Curtea Supremă din Canada a decis că poate fi permisă o relație între oameni și animale

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“În Canada a fost legalizat sexul cu animale atâta timp cât nu presupune penetrare, cel puțin asta raportează The Independent. Potrivit ziarului britanic, un bărbat, identificat ca “DLW”, a fost condamnat pentru 13 capete de acuzare pentru agresarea sexuală a fiicelor lui vitrege, dar a fost achitat pentru zoofilie – pentru că el “doar” a forţat câinii lui să facă sex oral. Adică nu a existat penetrare!

Potrivit oamenilor legii, omul a “întins unt de arahide pe organele genitale ale uneia dintre fiicele lui vitrege și lăsat câinele familiei să lingă în timp ce el a filmat actul”. Adolescenta are 15 ani.

Ca rezultat al acestei povești, magistrații de la Curtea Supremă din Canada au decis că poate fi permisă o relaţie între oameni şi animale, atâta timp cât “nu există penetrare”. Dintre cei opt judecători doar Rosalie Abella a declarat că penetrarea nu ar trebui să fie considerată esențială în definirea bestialităţii.

“Actele cu animale care au un scop sexual sunt în mod inerent exploatatoare, indiferent dacă există sau nu penetrare”, a spus Abella.

În prima instanţă, bărbatul a fost condamnat pentru zoofilie, considerându-se că a obţinut satisfacţie sexuală în urma actelor sale.”[1][2]

Pentru ca informatiile publicate sa fie corecte, facem mentionarea ca, inca, Curtea Suprema a Canadei n-a permis actul sexual cu animalele, ci doar relatiile. In mod clar vorbim de relatii de… “iubire”, insa nu ne aflam departe de o legalizare oficiala, caci lumea trebuie prabusita, iar astea-s metodele utilizate de catre Iluminati.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/incredibil-in-canada-a-fost-legalizat-sexul-cu-animale_1138449.html
  2. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/bestiality-legal-canada-supreme-court-a7073196.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro