Controlul mental la care sunt supusi oamenii din armata, politie si servicii secrete – transformarea lor in zombi

by Paznicii din poliţie şi armată Poliţia, armata, oficialii guvernamentali şi „angajaţii civili” sunt în prima linie de impunere a politicii Iluminaţilor asupra populaţiei globale. Voi descrie „democraţia”, cuvânt care a devenit interschimbabil cu „libertate” în propaganda Iluminaţilor. Mă întreb dacă asta înseamnă libertate: mai întâi alegi un guvern prin […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Paznicii din poliţie şi armată Poliţia, armata, oficialii guvernamentali şi „angajaţii civili” sunt în prima linie de impunere a politicii Iluminaţilor asupra populaţiei globale. Voi descrie „democraţia”, cuvânt care a devenit interschimbabil cu „libertate” în propaganda Iluminaţilor.

Mă întreb dacă asta înseamnă libertate: mai întâi alegi un guvern prin vot o dată la patru-cinci ani, hotărând între două-trei măşti ale aceleiaşi feţe a Iluminaţilor. Apoi, aceste guverne fac tot ceea ce le place pe perioada mandatului lor şi nu pot fi schimbate „legal” decât la următoarele simulacre de alegeri, dacă într-adevăr vrem „schimbarea”, prin alegerea altor măşti ale Iluminaţilor.

Sclav Modern

Guvernele dau legi în care nu te poţi implica, iar prin majoritatea parlamentară de votanţi care se cred „politicieni”, ei pot transforma orice în „legi”. Odată cu aceasta, apare pe scenă mai multă „carne de tun” -paznicii – pe care îi numim poliţie şi armată.

Ei nu pun întrebări, doar execută ordinele sau mor; nu sunt plătiţi să gândească, ci doar să implementeze legea şi să urmeze ordinele. Plătim pentru utilizarea trupului tău şi a degetului care apasă pe trăgaci, nu pentru creierul tău, soldat! Acum TRAGE! DA, DOMNULE! Dacă nu ar fi atât de tragic, ar fi chiar hilar. Băieţei făcând pe soldaţii pe seama vieţilor altor oameni.

Un exemplu il prezint mai jos:

„Soldat, ai lăsat în urma ta o grămadă de cadavre într-o ţară în care ai ajuns abia ieri.

Ce ţi-au făcut?

„Ei sunt inamicul, domnule.”

„Ai vorbit vreodată cu ei?

„Bineînţeles că nu, domnule.”

„Nu te-ai gândit vreodată la faptul că sunt ca şi tine, cu familii şi copii şi că aspiră să aibă o viaţă mai bună în faţa dictatorului sângeros, pe care armata ta a fost trimisă să îl apere?

„Nu, domnule.”

„Ai citit vreodată ceva despre ţara unde te afli?

„Nu, domnule.”

„Atunci cum ştii că îţi sunt duşmani?

„Ofiţerul meu superior mi-a spus, domnule.”

„Şi lui cine i-a spus?

„Ofiţerul său superior, domnule.”

Şi cine este ofiţerul superior al tuturor?

„Preşedintele, domnule.”

Şi cine-l comandă pe preşedinte?

„Poporul, domnule, este democraţie.”

„Câţi din „popor” ţi-au ordonat să-i omori pe cei de aici?”

„Păi unul, domnule.”

„Cine?”

„Ofiţerul meu superior, domnule.”

„Şi lui cine i-a spus?” (vezi mai sus).

Pregătirea militară este control mental pur şi clasic, menit să „spargă” spiritul unui recrut până la a executa, printr-un act reflex, tot ceea ce i se ordonă, oricând şi oriunde. Cu cât regimentul este mai de elită, cu atât mai profund este controlul mental. Pregătirea elitei soldaţilor britanici gen SAS sau Regimentul de Paraşutişti, Delta Force sau Beretele Verzi americane, este menită să producă psihopaţi robotici, deoarece aceasta este mentalitatea cea mai potrivită cerinţelor. Gândirea este un lucru greşit în cariera militară. Aceste clone puse sub comanda cuiva sunt folosite la implementarea deciziilor, deseori asupra oamenilor nevinovaţi, decizii luate de reţelele Iluminaţilor din politica globală, Naţiunile Unite şi NATO.

Ei sunt poate cei mai apropiaţi de zombi, fără a exclude oamenii inteligenţi, care gândesc şi poartă uniformă. Asemenea oameni există. Dar cu biciul militar aţintit asupra lor, se declanşează programarea, iar paznicii îşi reiau poziţia. Dacă soldaţii şi ceilalţi în uniformă ar refuza să urmeze ordinele fără a întreba de ce, Iluminaţii nu ar putea supravieţui. Poliţia este în aceeaşi situaţie. Societatea noastră este departe de a se lipsi de poliţie, dar este important ca poliţiştii să gândească prin perspectiva lor şi să evalueze situaţia reală şi nu să implementeze legea strict după litera ei. Sunt unii care urmăresc acest lucru, dar sistemul îi descurajează constant, ca şi profesorii care spun elevilor lor ce să gândească şi ce să întrebe.

David Icke scria in cartea sa “Si adevarul va va face liberi”:

“Multe forţe poliţieneşti au „cote” de menţinut în fiecare lună şi astfel suntem în situaţia jalnică în care mulţi şoferi sunt amendaţi pentru depăşirea vitezei la începutul sau la sfârşitul lunii, pentru că poliţiştii caută să-şi îndeplinească norma de amenzi. Poliţia trebuie să se întrebe ce este mai bine de făcut în circumstanţele date, chiar dacă legea insistă că regulile sunt reguli. Altfel, poliţia nu este decât un ansamblu de roboţi aflat la comanda cuiva.  Gândirea independentă este numită „insubordonare”, ea fiind evidentă la nivelul, să zicem, al parcărilor neregulamentare, în ciuda faptului că nu produc probleme şi că se petrec cu un anume scop.

Am ajuns în stadiul în care parcarea „neregulamentară” pentru două minute te poate costa 50 de lire sterline, iar dacă maşina este ridicată, chiar mai mult. Pentru unii, asta reprezintă salariul pe o săptămână din care ar pune mâncare pe masa familiei, în loc să le bage aceşti bani în buzunarele firmelor de „securitate”. Cu cât ridică mai multe maşini, cu atât mai mult câştigă aceste firme. Acesta este unul dintre micile trucuri ale sistemului. Te asiguri că cei care te servesc şi care implementează planurile tale au beneficii financiare. Astfel, sistemul reuşeşte să dezbine şi să domine populaţia prin învrăjbirea între oamenii legii şi victime, şi apoi tragerea de foloase de pe urma victimei. De ce oare dictatorii se asigură că armata este bine plătită?

Explozia de legi, reguli şi semne din jurul nostru, care ne spun ce să facem şi ce să nu facem, ne bombardează mintea cu un flux continuu de ordine şi comenzi, programându-ne subconştientul la supunere robotică. Dacă te plimbi pe străzile unui oraş mai mare sau mai mic, dai peste instrucţiuni cu ce să faci sau să nu faci. Soldaţii, poliţiştii şi oficialii guvernului îşi au puterea dată de „lege”. Ei ştiu că „legea” îi susţine de fiecare dată, chiar când aplicarea ei poate fi nesănătoasă în unele circumstanţe.

„Legea” a devenit zeul societăţii. Legile sunt făcute de dictaturi „alese”, sunt implementate de oameni care nu gândesc, ci doar execută, şi apărate de oamenii care sunt condiţionaţi să „respecte legea” şi să fie „buni cetăţeni”. Există cumva vreo închisoare mai evidentă decât cea în care oamenii nu au nimic de spus în privinţa legilor şi aceiaşi oameni cred, deşi legile sunt hilare sau fasciste, că trebuie să fie respectate? Oamenii trebuie să respecte legile numai când acestea respectă oamenii. „Legea” nu este decât o foaie de hârtie rezultată în urma hotărârii unui grup de politicieni corupţi sau foarte dezinformaţi, care o votează.

Dacă naţiile din Serbia şi cele din Europa de Est ar respecta legile, încă ar mai trăi în dictaturi evidente. Chiar oamenii care spun că legea trebuie respectată s-ar bucura dacă chinezii ar încălca legile lor şi ar răsturna regimul comunist. Ce ipocrizie! Ce autoamă-gire! Singura diferenţă dintre dictatura chineză şi dictaturile „democratice” la nivel de lege este că una este dictatură deschisa, iar cealaltă este una mascată ca libertate.”

Poliţia şi armata sunt primii „paznici ai porţii”. Ca şi agenţii de circulaţie, poliţiştii, agenţii de securitate şi celelalte „uniforme”, ei sunt cele mai evidente exemple de mase care se supraveghează singure.

Ei cred că aplică legea când de fapt legea îi conduce pe ei. Ei nu răspund la ce este corect şi just în anumite circumstanţe, ci răspund în faţa stăpânilor lor care introduc „legea” şi, de fapt, în faţa stăpânilor stăpânilor lor, Iluminaţii.

SURSE

  1. David Icke – “Copiii Matricei”.
  2. David Icke – “Si adevarul va va face liberi”.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro