Chimistul Shane Ellison: "medicamentele au rolul de a reduce populatia" ! Totul este o mare afacere, care are mereu profit !

by Vocea ratiunii a unor oameni nu poate fi obturata de nimic, nici macar de imensele sume de bani de care Iluminatii dispun pentru a le cumpara sufletul. Exista persoane, sincere, precum chimistul Shane Ellison, care nu face decat sa expuna adevarul despre corporatiile farmaceutice, al caror rol nu este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vocea ratiunii a unor oameni nu poate fi obturata de nimic, nici macar de imensele sume de bani de care Iluminatii dispun pentru a le cumpara sufletul. Exista persoane, sincere, precum chimistul Shane Ellison, care nu face decat sa expuna adevarul despre corporatiile farmaceutice, al caror rol nu este acela de “a salva”, asa cum obsesiv ni se spune prin mass-media si in medicina ci au un rol “kissingerian”, respectiv contribuite la reducerea populatiei planetei, asa cum recunostea si Bil Gates despre vaccinuri.

Aparitia in public a unei astfel de persoane si nu este singura persoana, provoaca socuri in lumea Iluminatilor, pentru ca acestia, in prima faza isi scot “emintele cenusii” (alti chimisti, medici), care sa imabina adevarul cu minciuna. Un chimist, care este de partea adevarului, reprezinta un ghimpe in coasta lor pentru ca nu i se poate reprosa, “nu ai pregatire in chimie”, asa cum ar putea face altor oameni, iar polemica devine din ce in ce mai aprinsa, iar de cele mai multe ori, acesti chimisti ai binelui, o castiga, pentru ca multi dintre ei au argumentele.

Iata ce spune acest om:

“Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația.

Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice , în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele:
“Tineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.
Deci este un model de business care permite a oferi oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteți inventa maladii fără sfârșit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Două cuvinte: Dovediți acest lucru.

Și dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administrați medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleași efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar să plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința.

Cel puțin 125 de mii de persoane în fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulți bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalității. Nu. Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

Ii hipnotizați și ii obișnuiți cu medicamente, ii îndreptați la psihiatri, încât oamenii să înghită în liniște Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veți primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulțime de oameni bolnavi și care prosperă în urma acestui lucru.”[1]

Video !

SURSE

1. http://suntsanatos.ro/documentare/chimistul-shane-ellison-relateaza-adevarul-despre-fabricarea-medicamentelor.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro