Conspiratia SIDA: o boala inexistenta – HIV nu provoaca SIDA, in schimb imbogateste corporatiile farmaceutice ! Cercetatorul Robert Milner, in 1993, s-a injectat singur cu sangele unui pacient infectat cu HIV, fara a fi la randul sau infectat !

by Care este cea mai mare minciuna a secolului XX si chiar a secolului XXI ? Ei bine, nu se poate da un raspuns direct, caci avem o sumedenie de minciuni milenare. Acum, e cazul sa punem problema uneia “boli”, care este considerata a fi “boala secolului”, care “nu are […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Care este cea mai mare minciuna a secolului XX si chiar a secolului XXI ? Ei bine, nu se poate da un raspuns direct, caci avem o sumedenie de minciuni milenare. Acum, e cazul sa punem problema uneia “boli”, care este considerata a fi “boala secolului”, care “nu are leac”, iar bolnavii identificati prin metode specifice (sic!), trebuie sa suporte costuri imense ale medicamentelor care ii vor tine-n viata (iarasi sic!).

Asta sustine propaganda autocrata a corporatiilor farmaceutice. Cati dintre dumneavoastra v-ati intrebat: “Ce este SIDA ?”, “Cum apare ?”, “daca HIV produce intr-adevar SIDA ?”
Probabil putini, insa noi va invitam sa va adresati, atat dumneavoastra, cat si celor din jurul dumneavoastra, aceste intrebari, pentru a vedea cata necunoastere pluteste in aer, atunci cand vine vorba de aceasta boala inexistenta. Nasol, am spus “inexistenta” ? Adica nu cred in existenta SIDA ? Raspuns: Nu !

SIDA nu exista

Tavistock a fost instituţia care s-a ascuns în spatele culturii drogurilor şi a mişcării populare hippie din anii 60, cu susţinerea unei operaţii CIA (şi deci a Frăţiei), care a pus la dispoziţia tuturor drogul de sinteză numit LSD. Aceşti oameni caută în permanenţă tehnici din ce în ce mai puternice pentru a supune rasa umană unei servituţi cât mai depline.
Aldous Huxley, un agent Tavistock şi „guru” al „revoluţiei” din anii 60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961.

Iată ce a spus el:

„În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel.
Ea va da naştere unui fel de lagăr de concentrare fără suferinţă, care va permite reducerea libertăţilor oamenilor fără ca aceştia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de spălare a creierului, propagandă şi tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluţia finală.”

Iata in prima faza un articol publicat pe site-ul Descopera.ro la data de 17 Decembrie 2009, unde, in articol se prezenta, sub semnul intrebarii ideea de falsitate a SIDA:

„Timp de 30 de ani, SIDA s-a aflat in topul listei celor mai infricosatoare boli ale planetei. In ultima perioada, omenirea s-a confruntat cu amenintarea gripelor porcina si aviara, iar SARS a semanat, de asemenea, panica la nivel global. Dar unde sunt milioanele de morti pe care le promiteau aceste boli? Unde este Africa parasita din cauza presupusei extinctii cauzate de SIDA?, se intreaba scepticii.

‘Nu cred ca SIDA este incurabila. Sistemul imunitar slabit este o problema care ne bantuie de 200 de ani. Poate fi rezolvata. Virusurile aflate in sangele celor care au SIDA nu reprezinta cauza acestei boli, ci tocmai o consecinta a imunodeficientei. Oamenii cred ca SIDA nu poate fi vindecata, deoarece in anii ’80, doi doctori, americanul Robert Gallo si francezul Luke Montanye, au reusit sa convinga lumea ca aceasta boala este cauzata de „virusul deficientei imunitare umane” (HIV). Totusi, acest virus nu poate fi identificat in corpul omenesc.

Pacientii bolnavi de SIDA sunt diagnosticati prin teste care identifica in sange anticorpi, si nu HIV. Acesti anticorpi se dezvolta in circuitul sanguin atunci cand orice virus sau bacterie intra in corp.

Cand anticorpii sunt prezenti in sange, nu inseamna ca acesta este si infectat de vreun virus. Diagnosticarea HIV seropozitiva socheaza deaorece promotorii SIDA au convins pe toata lumea ca pacienti infectati cu acest virus vor muri mai devreme sau mai tarziu din aceasta cauza, boala fiind incurabila”, declara Gor Shirdel, doctor in medicina din Irlanda, care a vindecat doi oameni de „boala secolului”.

Conform aceluias cercetator, astazi, nu mai putin de 6.000 de doctori si cercetatori de renume din toata lumea s-au raliat oficial ideii ca SIDA poate fi vindecata. Intre acestia se numara si Robert Willner, autorul cartii „Deceptia Mortala, care, in 1993, s-a injectat singur cu sangele unui pacient infectat cu HIV, fara a fi la randul sau infectat. A declarat ca a vrut sa puna astfel capat celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

„Indiscutabil, imunodeficienta exista. Atunci cand pacientii cu deficiente imunitare sunt expusi virusurilor sau bacteriilor mor de tuberculoza, de pneumonie, de surmenaj si salmonella. SIDA este asociata cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Nicio persoana nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacere profitabila pentru marile companii farmaceutice si pentru organizatiile medicale internationale”, a mai adaugat Shirdel.”[1]

SIDA este o altă boală care produce nefericire şi suferinţă nespusă, boală indusă artificial de către Iluminaţi prin vaccinare !

Cea mai mare prostie afirmată este că HIV produce SIDA. Doctorii, media şi publicul acceptă asta ca un fapt neîndoielnic. Faptul că multe victime ale SIDA nu sunt HlV-pozitivi este o dovadă clară că toate cazurile de SIDA nu au nicio legătură cu HIV. HIV este de fapt un virus slab şi a fost etichetat ca ţap ispăşitor pentru a ascunde cauzele reale ale sistemelor imunitare prăbuşite.

Adevărul despre SIDA şi HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, „What If Everything You Thought You Kuew About AIDS Was Wrong (n.tr. Cum ar fi dacă tot ce. credeai despre SIDA ar fi neadevărat) (Health Education AIDS Liaison, Los Angeles Capitol, 1996)”. Christine a sesizat minciunile şi înşelăciunea când a ieşit HIV pozitivă la un test şi apoi negativă la altele, urmate de altele pozitive.

Chemoterapia adevaratul ucigas !

Ce coincidenţă că „medicamentele minune” pentru tratamentul HIV, precum infamul AZT produs de cartelul Rockefeller are ca efect secundar semnificativ… distrugerea sistemului imunitar! AZT a fost un medicament de chemoterapie pentru cancer şi a fost atât de toxic încât a trebuit retras. Văzând efectele medicamentelor de chemoterapie, vă faceţi o idee despre cât de toxic poate fi AZT-ul. Medicamentele de chemoterapie au un rol simplu. Distrug celulele.

Nu doar celulele canceroase, ci toate celulele. întrebarea este dacă distrug toate celulele canceroase înainte să distrugă prea multe celule sănătoase ale pacientului, lată de ce pacienţii sub chemoterapie se îmbolnăvesc atât de tare şi chiar dacă boala cancerului este eliminată, ei au un sistem imunitar permanent distrus din cauza eliminării tuturor celulelor care ne protejează împotriva bolii.

O firmă Rockefeller a scos AZT de pe un raft prăfuit ca „medicament minune”. „Minunea” a mărit numărul de leucocite din sistemul imunitar pe care ar fi trebuit să le distrugă HIV.

Totuşi ei au omis să spună că această creştere de leucocite era rezultatul toxicităţii AZT-ului, pentru că, de fapt, mecanismul defensiv al omului a intrat în acţiune la administrarea AZT. Pacienţii au murit din cauza tratamentului. Cei care mor în urma aşa-ziselor „boli SIDA” şi sunt HlV-pozitivi, diagnosticul este consemnat ca „SIDA”.

Cei care mor din aceleaşi boli şi nu sunt HlV-pozitivi, cauza morţii este consemnată drept boala din cauza căreia au murit. Astfel, prin consemnările morţii numai cei cu HIV mor de SIDA. O mare minciună care se potriveşte de minune stilului Iluminaţilor.
Adevărul despre SIDA şi HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, „What If Everything You Thought You Kuew About AIDS Was Wrong (n.tr. Cum ar fi dacă tot ce. credeai despre SIDA ar fi neadevărat) (Health Education AIDS Liaison, Los Angeles Capitol, 1996)”. Christine a sesizat minciunile şi înşelăciunea când a ieşit HIV pozitivă la un test şi apoi negativă la altele, urmate de altele pozitive.

întreaga reţea SIDA şi companiile farmaceutice sunt controlate sau manipulate de Iluminaţi. Ele au creat o industrie de multe miliarde de dolari, de care beneficiază companiile farmaceutice şi organizaţiile caritabile. Christine Maggiore şi-a dat seama câtor organizaţii caritabile le pasă în realitate de ceea ce se petrece şi s-a documentat extensiv în această direcţie, după care a fost îndepărtată.

Dar de unde provine SIDA ?

O boală foarte asemănătoare cu SIDA, numită Kalaazar, a omorât 60.000 oameni în sudul Sudanului. Aceasta distruge sistemul imunitar, victimele murind în consecinţă din cauza altor boli.

Africa a fost o ţintă principală a bolilor prin injecţii, deoarece Iluminaţii doresc controlul complet al acestui continent cu fantastica sa bogăţie naturală şi a început o campanie de genocid împotriva africanilor de culoare, în 1988, ambasadorul Senegalului a anunţat că SIDA a făcut ravagii în ţara sa şi că au fost decimate sate întregi.

Câţiva ani mai devreme, echipe medicale şi ştiinţifice au aranjat prin Organizaţia Mondială a Sănătăţii vaccinarea oamenilor împotriva hepatitei B. Tot un vaccin pentru hepatita B a mai fost testat pe homosexuali în New York în 1978, iar doi ani mai târziu în San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago şi St. Louis, printr-un program al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi Institutului Naţional pentru Sănătate, a început „epidemia SIDA” în rândul comunităţilor de homosexuali chiar din aceste oraşe.

Dr. Lanctot susţine că:

„Există rapoarte despre colaborarea dintre aceste două organizaţii în 1970 pentru studiul consecinţelor anumitor viruşi şi bacterii introduse la copii în campanii de vaccinare. în 1972 (s-au focalizat) asupra viruşilor care au provocat căderea mecanismului imunitar.”

Dr. Mihai Alecu: “SIDA nu exista si nu a existat niciodata!”

Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX.
In conditiile in care in Romania s-a demonstrat ca nu a existat gripa aviara, iar marturie stau inclusiv dosarele aflate in lucru la Departamentul National Anticoruptie (DNA) si in conditiile in care sefii aceluiasi DNA refuza sa ancheteze isteria gripei asa-zis porcine, AIM a descoperit o marturie spectaculoasa a doctorului Mihai Alecu, cercetator in laboaratoare din strainatate, care arata ca nici macar SIDA nu exista in realitate, ci a fost inventata pentru a inabusi un scandal urias provocat de marile companii farmaceutice.
Redam in continuare depozitia doctorului Mihai Alecu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei AIM.
Fantastica sarlatanie !
SIDA nu exista si nu a existat niciodata. Nu exista pt ca nu exista nici un virus HIV, deci daca nu exista pretinsa cauza nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmatiile pe care le-am facut in cele mai importante asezaminte medicale incepand din anul 1987, data la care presupusa SIDA si-a facut aparitia in Europa.
Dar sa facem putina istorie pentru a intelege mai bine toata aceasta absurda inventie si s-o luam cu inceputul. Terorismul mass-media in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986, dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice.
Eram un mic grup, unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite.
Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.
O problema controlabila prin tehnici simple !
La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific.
Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof. Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii.
Desi supraexpus – pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de ideea ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema – care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila – ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple.
Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct „Nucleele celulare energetice” si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.
Tinta a patru atentate intr-un singur an !
In acelasi timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate.
Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987.
Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.
Negustorii mortii au incasat miliarde !
Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde – premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta.
Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA NU EXISTA. Dar sa ne intoarcem la miezul problemei. La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de „Bactrim” (in alte tari ca „Septrim”).
Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.
Ce omoara bacteriile, omoara si celulele sanatoase !
Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile – unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore.
Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, in cursul milioanelor de ani de evolutie, s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman.
Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza, dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire. Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.
Leziuni la nivelul ADN-ului !
Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare.
Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficiala” le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.
Operatiunea SIDA si inventarea HIV !
Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide.
Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul „HIV”.
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, – in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate.
Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.
Un virus relationat cu „orientarea sexuala”
Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni.
De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul.
Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”.

SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/5186860-sida-cea-mai-mare-minciuna-din-istoria-medicinei
2. David Icke – Copiii Matricei

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro