Consumul de măsline înnegrite artificial crește riscul apariției cancerului gastric!

by “90% din celulele sistemului imunitar se găsesc în sistemul digestiv! 40% din măslinele analizate sunt colorate artificial! 9 tipuri de aditivi alimentari în măslinele analizate! Măsline conservate cu 5 aditivi! Studiul privind calitatea măslinelor face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Să învățăm să înțelegem eticheta!”. Prin […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“90% din celulele sistemului imunitar se găsesc în sistemul digestiv!

40% din măslinele analizate sunt colorate artificial!

9 tipuri de aditivi alimentari în măslinele analizate!

Măsline conservate cu 5 aditivi!

Studiul privind calitatea măslinelor face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Să învățăm să înțelegem eticheta!”. Prin această campanie, experții Asociației Pro Consumatori (APC) își propun să-i învețe pe consumatori să înțeleagă eticheta produselor astfel încât aceștia să facă achiziții în cunoștință de cauză.

Totodată, Asociația Pro Consumatori (APC) își dorește să promoveze un stil de viață sănătos și să tragă un semnal de alarmă în privința unor produse cu o încărcătură chimică mare şi care prezintă un risc ridicat asupra sănătății consumatorilor.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.apc-romania.ro/ro/i-consumul-de-masline-innegrite-artificial-creste-riscul-aparitiei-cancerului-gastric/NDYxLTE.html

SURSE

  1. http://www.apc-romania.ro/ro/i-consumul-de-masline-innegrite-artificial-creste-riscul-aparitiei-cancerului-gastric/NDYxLTE.html
  2. Foto: apc-romania.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro