar putea s-o faca.

Intr-un articol publicat pe site-ul Bursa.ro, autoarea articolului sustine ca, estimeaza trecerea legii cibernetice in acest an:

“Legea securităţii cibernetice are şanse să intre în vigoare chiar în acest an, estimează deputatul Georgian Pop, preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Curtea Constituţională a României (CCR) a anunţat, la începutul acestui an, că Legea privind securitatea cibernetică încalcă prevederile constituţionale privind statul de drept şi principiul legalităţii, precum şi pe cele privind viaţa intimă, familială şi privată, respectiv secretul corespondenţei. Motivul invocat de CCR este faptul că autoritatea naţională în domeniul securităţii cibernetice ar trebui să fie un organism civil, pentru a garanta aceste drepturi, şi nu Centrul Naţional de Securitate Cibernetică (CNSC), care funcţionează deja în cadrul SRI.

În cadrul dezbaterilor Conferinţei Naţionale de Cybersecurity organizat ieri de Ziarul BURSA şi IntelSeCo, în parteneriat cu Swiss Webacademy, Asociaţia Română a Băncilor şi Institutul Bancar Român, domnul Pop a explicat: “Consider că modul în care a fost abordată acum dezbaterea pe această lege este cel corect: Preşedinţia a chemat toate partidele la masa discuţiilor şi a ieşit o versiune agreată de toată lumea, în concordanţă cu ce a dispus în iarnă CCR. Acceptul întregii clase politice pe o astfel de lege absolut necesară este foarte important. De aceea cred că actul normativ va fi adoptat rapid şi va intra în vigoare din acest an”.

Parlamentarul a ţinut să precizeze că Ministerul pentru Societatea Informaţională este iniţiatorul legii şi că o va supune dezbaterii publice în curând. Conform sursei citate, politicienii se confruntă acum cu provocarea de a reglementa spaţiul cyber şi păstrarea echilibrului între dreptul la viaţa privată a cetăţenilor şi interesul de a oferi instrumentele necesare pentru contracararea atacurilor cibernetice.

Georgian Pop a menţionat că, pe fondul necesităţii reglementării spaţiului cibernetic, au apărut în spaţiul public controverse puternice deoarece oamenii oneşti consideră că măsurile de prevenţie sau contracarare a atacurilor sunt îndreptate de fapt împotriva lor.

Şeful Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a explicat: “Cybersecurity este un domeniu relativ nou. Pentru noi, politicienii, principala dilemă care apare este să găsim un echilibru corect. Trebuie să găsim acele mecanisme uneori chiar intruzive, de a proteja cetăţenii, instituţiile statului sau sistemele sociale de ceea ce înseamnă atacuri sau acţiuni negative.

Din această perspectivă au apărut controverse întrucât toţi oamenii oneşti consideră că măsurile prin care încercăm să contracarăm toate acţiunile negative din zona cybersecurity sunt îndreptate împotriva lor, dar nu este adevărat. Paradoxal, de aceste beneficii ale tehnologiei poate că se folosesc şi spionii noştri, dar cu siguranţă se folosesc şi ai lor.

Lucrul acesta ne creează marea responsabilitate ca, într-un timp relativ scurt, să găsim o reglementare juridică legală şi să ofere tuturor instituţiile statului instrumente juridice prin care să-şi facă treaba”.

Decizia CCR din ianuarie a creat un vid legislativ în domeniu, care trebuie rezolvat rapid, în contextul geopolitic actual. Georgian Pop susţine că ţara noastră se regăseşte acum în contextul paradoxal în care, la Summitul NATO din Ţara Galilor de anul trecut, a primit misiunea extrem de importantă de a asigura, prin intermediul SRI, securitatea cibernetică a Ucrainei, dar nu are nici la această dată o lege care să reglementeze spaţiul cyber.

“Acum, avem responsabilitatea să găsim acele formule ca noua lege să fie în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale. Pe de o parte, legea să susţină dezvoltarea socială şi individuală a fiecărui cetăţean datorită beneficiilor tehnologiei, dar pe de altă parte să reuşim să stopăm şi hackerii, teroriştii, crima organizată sau spionii care vor să utilizeze spaţiul cyber în folosul personal şi în detrimentul nostru”, a conchis domnul Pop.

Proiectul de lege privind securitatea cibernetică a României prevedea constituirea Sistemului Naţional de Securitate Cibernetică (SNSC), acesta reunind autorităţile şi instituţiile publice cu responsabilităţi şi capacităţi în domeniu.

Autorităţile şi instituţiile publice din SNSC ar fi urmat să colaboreze cu deţinătorii de infrastructuri cibernetice, mediul academic, mediul de afaceri, asociaţiile profesionale şi organizaţiile neguvernamentale.

În cadrul conferinţei BURSA de ieri, dezbateri aprinse s-au dus tot în jurul autorităţii naţionale în domeniul securităţii cibernetice, respectiv dacă aceasta ar trebui să fie controlată de SRI sau de societatea civilă.

Deputatul Georgian Pop a opinat că echilibrul este esenţial în adoptarea acestei legi şi susţine că nu ştie ce va conţine noua versiune a legii privind autoritatea de control: “Accesul la date private nu se poate face fără un mandat de la judecător. Noua lege nu va conţine altceva în acest sens. Problema este ce fel de mandate se acordă. Aici există dilema mandatului în alb care permite organelor abilitate să acceseze datele multor cetăţeni.

În realitate, se stabileşte un cerc de suspecţi, cât mai restrâns, după care se cere mandatul. Mai trebuie expus spaţiului public următoarea situaţie: avem de-a face cu atacuri sofisticate de spionaj cibernetic. Acestea sunt contracarate de SRI, care este pregătit pentru astfel de situaţii şi face şi o activitate de prevenţie.

SRI lucrează cu date clasificate. Dacă autoritatea de control va fi controlată de societatea civilă, cum va transfera SRI aceste date clasificate? Şi mai vorbim de competenţe şi de garanţia că acest tip de organism te poate apăra”.

La rândul său, Bebe Viorel Ionică, secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională, a precizat că instituţia va supune dezbaterii publice în perioada următoare noul proiect de lege, care se doreşte să aibă o abordare mai succintă faţă de cel vechi respins de CCR. De asemenea, textul de lege va fi unul sintetic, cu prevederi explicite privind drepturile cetăţenilor şi autoritatea de control.

Adrian Ceparu, reprezentantul societăţii civile, a spus că inexistenţa unei legislaţii specifice în domeniul cyber creează prejudicii mult mai mari decât existenţa unor reglementări în domeniu: “Prioritatea zero trebuie să fie adoptarea unui cadru legislativ clar, succint cu prevederi clare pentru toate situaţiile şi o dezbatere publică amplă, corectă”.

Conferinţa BURSA s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de participanţi din rândul societăţilor specializate în IT&C şi cybersecurity, din rândul companiilor din toate domeniiile economice care au nevoie de soluţii de protecţie împotriva atacurilor cibernetice, dar şi de avocaţi şi consultanţi.”[1]

Acest articol, in sine, este de-o absurditate crasa. Acesti indivizi, deosebit de lingai ai SUA-UE, utilizeaza niste clisee, pe care le repeta hipnotic, avand informatii de la psihologii lor ca, “repetarea unei minciuni la nesfarsit ea devine adevar” sau, daca ai de-a face cu oameni lucizi si inteligenti, nu devine “adevar”.

Sa nu uitam cu SRI-ul, prin vocea lui George Maior, devenit mai nou, ambasador al Romaniei, unde altundeva decat in “lumea libera”, Statele Unite ale Americii, de unde se importa “democratie”, capitalism, homosexuali, prostitutie si tot ce-i mai pervers, si-a permis sa ameninte, in ianuarie 2015, in acele zile de foc, judecatorii CCR care si-au permis sa respinga legile Big Brother.

Acesti ticalosi au facut legile Big Brother (trei la numar), atat de periculoase, astfel incat le-au fost respinse de trei ori si totusi, au tupeul, de a veni in continuare sa ne dea lectii. Acum, dupa cum vedeti, ei sustin ca, “le-au schimbat”, dar nu-i deloc asa, pentru ca oricat de mult ar incerca sa le cosmetizeze, sa le vopseasca in roz, negru din ele tot se vad, caci atinge si asta-i scopul principal, viata privata a oamenilor. Ei chiar recunosc ca sunt fortati de SUA-UE-NATO sa faca aceste mizerii, dar asta nu-i scuza!

Şeful Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI a explicat:

“Cybersecurity este un domeniu relativ nou. Pentru noi, politicienii, principala dilemă care apare este să găsim un echilibru corect. Trebuie să găsim acele mecanisme uneori chiar intruzive, de a proteja cetăţenii, instituţiile statului sau sistemele sociale de ceea ce înseamnă atacuri sau acţiuni negative.

Din această perspectivă au apărut controverse întrucât toţi oamenii oneşti consideră că măsurile prin care încercăm să contracarăm toate acţiunile negative din zona cybersecurity sunt îndreptate împotriva lor, dar nu este adevărat. Paradoxal, de aceste beneficii ale tehnologiei poate că se folosesc şi spionii noştri, dar cu siguranţă se folosesc şi ai lor.

Lucrul acesta ne creează marea responsabilitate ca, într-un timp relativ scurt, să găsim o reglementare juridică legală şi să ofere tuturor instituţiile statului instrumente juridice prin care să-şi facă treaba.”[1]

Intr-o tara ca Romania, unde violatorii si pedofilii, scapa de inchisoare, unde nationalistii legionari sau chiar si cei comunisti sunt declarati dusmani ai “lumii libere” si unde magistratii nu raspund pentru greseli sau abuzuri, acesti indivizi vin sa ne vorbeasca despre “lumea libera” ? Au tupeu, iar tupeul si l-au format din cauza oamenilor care le-au permis asta !

Documentar: Terrorstorm – manipularea terorista globala !

SURSE

1. https://cybersecurity-romania.ro

2. http://www.bursa.ro/conferinta-nationala-de-cybersecurity-georgian-pop-presedintele-comisiei-parlamentare-de-control-…&s=companii_afaceri&articol=269818.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro