CIA a declasificat 12 milioane de documente secrete! Documentele conţin informaţii despre controlul minţii, lovituri de stat, spionaj PSI, telepatie, precogniţie şi multe altele!

by La data de 17 ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii (CIA) a declasificat 12 milioane de documente secrete. Documentele contin informatii despre controlul mintii, lovituri de stat, spionaj PSI, telepatie si precognitie si multe altele[1][2]. Informatiile declasificate sunt din perioada 1940 pana in 1990. Este vorba de Ordinul Executiv […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 17 ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii (CIA) a declasificat 12 milioane de documente secrete. Documentele contin informatii despre controlul mintii, lovituri de stat, spionaj PSI, telepatie si precognitie si multe altele[1][2].

Informatiile declasificate sunt din perioada 1940 pana in 1990. Este vorba de Ordinul Executiv nr. 13526. Ordinul Executiv a fost emis in aprilie 1995. Bill Clinton a fost cel care a ordonat declasificarea acestor informatii in 1995.

La data de 28 ianuarie 2016, CIA a publicat mai multe fotografii cu OZN-uri din anii ’50. Care sunt OZN-uri ale extraterestrilor si care sunt farfurii zburatoare construite de pamanteni este greu de stabilit, unele semanand ca forma cu celebrele farfurii zburatoare dezvoltate de nazisti “Haunebu” si “Vril”.

SURSE

  1. https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archive
  2. http://www.infowars.com/cia-publishes-12-million-declassified-documents-online/
  3. Foto: CIA
  4. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro