Copil roman amenintat cu moartea de ungurii extremisti pentru ca a purtat drapelul tricolor de ziua "maghiarilor de pretutindeni"! Extremistii de astazi sint urmasii hortystilor din anii '40! Ziua maghiarilor este de altfel o sarbatoare masonica a revolutiei masonice de la 1848!

by Scurt istoric Ziua maghiarilor de pretutindeni este sarbatorita la data de 15 martie. Aceasta sarbatoare isi are originea in Revolutia Maghiara de la 1848, parte a revolutiei masonice, al carei motto era: “libertate, egalitate, fraternitate. Aceasta revolutie a fost finantata de marii bancheri evrei, cum ar fi: Rockefeller, Rothschild, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Scurt istoric

Ziua maghiarilor de pretutindeni este sarbatorita la data de 15 martie. Aceasta sarbatoare isi are originea in Revolutia Maghiara de la 1848, parte a revolutiei masonice, al carei motto era: “libertate, egalitate, fraternitate. Aceasta revolutie a fost finantata de marii bancheri evrei, cum ar fi: Rockefeller, Rothschild, Warburg etc. Acestia vazand ca sistemul monarhic al Caselor Regale si Imperiale nu mai este bun, au dat unda verde unui alt plan strateg.

Mulți din liderii și participanții săi, incluzându-i pe Lajos Kossuth, István Széchenyi, Sándor Petőfi, József Bem, fac parte din cele mai respectate personalități din Istoria Ungariei, și aniversarea izbucnirii revoluției, 15 martie, este una din cele trei sărbători naționale maghiare.

Cele 12 puncte ale revoluției

Ce dorește națiunea maghiară
Să fie pace, libertate și înțelegere
1. Dorim libertatea presei, desființarea cenzurii
2. Guvern responsabil în Buda-Pesta
3. Adunare Națională anuală la Pesta.
4. Egalitate în fața legii în chestiunile civile și religioase.
5. Gardă națională.
6. Plata dărilor de toți deopotrivă.
7. Desființarea iobăgiei.
8. Curte cu juri, pe baza egalei reprezentativități.
9. Bancă Națională.
10. Armata să depună jurământul pe Constituție, militarii maghiari să nu fie duși înafara țării, militarii străini să părăsească țara.
11. Deținuții politici de stat să fie eliberați.
12. Uniune.
Egalitate, libertate, fraternitate!”[1]

Revolutiile masonice de la 1848 au avut rolul de a trece intr-o stare latenta Casele Regale si Imperiale, in locurile unde s-au manifestat, dar asta doar de fatada, caci multi dintre acesti “revolutionari” erau parte ai nobilimii. Mai multe despre revolutia masonica de la 1848 cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/revolutia-masonica-din-romania-anilor-1848-sub-falsul-slogan-masonic-liberte-egalite-fraternite.

Am spus in titlul ca extremistii de astazi sint urmasii hortystilor din anii ’40, iar asta nu e departe de adevar, daca vom incepe sa investigam numele lor. Pentru cei care au uitat crimele ungurilor impotriva romanilor din anii ’40, sa-si aduca aminte citind acest articol -> http://www.fara-secrete.ro/masacrele-ungurilor-impotriva-romanilor-1940-1944.

In continuare vreau sa prezint o stire, care prezinta o situatie extrem de grava ce a avut loc in Transilvania si anume faptul ca un copil din Sfantul Gheorghe, a fost amenintat cu moartea de catre extremistii unguri, asta dupa ce acesta si-a facut poze cu tricolorul de ziua maghiarilor de pretutindeni:

“Un adolescent din Sfântu Gheorghe care s-a fotografiat cu steagul românesc, sâmbătă, având pe fundal mii de maghiari ce sărbătoreau Ziua Maghiarilor, şi a postat poza pe Facebook a primit mai multe ameninţări pe reţeaua de socializare, unde s-a iscat o dispută între români şi maghiari.

 Băiatul s-a fotografiat cu steagul tricolor atârnat de gât, având în spate sute de persoane care sărbătoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni şi care aveau steaguri ale Ungariei şi steaguri secuieşti, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

El a postat fotografia pe Facebook, generând o dispută între români şi maghiari.

Până în prezent, peste 440 de utilizatori ai reţelei de socializare au comentat fotografia într-un limbaj vehement, printre ei aflându-se şi mai multe persoane de etnie maghiară care îl ameninţă cu bătaia pe băiat. Unul dintre comentarii, postat de Czine Hunor, este: “În locul tău nu aş mai ieşi pe stradă”, iar în altul, David Laszlo scrie: “Cred că meriţi o bătaie mare”. Un alt etnic maghiar, Deak Attila, spune: “Cred că va trebui să mergi să te distrezi de-acum în Braşov şi în Voineşti”, în timp ce Sanci Kanyo scrie: “Nu-l omorâţi, vin acasă şi vreau şi eu să-i dau”.

Pe de altă parte, adolescentul este lăudat de către români pentru gestul său, iar printre susţinătorii acestuia se numără şi Sabina, eleva din oraşul Covasna care anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, a mers la şcoală cu o bentiţă tricoloră.

“Sunt alături de tine, Cosmin, şi te susţin pentru că am trecut şi eu prin asta..să nu-ţi fie teamă. Gestul tău este unul de normalitate totală şi nu are nevoie de vreo justificare! Bravo!”, scrie Sabina.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu ameninţările la adresa băiatului.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna nu au putut fi contactaţi.

Anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, câţiva elevi români de la Liceul “Korosi Csoma Sandor” au mers la şcoală cu accesorii în culorile tricolorului românesc, iar una dintre eleve, care purta o bentiţă tricoloră şi a cărei fotografie a fost postată pe o reţea de socializare, susţinea că ar fi primit ameninţări.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna afirma atunci că situaţia creată la Liceul “Korosi Csoma Sandor” din oraşul Covasna a fost una singulară şi că orice persoană are dreptul de a-şi manifesta convingerile şi prin purtarea unor însemne naţionale.”[2]

P.S. Nu inseamna ca toti ungurii sint asa, dar aici vorbim de niste extremisti alimentati politic ai UDMR si ai altor partide “fantoma”.

SURSE

1. http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Maghiar%C4%83_din_1848

2. http://www.gandul.info/stiri/un-baiat-din-sfantu-gheorghe-care-s-a-pozat-cu-steagul-romaniei-de-15-martie-amenintat-pe-facebook-sanci-kanyo-nu-l-omorati-vin-acasa-si-vreau-si-eu-sa-i-dau-12281286

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro