"Clopotul Nazist" – masina de calatorit in timp cu care se putea calatori in trecut ! O puternica masina de calatorit in timp, care "indoaie" gravitatia creand astfel "gauri de vierme" !

by Nazistii au ajuns sa lucreze intr-o multime de proiecte, care odata descoperite de catre Aliati, acestia au ramas pur si simplu socati de cunoasterea avansata pe care o aveau nazistii. Pentru a intelege, insa, de unde aveau acestia o asemenea cunoastere cu mult peste Aliati, trebuie sa ne intoarcem […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nazistii au ajuns sa lucreze intr-o multime de proiecte, care odata descoperite de catre Aliati, acestia au ramas pur si simplu socati de cunoasterea avansata pe care o aveau nazistii. Pentru a intelege, insa, de unde aveau acestia o asemenea cunoastere cu mult peste Aliati, trebuie sa ne intoarcem la istoria nazismului si a celui de-al Treilea Reich.

clopotul clopotul_nazist_12542800 DieGloke hqdefault nazi-bell

Bazele Proiectului numit al “Treilea Reich”, nu le-au pus germanii, ci tibetanii din organizatiile “Bonetele Galbene” (dGe-lugs-pa) si “Glugile Negre”. In 1938-1939, au avut loc o serie de expeditii in Tibet, conduse fiind de catre generalul Karl Haushofer, cel care a scris in mare parte lucrarea “Mein Kampf”, acesta fiind cel care a intarit parteneriatul de colaborare dintre nazisti si tibetani.

Tibetanii din cadrul organizatiilor oculte prezentate mai sus, cunosteau adevarul despre Iluminatii care conduc Planeta si au sustinut ca “Noul Imperiu al Luminii de pe Pamant”, va fi mutat in Germania. Asadar, Adolf Hitler, a permis infiintarea primelor colonii tibetane de pe teritoriul Germaniei. Atunci, s-au pus bazele societatilor secrete: Thule, Vril si Soarele Negru ! Ultima organizatie era cea mai oculta dintre toate, fiind in realitate una si aceeasi cu celebra organizatie “protectorala” a lui Hitler, SS (Schwartz Sonne), care se traduce prin “Soarele Negru”.

Societatile secrete Vril, Thule si Soarele Negru ale celui de-al Treilea Reich !
Lupta acestora impotriva Iluminatilor !

Profetia tibetana cu privire la Germania !

Nationalistul german, Jan Van Helsing (alias Jan Udo Holey), descrie in celebra sa carte “Cine conduce Planeta vol. 2″, aspectele secrete ale puterii secrete din interiorul celui de-al Treilea Reich impotriva Iluminatilor:

“Potrivit evangheliei dupa matei(21:43) din Noul Testament, Iisus li se adreseaza evreilor:

“De aceea va spun ca imparatia lui Dumnezeu se va lua de la voi si se va da neamului care va face roadele ei.”

In textul original, care se afla in mainile lui “Societas Templi Marcioni”, Ordinul Marcionitilor (Marcioni a fost ultimul om care s-a intalnit cu Apostolul Ioan si caruia i-a fost transmisa invatatura pura a lui Iisus), Iisus precizeaza si care este acel popor care face roadele si anume poporul din “Tara muntelui de miazanoapte” – Germania.

Profetia veche de mii de ani a “dGe-lugs-pa” (Bonetele Galbene), cea mai inalta loja tibetana – ne spune ca “Acoperisul lumii” (Tibet) va fi stramutat in “Tara muntelui de miazanoapte” – anume Germania. De aceea tibetanii l-au si primit pe Karl Haushofer (ca fondator al Societatii Thule din timpul celui de-al Treilea Reich) in loja lor. Tibetul a promis sprijin spiritual si practic la edificarea “Noului Imperiu al Luminii” de pe pamant, iar in Germania s-au infiintat in schimb primele colonii tibetane.

Calugarii tibetani ajutau din culise, alaturi de cavalerii templieri (ordinul marcionitilor si domnii de piatra neagra) la edificarea celui de-al Treilea Reich si la infiintarea “Societatii Thule” si a “Soarelui Negru” (cea mai inalta loja de atunci). Scopul urmarit de aceste loji era obtinerea autarhiei Germaniei fata de Iluminati. Aici intrau independenta fata de capitalul strain, precum si fata de titeiul din afara, interzicerea practicarii dobanzilor in activitatea bancara, iar ca masura de securitate-forta germana de munca, in loc de aur. Se mai urmarea totodata si reasezarea invataturilor Bisericii crestine pe bazele lor stravechi, adica respingerea Vechiului Testament si reinstalarea in drepturi a invataturilor autentice ale Noului Testament.”[1]

Legatura dintre Hitler, nazism, Al Treilea Reich, extraterestrii Aldeberieni si uriasii din Centrul Pamantului (Agartha) !

“Tot calugarii tibetani au fost aceia care i-au sfintit la Wewelsburg, langa Detmold, pe copiii “Soarelui Negru”, despre care se spune ca ar fi fost inapoiati in Tibet de catre Rudolf Steiner. Asa cum aflam din documentele Societatii Vril, tot prin intermediul calugarilor s-a stabilit contactul cu arianii si aldebaranii. Daca ar fi sa dam crezare documentelor respective, aldebaranii sunt o rasa extraterestra din constelatia Taurului, aflata la o distanta de 68 ani lumina, care sustin ca ar fi colonizat planeta noastra cu rasa ariana.

Parte din rasa aceasta ar trai insa in centrul pamantului, unde s-ar fi retras in timpul uneia din erele glaciare-imperiul subpamantean este in general cunoscut sub numele de Agarthi(la germanici “Asgard),iar locuitorii sai sunt arianii. Dat fiind ca oamenii cu un oarecare grad de initiere intelesesera clar dupa tratatele de la Versailles, ca Aliatii planuiau un nou razboi impotriva Germaniei, prin care potrivit planului Morgenthau, poporul german urma sa fie starpit in intregime, Adolf Hitler, asa cum precizeaza in repetate randuri si in “Mein Kampf”, alcatuise un “Ultim Batalion”, pentru cazul in care Germania ar fi pierdut razboiul. Acest “Ultim Batalion”, a fost repartizat in diferite regiuni ale lumii sub forma de mici colonii.

Cele mai importante dintre acestea erau Neuschwabenland(Antarctica), Tibetul, Anzii, Groenlanda, insulele Canare, lantul muntos african, Irakul, Japonia si centrul subteran al pamantului. Iata ce spunea Fuhrer-ul in cuvantarea sa din 24.02.1945: “prevestesc astazi, patruns ca intotdeauna de credinta in poporul nostru victoria finala a Reich-ului german.”(Volkischer Beobachter,Berlin 27.02.1945,pag.2).Sau: “in razboiul acesta nu vor exista nici invingatori si nici invinsi, ci numai morti si supravietuitori, Ultimul Batalion va fi insa unul german”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/loja-tibetana-dge-lugs-pa-bonetele-galbene-cei-care-l-au-sprijinit-pe-hitler-impotriva-iluminatilor.

Societatea secreta Thule !

„Ultima Thule” a fost capitala primului continent colonizat de arieni. Acesta se numea „Hyperboreea” si era mai vechi decat Lemuria si Atlantida (continente inghitite de apele oceanului, unde au existat candva mari civilizatii). În Scandinavia se gaseste o legenda referitoare la „Ultima Thule”, aceasta tara minunata din Marele Nord unde soarele nu apune niciodata si unde traiau stramosii rasei ariene.

Continentul „Hyperboreea” era situat in marea Nordului si a fost inghitit in timpul unei epoci glaciare. Se presupune ca locuitorii sai au venit din sistemul solar numit Aldebaran care este astrul principal din constelatia Taurului: ei masurau aproximativ patru metri, aveau pielea alba si erau blonzi cu ochi albastri. Nu cunosteau razboaiele si erau vegetarieni (Hitler de asemenea). Dupa pretinsele texte din Thule, hyperboreenii erau foarte avansati in tehnologia lor si s-ar fi servit de „Vril-ya”, masini zburatoare carora le zicem astazi OZN-uri. Gratie exsistentei a doua campuri magnetice rotite invers, aceste discuri zburatoare erau capabile de levitatie, ar fi atins viteze enorme si faceau manevre surprinzatoare in timpul zborului, performante pe care le observam astazi la OZN-uri.

Societatea secreta Vril !

„În 1871 Edward Bulwer Lytton a creat noţiunea de Vril în romanul „S.F.” (n.r. S.F. = adevar socant pentru oameni) – Rasa care va veni (în original – The coming Race). Vril este un cuvânt tibetan ce poate fi tradus ca forță vitală, forța vieții sau energia vitală însă și că vibrație. Elena Blavatschi a preluat acest concept și l-a folosit în teoriile ei ocultiste și teozofice. Vechile civilizații considerau Vril drept cea mai înaltă formă de energie din Univers, toate celelalte tipuri de energie fiind doar manifestări secundare ale acestei forțe supreme. Energia Vril are în anumite locuri de pe planetă o concentrație mai puternică, numită „vortex de energie”.

La nord de ecuator, direcția de rotație a vortexului se realizează în sensul opus acelor de ceasornic, iar la sud de ecuator, în sensul acelor de ceasornic. În anul 1919, membrii unei grupări continuatoare a Ordinului Templierilor au înfiintat organizația Vril (germană: Vril Gesellschaft) cu sediul în localitatea Ramsau din Germania (lîngă granița cu Austria). Membrii societății Vril aveau să intre în contact cu cei din Societatea Thule (Thule Gesellschaft) care a fost punctul de origine al partidului nazist. Unii membrii ai organizației Thule devenind mai apoi importante personaje în partidul nazist.

Ordinul Soarelui Negru: loja elitei celui de-al Treilea Reich !

„Soarele Negru (societate care iniţial a purtat numele DHvSS – Die Herren Vom Schwarten Stein) era o organizaţie secretă în interiorul Societăţii Thule, deţinând supremaţia asupra celorlalte. SS-ul a fost creat iniţial ca unitate de protecţie a lui Hitler cu mult inainte de a deveni o unitate militară. Eu cred că absolut toti ofiterii SS de grad inalt pot fi incluşi pe lista membrilor “Soarelui Negru”, SS-ul fiind mai mult decît o organizaţie militară de elită, un veritabil cult. Cine studiaza istoria nazistă işi dă rapid seama că cele două concepte, Thule şi Soarele Negru sunt în centrul puterii naziste.

În mod tradiţional “SS” este tradus prin Schutzstaffel, care înseamnă detaşament al gărzilor. În realitate “SS” provine de la Schwarze Sonne care înseamnă Soarele Negru în limba germană. Asta nu înseamnă că orice soldat care purta o uniformă SS era membru al Schwarze Sonne, ci ca runele SS afişate pretutindeni aveau o semnificaţie secretă , care se referă la Soarele Negru. Ca regulă generală, despre Soarele Negru se cunosc foarte puţine lucruri, dar conceptul de Thule poate fi găsit în numeroase limbi şi culturi.

Maria Orsic – medium nazist !

În timp ce Societatea Thule a sfârșit prin a se orienta îndeosebi asupra unei agende materialiste și politice, Societatea Vril s-a focalizat de la bun început asupra „lumii de dincolo” (aspectelor transcendente).

Este posibil ca Societatea Vril să nu fi reușit să atingă performanțele pe care le-a avut dacă nu ar fi existat un medium pe nume Maria Orsic. Cunoscută și că Maria Orsitsch s-a născut în Viena la 31 Octombrie 1895. Tatăl sau Tomislav, era imigrant din Zagreb iar mama sa, Sabiene Orsic era din Viena. În tinerețe Maria Orsic s-a alăturat mișcării naționaliste germane ce dorea alipirea Austriei cu Germania. În 1919 s-a mutat la Munchen unde a intrat în contact cu societatea Thule și Vril.

Despre Maria Orsitsch, Traute Lafrenz, Sigrun, Gudrun şi Heike. se spune că erau foarte frumoase și că aveau părul lung, un semn care avea să devină distinctiv pentru membri societătii Vril. Totodată aceste femei dețineau puteri superanaturale ce le permitea să între în contact cu anumite entități sau ființe extraterestre.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/societatile-secrete-vril-thule-si-soarele-negru-ale-celui-de-al-treilea-reich.

Mai multe despre acest proiect, aflam din publicatia “Secretele lui Lovendal”:

“Aceste inele imense de beton (pe care le puteţi vedea în stânga articolului) au fost construite de germani în timpul al doilea război mondial pe coasta Mării Barents (pentru necunoscători, Marea Barents este localizată la marginea Oceanului Arctic, între Norvegia şi Rusia). Timp de decenii întregi, armata sovietică a limitat accesul la ele, imediat după terminarea războiului, alimentând astfel speculațiile cu privire la scopul lor. Diverşi conspiraţionişti au afirmat că aceste inele ar fi putut fi folosite ca fundamente pentru testarea unor arme naziste incredibile și pentru dispozitivele antigravitaţionale.

Astfel, se crede că inelele de beton au servit ca puncte de lansare a OZN-urilor naziste, farfurii zburătoare care foloseau tehnologii antigravitaţionale şi care au fost ulterior capturate de către Statele Unite și Uniunea Sovietică. Scepticii spun însă că aceste “OZN-uri naziste” nu reprezintă altceva decât o invenţie a conspiraţioniştilor, având în vedere faptul că naziștii au fotografiat şi filmat toate experimentele lor tehnologice; dar aceste fotografii şi filme nu au apărut, ceea ce înseamnă că ori au fost extrem de bine ascunse, ori ele nu au existat niciodată.

Există însă persoane care susţin că inelele de beton au fost folosite de nazişti pentru a susţine un dispozitiv incredibil dezvoltat de oamenii de ştiinţă germani, “Clopotul”, un obiect metalic în formă de clopot, care a fost dezvoltat în Polonia (vezi imaginea de mai jos). Mașina era atât de puternică încât proiectul s-a încheiat cu uciderea a circa 60 de oameni de ştiinţă care lucrau la ea. “Die Glocke” era un obiect de metal greu, ce avea 5 metri înălțime și 3 metri în diametru.

Descris de către un jurnalist polonez și istoric militar, pe baza unei mărturii a unui general SS, “Clopotul” avea în interior doi cilindri de plumb (de 2,5 cm grosime), care conțineau un metal lichid numit Xerum 525 (ce arăta ca mercurul, dar strălucea violet). Pentru funcţionare, aparatul folosea cantități mari de energie electrică. Se pare că acest “Clopot” ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu şi în viitor), “îndoind” gravitaţia.”[2]

“În articolul de faţă vom vorbi mai multe despre acest clopot. Germania nazistă a lucrat la mai multe proiecte de “top-secret” în timpul celui de-al doilea război mondial (ca de exemplu, farfuriile zburătoare sau rachetele spaţiale). Dar unul din proiecte a fost cu adevărat incredibil: “Clopotul nazist”, construit pentru a testa teoriile anti-gravitaţie, care erau foarte populare la acea vreme. Tesla însuşi vorbea de posibilităţile infinite ale propulsiei antigravitaţionale.

De fapt, există mai multe speculații despre ceea ce ar fi “Clopotul”. Unii zică că acesta poate fi considerat a fi un fel de aeronavă puternică, care le-ar fi permis naziștilor să cucerească lumea. Alți teoreticieni cred că “Die Glocke” nu era un avion, ci un dispozitiv pentru a deschide “găurile de vierme”. Precum am spus mai sus, “Clopotul” folosea ca şi combustibil un metal lichid ce arăta ca mercurul violet, denumit Xerum 525.

Dispozitivul misterios emitea cantităţi mari de radiaţii, atunci când era activat. Oamenii de ştiinţă care au lucrat la proiect ar fi suferit de amețeli severe, aveau probleme cu somnul, iar cinci dintre ei chiar au murit din cauza radiațiilor.

Un alt dispozitiv, era utilizat în combinație cu “Clopotul”. Scopul acestui dispozitiv rămâne un mister. Potrivit unor teorii, dacă se folosește frecvența și câmpul electromagnetic corect, numeroase fenomene misterioase pot fi generate, inclusiv crearea de găuri de vierme!

“Clopotul nazist” a fost cunoscut datorită unei cărți scrise de Igor Witkowski. El spune că a primit aceste informaţii de la un fost ofițer SS nazist, Jacob Sporrenberg, care a avut acces la documente clasificate. Cercetătorii nazişti au efectuat studii și teste asupra “Clopotului” intr-o locaţie situată în tuneluri, în Wenceslas, Polonia. Când naziștii au fugit în 1945 din calea ruşilor, ei au sigilat aceste tuneluri, dar au luat cu ei şi dispozitivul misterios.

Hitler credea că proiectul “Clopotul” era atât de important, încât dacă ar fi fost dus la capăt, ar fi putut câștiga războiul. De aceea, el a dat dispoziţie să fie ucişi 60 de oameni de ştiinţă care au lucrat la proiect, fără să fi realizat vreun progres substanţial. Însă alţii au o altă ipoteză cu privire la dispariţia fizică a oamenilor de ştiinţă. Jim Marrs a scris o carte foarte interesantă despre “Clopot” și proiectele naziste misterioase. În conformitate cu Marrs, cercetătorii au reușit să creeze o gaură de vierme, folosind “Clopotul”, acest lucru ducând în cele din urmă la dispariția multor oameni de știință implicați în proiect.

Ce s-a întâmplat cu “Clopotul nazist” între timp? A dispărut şi el, după ce a deschis o gaură de vierme? L-au distrus naziştii? Sau a ajuns în mâinile aliaților?”[3]

SURSE

1. Jan Van Helsing (alias Jan Udo Holey), descrie in celebra sa carte “Cine conduce Planeta vol. 2″

2. http://www.lovendal.ro/wp52/ce-sunt-aceste-inele-de-beton-ciudate-construite-de-nazisti-au-folosite-ele-pentru-clopotul-o-masinarie-nazista-construita-pentru-calatoriile-in-timp/

3. http://www.lovendal.ro/wp52/clopotul-nazist-cel-mai-misterios-proiect-al-lui-hitler-acest-dispozitiv-putea-indoi-gravitatia-si-crea-gauri-de-vierme/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro