Conspiratia Ebola: o pacaleala mondiala pentru a se putea vaccina fortat oamenii ! O isterie generala care are rolul de a reduce libertatile civile ale oamenilor !

by Inca de la inceputul lunii august 2014, au aparut niste “semne” ale binecunoscutei boli, “ebola”, care a pus in alerta Organizatia Mondiala a Sanatatii (asa-zisa “sanatate”). Mass-media, si-a jucat rolul in aceasta propaganda, total mincinoasa, in incercarea sa, de a convinge oamenii ca, exista aceasta boala, “care se existinde”, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca de la inceputul lunii august 2014, au aparut niste “semne” ale binecunoscutei boli, “ebola”, care a pus in alerta Organizatia Mondiala a Sanatatii (asa-zisa “sanatate”). Mass-media, si-a jucat rolul in aceasta propaganda, total mincinoasa, in incercarea sa, de a convinge oamenii ca, exista aceasta boala, “care se existinde”, anuntand tot felul de “alerte”, care mai de care, mai bizare. Tot in acest articol, va voi prezenta, cateva aspecte, referitor la “cazul Toni Tecuceanu”, cel care a murit “din cauza gripei porcine”, asa cum ne minteau jalnicii medici, in decembrie 2010.

Intr-un articol publicat pe site-ul Nodisinfo.com[1], la data de 11 august 2014, autorul articolului sustine ca, cazul de Ebola, descoperit in vestul Africii nu ar fi altceva decat o farsa bine pusa la punct cu actori si tot tacamu’. Autorul sustinea, la acea perioada ca toata aceasta isterie in masa, a fost cauza, pentru a incerca sa se abata atentia oamenilor de la tensiunile din Palestina. Sa nu uitam, la acea vreme, conflictul dintre statul terorist, Israel, condus de regimul sionist si palestienienii Hamas, era unul destul de aprins.

ebola-virus-treatment-bizarre.si

Principiul Hegelian al Manipularii si minciunile promovate !

Tot ce vedem noi acum, referitor la aceasta “boala”, se incadreaza perfect in Principiul Hegelian al Manipularii care se defineste asa: TEZA (PROBLEMA) <-> ANTITEZA (REACTIE) <-> SINTEZA (SOLUTIE) !
A reaparut o falsa problema, folosindu-se de puterea propagandistica a presei, se asteapta o reactie, iar in urma reactiei, se va veni si cu solutia. Intr-un interviu cu Dr. Garth Nicolson, expert de frunte in bolile emergente si razboi biologic, prezentat pe Press TV[2], acesta a sugerat ca amenintarea Ebola, a fost in mod intentionat, exagerata. Acesta mai sustine ca boala, nu este capabila sa ucida un numar mare de persoane, asa cum ni se tot spune de ceva timp.

Iluminatii, doresc, prin tot felul de metode, sa intretina oamenii, intr-o stare de frica, acutizata, pentru ca numai asa pot fi controlati. Evenimentele de la 11 septembrie 2001 sint dovada cea mai clara in acest sens. Ni s-a tot spus cum “teroristii” au “distrus” turnurile de la WTC, dar in realitate, orice expert in demolari controlate, stia ca nu puteau sa provoace asa ceva, cateva avioane, ci numai niste demolari controlate. Asta este unul dintre multitudinea de exemple, de tipul “drapel fals”, asa cum este si in prezent cu “Ebola”.

O cercetatoare, Anne Sullivan, sustine ca un focar de Ebola orchestrat in America, ar putea fi folosit pentru a se crea o stare de urgenta, avand nivelul 6 de pandemie, ceea ce inseamna un nivel foarte inalt, al unei urgente, iar acest nivel 6, include vaccinari fortate. Sa nu uitam ca, o parte dintre oameni, incep sa-si dea seama de pericolul vaccinurilor, avand in vedere substantele chimice care se afla in compozitia acestora, cum ar fi mercur si aluminiu, care provoaca un rau imens, sistemului imunitar, chiar daca ei incearca sa minimalizeze efectele secundare. Avem binecunoscutul caz al copiilor care au dezvoltat autism in urma vaccinarii, dar si altii care au murit, creand mari scandaluri in lume.

Falsele victime !

Pentru a va putea prezenta o imagine de ansamblu, vom lua ca si caz de studiul, pe cel al actorului Toni Tecuceanu. La data de 5 decembrie 2010, actorul de comedie, Toni Tecuceanu a murit la spitalul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce intreaga mass-medie masonica din Romania, alaturi de multi medici spuneau ca “este o victime a gripei porcine si ca trebuie sa ne vaccinam”. La scurt timp, pe 9 februarie 2011 s-a primit verdictul din cauza careia a murit Tecuceanu.

Va redau in continuare articolul prezentat de catre jurnalistii antimasoni de la cotidianul Curentul.ro, care expune pe larg manipularea ordinara a presei si a medicilor pentru a se vinde vaccinurile:

“Ieri o instanță românească a dat dreptate familiei unui îndrăgit actor, Toni Tecuceanu, decedat în Spitalul Matei Balș, în condiții misterioase. Familiei i s-a interzis abuziv și ilegal accesul la dosarul medical al lui Toni. Dosar medical secretizat printr-o decizie aberantă a directorului spitalului,, Streinu Cercel. Tribunalul București a admis cererea prin care fratele și tatăl lui Toni Tecuceanu cereau eliberarea dosarului medical complet al lui Toni și „obligă pârâtul Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” la comunicarea dosarului medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian Antonio”.
În data de 5 ianuarie 2010 tânărul și îndrăgitul actor Toni Tecuceanu a murit în spitalul Matei Balș. S-a pretins că Toni Tecuceanu a murit de virusul gripei porcine și moartea sa a declanșat o adevărată isterie mediatică. Controversatul vaccin al așa zisului virus era o prioritate pentru Ministerul Sănătății și un mare business pentru niște  companii farmaceutice.
Toni Tecuceanu nu a murit de „gripă porcină“ ci de un virus contractat în spitalul lui Streinu-Cercel, care a folosit apoi moartea tânărului actor pentru a declanșa isteria vaccinării populație, o operațiune care ar fi trebuit să facă obiectul unei anchete a autorităților statului. Acum se știu destul date pentru a avea o imagine mai clară asupra celor două isterii lansate la nivel mondial, despre gripă porcină și gripă aviară, pentru a înțelege că la mijloc, s-a aflat un uriaș business dar și o acțiune de înspăimântare a populație. În România au fost ucise sute de mii de păsări iar tema gripelor misterioase a dispărut cum a venit, fără urme.

Manipulare cinică a opiniei publice pentru vânzarea vaccinurilor

Adunarea parlamentară a Consiliului Europei a pus sub ancheta implicarea firmelor de farmaceutice în „promovarea“ gripei porcine. Citez ca să nu se zică că inventez : „The Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) will launch an inquiry în January 2010 on the influence of the pharmaceutical companies on the global swine flu campaign, focusing especially on extent of the pharma‘s industry’s influence on WHO. The Health Committee of the PACE, a body representing 47 European nations including Russia, hâș unanimously passed a resolution calling for the inquiry. The step îs a long-overdue move to public transparency of a „Golden Triangle“ of drug corruption between WHO, the pharma industry and academic scientists that hâș permanently damaged the lives of millions and even caused death.“

(http://www.globalresearch.ca/council-of-europe-parliamentary-assembly-to-investigate-who-and-pandemic-scandal/16667)

La noi, mahări ai sistemului medical implicați în manipularea opiniei publice și distribuirea vaccinurilor  au lansat tot felul de scenarii catastrofice, iar pentru a accentua tema au înscenat și alte „spectacole“, macabre.
Adrian Streinu Cercel, în calitate de secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat la o televiziune de mare audiență, mințind cu nerușinare, ca: „Toni Tecu­ceanu a murit de gripă porcină. Pe foaia de observație scrie clar că a fost gripă nouă. Virusul AH1N1 a fost identificat și confirmat“. Ulterior, deși fratele actorului, Paul Tecuceanu, a solicitat această „foaie de observație“, Streinu Cercel a refuzat să acorde o copiei familiei invocând „drepturile pacientului“. Ale pacientului mort în spitalul său.
Moartea lui Toni Tecuceanu, o vedetă tv, personaj bine cunoscut publicului românesc, a fost utilizată cinic pentru a băga frica în romani. Moartea sa a fost suspecta însă din cu totul alte motive. Toni Tecuceanu a fost îmbolnăvit în spital, iar apoi dosarul său medical a fost secretizat. Printr-o decizie incredibilă,  familiei i s-a interzis după moartea accesul la dosar.
Demență, ticăloșie sau ambele la un loc, cert este că abia acum, după trei ani de procese, de nesfârșite termene și amânări în instanțele românești, lente în anumite cazuri, s-a obținut după o adevărată bătălie juridică accesul familiei la dosar. Este meritul avocatului Mihai Rapcea, care a preluat inițial dosarul și apoi al cunos­cutului avocat Iulian Urban, la vremea aceea senator, care a cerut schimbarea legea sănătății, în care era inclus acel aberant pasaj de care s-a prevalat Streinu Cercel pentru a afirma că doar mortul poate să-și vadă dosarul medical – familia nu!!!

Durerea unui frate

Citez din mărturia lui Paul Tecuceanu, fratele lui Toni: „Decesul fratelui meu este încă învăluit în mister. Deși am încercat să obțin pe cale amiabilă o copie a dosarului medical complet al lui Toni, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“, profesor doctor Adrian Streinu-Cercel, a refuzat să mi-o acorde invocând prevederile legii numărul 46/2003, privind drepturile pacientului.
Șocat de răspunsul primit din partea acestuia, am decis să caut dreptatea în instanță. Astfel, împreună cu tatăl meu, Tecuceanu Ioan, am depus o acțiune prin care am chemat în judecată Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ și pe profesorul Adrian Streinu-Cercel. Considerăm că managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ a încălcat chiar el prevederile legii numărul 46/2003, privind drepturile pacientului, atunci când a vorbit în presă despre diagnosticul și cauza morții lui Toni, fără să aibă în prealabil acordul scris al acestuia sau al familiei.
Avocatul care ne va reprezenta în instanță este Mihai Rapcea, și totodată, am apelat la serviciile Asociației „Asistență pentru Consumatori“ și ale domnului senator Iulian Urban. Până acum, am depus șase scrisori, cinci către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ și una către Direcția de Sănătate a Municipiului București. Până acum (06.03.2010) nu am primit niciun răspuns la aceste scrisori.“
În data de 08 aprilie 2010, ora 14:30, la Judecătoria Sectorului 2 din București, a început o îndelungată bătălie juridică, debutul procesului intentat de familia lui Toni Tecuceanu lui Adrian Streinu-Cercel și Institutului Național de Boli Infecțioase Profesor Doctor „Matei Balș“ din Capitală, în cazul morții îndrăgitului actor.

O victorie, după trei ani de procese

Fratele și tatăl lui Toni au câștigat pentru a doua oară în instanță dreptul de vedea actele medicale. Primul succes a fost înregistrat tot la Tribunalul București, la data de 07.12.2011. Spitalul condus de Adrian Streinu-Cercel a făcut însă recurs, iar în iunie 2012, Curtea de Apel București, spre rușinea ei, a casat sentința și a trimis dosarul la rejudecare.
Paul Tecuceanu scrie: «  E dreptul nostru să știm de ce a murit fratele meu. Mai mult, acest caz este unul special. Spitalul, prin vocea domnului Streinu-Cercel, a oferit unor terți date din dosarul medical al lui Toni, fără să aibă acordul său sau al familiei. Apoi, ne-a refuzat nouă accesul la dosarul medical, argumentând această decizie prin faptul că art. 21 din Legea 46/2003 nu le permite acest lucru. Ori, să susții așa ceva este aberant! Cum să invoci un articol de lege pe care chiar tu l-ai încălcat, iar apoi să te folosești de el fără nicio remușcare? Sunt convins că vom afla lucruri interesante din acest dosar medical. În plus, sper că măcar acum, în al 12-lea ceas, conducerea de la „Matei Balș“ să dea dovadă de bun simț și să predea dosarul medical! Trebuie să-și recunoască înfrângerea! În orice caz, suntem pregătiți să învingem și la recurs! Justiția trebuie să-și facă datoria corect, până la capăt! Dreptatea este de partea noastră și ne vom lupta până la capăt pentru adevăr.
Cu o zi înainte de sentință,  Paul Tecu­ceanu îl invoca cu speranță pe Radu Gyr: „Înfrânt nu ești atunci când sângerezi/Nici ochii când în lacrimi ți-s/Adevăratele înfrângeri/Sunt renunțările la vis!“…Azi vom afla sentința în dosarul în care eu și tatăl meu cerem, cât se poate de firesc, actele medicale ale lui Toni. Chiar dacă pare aproape imposibil să învingem „balaurul cu șapte capete“, eu cred în dreptate, dreptatea lui Dumnezeu! Indi­ferent de ce se va întâmpla azi, vom lupta până la capăt! Pentru Dumnezeu, pentru Toni, pentru Romani, pentru România și pentru noi“.[3]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cazul-toni-tecuceanu-cum-presa-a-manipulat-o-tara-intreaga-sa-se-vaccineze-impotriva-gripei-porcine.

Solutia unei false boli este… vaccinarea !

Dupa cum ati vazut mai sus, in cazul lui Tecuceanu, dupa ce s-a anuntat ca acesta a murit de “gripa porcina”, cozile la vaccinare erau foarte, foarte lungi, deoarece oamenii au intrat, pur si simplu in panica, auzind declaratiile mincinosului Adrian Streinu-Cercel, cel care a orchestrat aceasta uriasa minciuna de presa, acesta pierzand, in cele din urma, procesul intentat lui de catre familia actorului.

Care este “solutia” unei “epidemii” de Ebola ? Raspuns: vaccinarea fortata ! Revenim la ceea ce spunea cercetatoarea, Anne Sullivan, despre modul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii impreuna cu SUA, se ocupa de manipularea oamenilor. La data de 13 august 2014, scriam un articol referitor la un vaccin experimental, care il pregatesc propagandistii pentru “a ne vindeca”. Problema este ca acest vaccin experimental, urma sa fie realizat de o corporatie cu mari probleme in trecut. Corporatia se numeste GlaxoSmithKline (GSK), care in urma cu doi ani, pleda vinovata pentru crima in SUA si a fost nevoita sa plateasca 3 miliarde de dolari amenda pentru comiterea unor infractiuni cum ar fi: mituirea medicilor pentru a raspandi informatii false, dar si distribuirea de informatii false, cu buna stiinta, care au indus in eroare oamenii.

Gigantul Glaxo Smith Kline (GSK) a fost de acord sa pledeze vinovat si sa plateasca cele 3 miliarde de dolari pentru a rezolva raspunderea penala si civila pentru pagubele produse in urma promovarii unor medicamente ilegale, care n-au prezentat niciun fel de masura de siguranta. Aceasta companie s-a ocupat de strecurarea unor droguri ca Paxil si Wellbutrin in comert, desi Food and Drug Administration (FDA) a interzis utilizarea acestor substante chimice. Acum va dati seama cine doreste sa ne “proteje” de Ebola prin crearea unui vaccin ? Incredibil, dar adevarat !

Un raport CNBC, ne vorbeste despre faptul ca se pregateste cu pasi repezi, un vaccin experimental impotriva Ebola, in functie de cat de repede se misca aceasta corporatie GSK. Un purtator de cuvant al GSK, a declarat ca, crearea vaccinului experimental va incepe din toamna lui 2014. Daca facem niste calcule vom avea asa: in septembrie 2014 incep studiile clinice, iar vaccinul experimental va fi gata pentru distribuire catre oameni, mai devreme de 2015. Intrebarea care se pune este: exista timp pentru observarea efectelor secundare ale vaccinului ?

Raspunsul este categoric: NU! Oamenii il vor face pe nerasuflate, fiind directionati de catre mass-media.

Zero responsabilitate pentru corporatiile farmaceutice !

Tot site-ul naturalnews.com[4], ne explica cum ca in SUA, este zero responsabilitate pentru producatorii de vaccinuri, indiferent de ce se intampla cu persoana vaccinata (moare sau capata diverse boli pe viata). Mai aflam faptul ca, Congresul American, cel mai “democrat” dintre toate, le-a dat o putere atat de mare corporatiilor farmaceutice, incat acestea pot sa scoata pe piata un vaccin fara sa mai fie nevoite sa-l testeze, evident totul pentru acumularea de profit. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care mercurul este folosit in vaccinurile antigripare, cu care sint injectati copiii.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/corporatia-farmaceutica-gsk-pregateste-un-vaccin-anti-ebola-pentru-a-fi-testat-pe-oameni.

Potrivit site-ului Activist Post[5], Dr. Anthony Fauci, Director al Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, a declarat ca este posibil ca vaccinurile impotriva Ebola, sa fie trimise tarilor care se confrunta cu aceasta falsa problema. Declaratia sa, este socanta si nu face decat sa demonstreze ce v-am spus mai sus:

“Pe masura ce epidemia se inmulteste, trebuie sa luam in vedere implementarea unui vaccin pentru intreaga tara, pentru a putea opri aceasta epidemie. Aceasta este in mod clar posibilitate.”[5]

Articolul nu precizeaza insa la care tara s-a referit acest medic, insa, putem sa le punem pe toate la socoteala. Motivul pentru care se incearca panicarea oamenilor la nivel mondial este unul singur: vaccinarea fortata !
Ni se mai spune ca aproximativ 4.000 de oameni au murit din cauza acestei boli. Problema este ca nimeni n-a putut sa prezinte aceste 4.000 de persoane, asa ca noi, ca intotdeauna, ar trebui sa-i credem pe ei, pe cuvant.

Un asistent medical din Africa recunoaste ca Ebola nu exista si totul este doar propaganda !

Intr-o notita publicata pe pagina de facebook, o asistenta medicala, pe nume Nana Kwame, care locuieste in Ghana, un stat aflat in Africa de Vest, aflat nu departe de Sierra Leone, statul de unde, la inceputul lunii august 2014, a inceput toata minciuna. Aceasta sustine ca occidentalii si nu numai, trebuie sa stie ce se intampla in Africa de Vest.

Ni se repeta, in stil propagandistic ca aceasta, asa-zisa “epidemie” de Ebola este un urias pericol pentru omenire. Pai hai sa va prezentam multe alte pericole pentru omenire, pentru care nu se face tam-tam:

– Obezitatea: 300.000 de oameni mor anual din cauza acestei boli, rezultata din cauza superchimicalizarii mancarii si a bauturilor prin Monsanto si Codex Alimantarius

– Tutunul: 450.000 de oameni mor anual din cauza fumatului

– Alcoolul: 88.000 de oameni mor anual din cauza bauturilor alcoolice

Putem adauga si vaccinarile, care au avut rezultate dezastruoase, diversele forme de cancer, care mai de care mai agresive, fluorizarea apei puternic. De chemtrails ati auzit ? Chemtrails reprezinta acele dare toxice ale mortii, care sint pulverizate din avioane, care contin tot felul de metale grele. A nu se confunda cu “contrails”, care reprezinta doar simplul siaj, fiind o simpla dara.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-asistent-medical-din-africa-recunoaste-ca-ebola-nu-exista-si-totul-este-o-minciuna.

SURSE

1. http://nodisinfo.com/west-african-ebola-outbreak-hoax/

2. http://www.presstv.ir/detail/2014/08/09/374593/ebola-threat-real-or-false-flag/

3. http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013021383154/Actualitate/Dreptate-pentru-Toni-Tecuceanu-dupa-trei-ani-de-procese-lungi-si-dureroase.html

4. http://www.naturalnews.com/046414_Ebola_vaccine_safety_testing_drug_company_profits.html

5. http://www.activistpost.com/2014/10/nih-we-may-have-to-vaccinate-whole.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro