Copii stelari cu gene extraterestre

by “Începând cu anul 1980 au început să circule numeroase informații în mass-media internațională, despre copii cu capacități senzoriale și extrasenzoriale impresionante. Recent a fost difuzat pe canalul internațional de televiziune History, un film documentar pe această temă. Copiii cu gene extraterestre se remarcă printr-o inteligență deosebită și prin abilități […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Începând cu anul 1980 au început să circule numeroase informații în mass-media internațională, despre copii cu capacități senzoriale și extrasenzoriale impresionante. Recent a fost difuzat pe canalul internațional de televiziune History, un film documentar pe această temă. Copiii cu gene extraterestre se remarcă printr-o inteligență deosebită și prin abilități paranormale nemaiîntâlnite la specia umană terestră.

Oamenii de știință, ce sunt implicați în cercetarea acestui fenomen inedit, au emis ipoteza potrivit căreia acești copii beneficiază de gene provenite din alte sisteme solare. Din inițiativa guvernului Chinei, în anul 1982 a fost pornită o campanie de căutare a copiilor stelari și au descoperiți peste 100.000 copii cu gene de proveniență extraterestră. Nu se știe ce s-a întâmplat cu acești copii. Mii de copii stelari sunt răspândiți la ora actuală pe toate continentele planetei noastre.

Copii cu gene extraterestre

Copiii stelari se remarcă prin inteligență deosebită și prin abilități extrasenzoriale anormale pentru specia umană, cum ar fi comunicația telepatica absolută, detecția și teledetecția extrasenzorială fără limite în timp și spațiu, premoniția unor evenimente ce se vor desfășura în viitor, vederea prin medii solide, posibilitatea vindecării instantanee a unor boli considerate incurabile de medicina alopată actuală și alte talente incredibile.

O fetiță din China când și-a apropiat palmele de mugurii unor plante, mugurii au înflorit instantaneu. Iar o fetiță dintr-un stat european, a făcut să apară fizic și să dispară un superb cal alb într-o pădure neumblată, în prezența unei echipe de cercetare. Voi reveni asupra acestui caz, pe parcursul articolului.

Am informații din surse credibile, că o parte dintre copii stelari au fost dați pe mâna unor agenți de informații fără scrupule (a se citi: violenți, cu mintea redusă), care au avut sarcina să le înfrângă voința, pentru a fi exploatați ca biosenzori în activitatea informațională.

Am cunoscut îndeaproape un individ care a participat la torturarea psihică unor copii cu gene extraterestre, ce și-a petrecut ultimii 4 ani din viață imobilizat într-un fotoliu vechi, în propriile sale dejecții, incapabil să se miște. Cealaltă parte a copiilor stelari, se pare că a fost trimisă în tabere de ”reeducare”.

Care să fie explicația acestui fenomen neobișnuit? Să fie vorba de o invazie extraterestră asupra speciei umane, prin transmitere intrauterină a unor gene nepământene, după cum opiniază cercetătorii implicați în studiul copiilor stelari, sau este vorba de un salt în evoluția omenirii, provocat de fenomene neștiute de știința umană contemporană?

Copiii stelari posedă puteri psihice neomenești, putând să manipuleze spațiul și timpul. Un posibil răspuns (parțial) pe această temă, vom găsi în cercetările românești, ale căror rezultate au fost secretizate de M.Ap.N.

Cercetări românești asupra copiilor stelari

În țara noastră a început căutarea copiilor cu gene extraterestre spre finele anilor ’60. Referitor la această temă, în interviul publicat în revista Nexus new times magazine nr.12/2009, ed. în limba română, am declarat:

”În anii următori, datorita unor descoperiri făcute cercetători ruși, investigațiile noastre au fost extinse și asupra potențialului extrasenzorial latent al unor copii. În mod semioficial, se urmărea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extra-senzitivi pentru comunicații telepatice și pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol. Într-o etapa ulterioară, pregătirea acestora urma să fie orientata și către alte domenii de frontieră, inaccesibile investigării prin mijloacele tehnice actuale. Nu ar fi exclus să fi existat si o componenta aplicativa militara în cadrul acelor programe, pe care eu nu o cunoșteam. […] Se știa cu certitudine, că la vârsta copilăriei, omul deține zeci de milioane de neuroni în plus față de vârsta adultă, neuroni ce se pierd în perioada școlarizării prin neutilizarea acestora. Iar între cele câteva zeci de milioane de neuroni activi […] sunt posibile miliarde de conexiuni, ce ar putea îmbogăți substanțial programul „hard disk”-ului cerebral uman. Vă dați seama ce zestre genetica formidabila pierde omul, din cauza propriei sale ignoranțe? Am lucrat cu copii care obținuseră performante excepționale. Vizualizau mental cavități subterane și alte neomogenități ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau până și inciziile de pe fragmente de ceramica aflate în pământ.”

Iar în articolul intitulat Omul și potențialul său extrasenzorial, publicat în Jurnal Paranormal, am oferit informații suplimentare:

”Cercetările din România au vizat două obiective principale:

1. Căutarea unor modalităţi practice prin care excedentul bioenergetic existent la vârsta copilăriei ar putea fi folosit drept „carburant” pentru comunicaţii extrasenzoriale;

2. Dacă copiii cu dotare genetică superioară pentru comunicaţii extrasenzoriale prezintă detalii fizice exterioare, ce ar putea facilita identificarea operativă a acestora. Studiile româneşti au semnalat posibilitatea conversiunii potenţialului bioenergetic execendentar, în suport energetic pentru comunicaţii telepatice şi detecţii extrasenzoriale. Totodată, s-a relevat existenţa unor detalii fizice particulare la copii cu înalt potenţial extrasenzorial, inclusiv în zonele din spatele genunchilor, menţionate de cercetătorii americani de la Departamentul de psihiatrie al Universităţii Cornell, din New York”. Din analiza preliminară estimativă efectuată asupra fotografiilor unor copii, postate pe internet, ar rezulta că numărul copiilor cu gene posibil extraterestre s-a dublat în prezent, comparativ cu începutul anilor ’70.

Am cunoscut o fetiță în vârstă de 3 ani și 6 luni, care avea fantastica capacitate de a vindeca instantaneu, prin atigere cu mâna, bolile pe car e medicii le declarau ca fiind letale. (A se vedea în acest sens articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul Vindecarea paranormală instantaneee nu este un mit!). Am participat totodată, la un eveniment paranormal straniu, creat de un copil într-o pădure din zona Vârtoapele, în Munții Orăștiei.

Eram cu o echipă de cercetare formată din câțiva specialiști geofizicieni, condusă de un academician. Eram însoțiți de o fetiță în vârstă de 9 ani, fiica unui cercetător. La un moment dat, un membru al echipei noastre a întrebat-o cum se simte. ”Minunat! a răspuns copila. Acuma îmi doresc un cal alb.”

Și peste câteva minute s-a ivit un superb cal alb, ce s-a îndreptat către dânsa. După ce l-a mângâiat pe cap, calul alb s-a întors și a dispărut din câmpul nostru vizual. ”Acuma sunt fericită!” a exclamat fetița. Am fost martor ocular, împreună cu ceilalți cercetători, la acest eveniment neobișnuit, ce nu putea fi explicat prin intermediul științei actuale.

Era un copil cu gene extraterestre, care avea capacități extrasenzoriale neomenești. Se pare că putea manipula spațiul și timpul. Abilitățile copiilor stelari se mențin pe tot parcul vieții, dacă nu sunt compromise de adulți prin intervenții ”educative” sau răuvoitoare.”[1]

SURSE

  1. Vasile Rudan in Jurnal Paranormal
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro