Craniul unui reptilian a fost descoperit in Bulgaria! Forma craniului coincide cu multe statuiete sumeriene cu privire la zeii-sarpe! ADN-ul sau mitocondrial si nucleic nu este corespondent in lumea umana!

by Dovezile cu privire la existenta si implicarea civilizatiilor extraterestre pe planeta noastra sint spulberatoare pentru multi dintre cercetatori, chiar si asa in prezent, chiar de nu sint prezentate absolut toate, dar cele prezentate pun intr-o situatie destul de penibila pe istoricii si arheologii oficiali, care o dau dintr-una in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dovezile cu privire la existenta si implicarea civilizatiilor extraterestre pe planeta noastra sint spulberatoare pentru multi dintre cercetatori, chiar si asa in prezent, chiar de nu sint prezentate absolut toate, dar cele prezentate pun intr-o situatie destul de penibila pe istoricii si arheologii oficiali, care o dau dintr-una in alta aratand cat de inchistati si limitati sint.

Exista si o carte numita “Arheologia Interzisa”(editura Mar, 2008) scrisa de Michael A. Cremo si Richard L. Thompson , unde in cele 848 de pagini arata influenta diverselor specii extraterestre pe aceasta Planeta, printre care si reptilienii Anunnaki. În controversatul lor bestseler Arheologia interzisă Michael Cremo şi Richard L. Thompson au adus dovezi care arată că oamenii au existat pe pământ de sute de milioane de ani. Astfel de dovezi cu anomalii, a catalizat o investigaţie globală: dacă nu am evoluat din maimuţe, de unde am venit?

De-a lungul secolelor, cercetătorii au găsit oase şi artefacte dovedind că oamenii moderni au existat de milioane de ani. Ştiinţa instinaţionalizată a suprimat totuşi aceste fapte. Prejudecăţile bazate pe teoria ştiinţifică curentă acţionează ca un “filtru de cunoaştere” dându-ne despre preistorie o imagine care este în mare măsură incorectă. Din 1993, de când a fost publicată pentru prima oară Arheologia interzisă, a şocat lumea ştiinţifică cu masiva cantitate de dovezi în favoarea vechimii extreme a oamenilor. Această carte documentează sute de anomalii din consemnările arheologice care contrazic teoria prevalentă şi arată cum această cantitate masivă de dovezi a fost sistematic “filtrată” şi eliminată.

În 1979, cercetătorii de la Laetoli, Tanzania, sit din Africa de Est, au descoperit urme de picior în depozitele de cenuşă vulcanică de peste 3,6 milioane de ani vechime. Mary Leakey şi alţii au spus că urmele de picior erau cu neputinţă de distins de cele de picior ale fiinţelor umane moderne. Pentru aceşti oameni de ştiinţă aceasta însemna doar că strămoşii umani de acum 3,6 milioane de ani aveau un picior remarcabil de modern. Dar potrivit altor savanţi, precum antropologul R. H. Tuttle de la Universitatea din Chicago, oasele fosile ale australopitecinelor cunoscute de acum 3,6 milioane de ani arată că ele aveau picioare diferite de cele ale maimuţelor. Deci ele erau incompatibile cu urmele de la Laetoli. într-un articol din ediţia din martie 1990 al Natural History, Tuttle a mărturisit că “suntem lăsaţi oarecum cu un mister”. Pare de aceea permisibil să fie luată în considerare o posibilitate pe care nici Tuttle, nici Leakey nu au menţionat-o – ca, creaturi cu corpuri umane moderne anatomic corespunzătoare picioarelor cu anatomie modernă să fi existat cu circa 3,6 milioane de ani în urmă în Africa de Est.

Despre autori

MICHAEL A. CREMO – O autoritate internaţională în anomalii arheologice despre care ţine prelegeri peste tot în lume. Un cercetător asociat al Institutului Bhaktivedanta, el s-a specializat în istoria şi filozofia ştiinţei. Este membru al Congresului Mondial Arheologic, al Asociaţiei Europene a Arheologilor, al Societăţii de Istoria Ştiinţei, şi al Asociaţiei de Filozofia Ştiinţei.

RICHARD L. THOMPSON, un membru fondator al Institutului Bakhtivedanta, şi-a luat licenţa în matematică de la Universitatea din Corneli. Este autorul unor cărţi ştiinţifice şi articole despre biologia evoluţionistă. în 1984 a iniţiat un intens efort de cercetare care a culminat cu publicarea “Arheologiei interzise”.

Pe 21 mai 2001, in Muntii Rodopi din Bulgaria a fost descoperit un craniu destul de ciudat, dupa cum scrie si site-ul beforeitsnews.com[2], care nu seamana deloc cu cel al unui om. Craniul cantareste 250 grame, iar oasele sale sint usoare si mult mai subtiri decat la oameni. Testele primare de ADN au revelat faptul ca acesta nu are corespondenta cu nimic ce tine de sfera umanului ca si structura genetica.

Craniul extraterestru gasit in Bulgaria

Va mai amintiti cazul craniului botezat “Fiul Stelelor”? In 2007, cel de la National Geographic l-au prezentat pentru prima data si s-a analizat o parte din ADN-ul sau si anume cel matern numit si mitocondrial, din care a rezultat ca a avut o mama umana, iar atunci cand a venit momentul sa expuna rezultatul ADN cu privire la cel fel de fiinta era tatal acestei fiinte ciudate, cei de la National Geographic nu au mai prezentat nimic, zicand ca “vom prezenta data viitoare”, ce strategie ieftina! Iar in 2012 au venit rezultatele unde se spunea, ca si acum in acest articol ca ADN-ul nuclear, cel al tatalui nu era similar cu cel cunoscut uman.

[starchild_skull.jpg]

Craniul botezat “Fiul Stelelor”

Mai mult decat atat, in februarie 2014, scriam despre faptul ca oamenii de stiinta au concluzionat prin analize ADN ca, craniile alungite nu apartin al unor fiinte care sa aiba ADN uman ci sint de sorginte extraterestra, demonstrand inca o data implicarea extraterestrilor in evolutia umana, in special a reptilienilor Anunnaki.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/analiza-adn-a-craniilor-alungite-descoperite-in-peru-demonstreaza-ca-acestea-nu-au-adn-uman.

SURSE

1. Michael A. Cremo si Richard L. Thompson in cartea “Arheologia Interzisa”(editura Mar, 2008)

2. http://beforeitsnews.com/alternative/2012/06/strange-alien-skull-found-in-bulgaria-update-2290874.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro