Ceata Albastra din Muntii Buzaului – provoaca disparitii si teleportari fiind atent studiata de oamenii de stiinta! Inca de pe vremea lui Ceausescu Cabinetul II din cadrul Departamentului Zero infiintase o unitate pentru cercetarea acestor fenomene "paranormale"!

by Disparitiile in “neant” de pe teritoriul Romaniei nu reprezinta o fantezie deliranta a vreunei persoane, ci niste lucruri luate in seama inca de pe vremea lui Ceausescu. In 1968 in cadrul JJ, se infiintare o unitate speciala pentru cercetarea acestor fenomene “stranii”, dar in acelasi timp si antrenarea subiectilor […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Disparitiile in “neant” de pe teritoriul Romaniei nu reprezinta o fantezie deliranta a vreunei persoane, ci niste lucruri luate in seama inca de pe vremea lui Ceausescu. In 1968 in cadrul JJ, se infiintare o unitate speciala pentru cercetarea acestor fenomene “stranii”, dar in acelasi timp si antrenarea subiectilor (in special copiilor) care posedau astfel de capacitati extrasenzoriale. Aceasta unitate avea numele obscur de “Departamentul Zero al Securitatii Statului”.

Mai multe despre acesta puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/departamentul-zero-al-securitatii-statului-exista-dar-este-bine-tinut-secret.

Disparitia din 1981 din Muntii Buzaului (comuna Bozioru, satul Nucu)

Unul dintre fraţi a urcat pană pe la trei sferturi din înălţimea stâncii, unde a observat nişte semne bizare săpate în piatră şi aproape complet erodate de tre¬cerea timpului. Când a ajuns sus, pe platforma îngustă a stâncii, s-a aplecat şi a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenă, care semăna cu un lanţ, dar în clipa următoare a dispărut brusc sub privirea înmărmurită a fratelui său care se afla pe sol, la baza stâncii. A fost alertată Miliţia locală şi au fost anunţaţi părinţii, la Brăila. Iniţial, autorităţile l-au bănuit pe cel care i-a chemat că le ascunde adevărul. Chiar 1-au ameninţat, crezând că-şi bate joc de ei. însă tatăl, fost alpinist, a escaladat şi el stânca, a ridicat obiectul respectiv şi a dispărut instantaneu în faţa a mai mult de zece martori.

Cazul a luat o turnură periculoasă; au sosit imediat la faţa locului mai mulţi ofiţeri de Securitate de la Bucureşti, care au anunţat DZ în aceeaşi seară. Zona a fost izolată de către o echipă militară pe o rază de o sută de metri în jurul stâncii. Reprezentanţii unei alte Direcţii din Securitate s-au ocupat în următoarele zile cu dezin¬formarea sătenilor şi liniştirea martorilor oculari. Cunosc toate aceste detalii din dosarul ultrasecret al evenimentului respectiv, pe care 1-am studiat ulterior, după Revoluţie. Acum douăzeci de ani încă nu aveam acces la astfel de operaţiuni, fiind doar un copil care venise la baza din B… de puţin timp. Se pare totuşi că unele aspecte au mai „transpirat” prin presă la mulţi ani după aceea, probabil datorită faptului că în acel loc au venit atunci câteva personalităţi politice şi din domenul ştiinţei.

Situaţiile de acest gen, care nu pot fi blocate informaţional în mod complet de la început, sunt înregis¬trate cu un cod special şi sunt numite „evenimente de tip K”. Ele reprezintă de obicei situaţii limită, care nu pot fi prevăzute în totalitate sau care dau naştere la diverse alte complicaţii.
În zilele următoare au survolat cu elicopterul stânca respectivă; „obiectul” era, de fapt, un gen de pârghie ancorată în piatra stâncii, fără a se putea stabili însă cine, cum şi de ce a realizat aceasta. Scrierea de pe peretele stâncii a rămas complet necunoscută, chiar dacă au fost trimise numeroase fotografii cu semnele respective, pentru a fi studiate la cele mai prestigioase instituţii de profil din lume. Deşi existau anumite similitudini de formă, nimeni nu a putut totuşi să găsească o corespondenţă clară cu vreuna dintre scrierile din antichitate.

Păreau foarte vechi, dar încă se mai observau, fiind în mare parte acoperite de muşchi de stâncă. Fiind pe atunci oarecum lipsiţi de experienţă şi presaţi de panica creată, cei responsabili au decis să dinamiteze stânca, însă ulterior s-a aflat că acela a fost un ordin dat de puterea de la Bucureşti, în prezent, la două¬zeci de ani de la dramaticul incident, locul este complet curăţat. Cei doi bărbaţi dispăruţi nu au mai revenit niciodată. Foarte interesant a fost faptul că, după ce au aruncat stânca în aer, în locul ei a continuat să rămână un contur străveziu de culoare verde deschis, ca un abur uşor. După câteva zile, însă, a dispărut şi el.

O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar în cartea sa, aparuta în vara anului 2004) o gasim chiar într-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateaza pe larg despre misterioasele disparitii. Interesant este faptul ca articolul respectiv de pe ziarul “ziarul”, nu mai este disponibil, oare de ce? Articolul era disponibil la aceasta adresa http://ww25.ziarulcn.com/article/masina-timpului-52074.html

Iata un citat semnificativ: “O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, în Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, în anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, într-un loc numit “La Tâharie”, unul dintre ei s-a gândit sa faca o urcare pe una dintre stâncile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tânarul a urcat pâna în vârf, de unde a strigat la prietenul sau:

“Uite ce am gasit!”.

S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si… a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a întâmplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, câtiva dintre ei lucrând în Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stânca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si… a disparut si el. Nimeni n-a mai îndraznit sa repete “figura”. Cei doi frati, cautati în zadar prin împrejurimi, n-au mai aparut niciodata.”

În primavara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar în 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ si Presedintia României. Seful statului, carpa KGB-ista, Iliescu, a ordonat subordonarea totala si politizarea DZ; însa Cezar i-a prezentat câteva din realitatile socante care au fost descoperite de-a lungul timpului si implicatiile lor enorme în stabilitatea tarii, astfel încât buimaceala Presedintelui a facut loc unui acord asemanator celui vechi, în care DZ este cvasi-independent.”

Pornind de la aceste date concrete, dezvaluite si de alte persoane implicate la vremea respectiva in astfel de activitati, descoperim ca „evenimentele K“ ale misteriosului Departament Zero al Securitatii se confunda cu activitatile acelei unitati de paranormali a Armatei, cu baza in Muntii Buzaului, subordonata generalului Ilie Ceausescu. Cercetatorul Vasile Rudan, specialist in perceptie extrasenzoriala, a lucrat sub contract strict pentru aceasta unitate. A condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotati, iar rapoartele, fotografiile si negativele, precum si filmele erau predate unitatii respective. Nu avea voie sa opreasca nimic. La inceputul anilor ’80, Vasile Rudan s-a aflat intr-o situatie de-a dreptul jenanta. Tocmai terminase un experiment, pregatise raportul si filmele, cum facea de obicei, urmand sa le predea.

Dar, surpriza! Si-a gasit camera unde se cazase in Bozioru – catun Nucu – devastata si toate materialele disparute, in mapa fiind pusa maculatura. Cine i le furase? Norocul lui a fost ca si cei din unitate observasera niste personaje foarte curioase, dotate cu jeep-uri Aro si statii de comunicatie, dotari specifice Securitatii, care monitorizau activitatile din Bozioru. Cine erau acesti „men in black”, de isi permiteau sa supravegheze o unitate ultrasecreta a Armatei, care raporta direct lui Ceausescu ?!

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/misterioasa-disparitie-din-anul-1981-din-intorsura-buzaului.

Ceata Albastra – cea vinovata de toate aceste disparitii si teleportari!

Site-ul bzi.ro abordeaza cu mult tupeu, ceea ce ma bucura, acest subiect, avand astfel in prim-plan, subiectul “ceata albastra”:

“In urma unor teste experimentale efectuate intre 1978 – 1981, in regiunea Bozioru, a rezultat ca in anumite situatii cand se intruneste un numar nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici si de alta natura) este posibila disparitia instantanee a unor persoane. In aceasta zona au loc unele fenomene paranormale ce inca nu pot fi explicate prin legile fizicii asa cum le cunoastem in prezent. Inexplicabila este si „ceata albastra”, stralucitoare, cu irizari ciudate, care se manifesta sub forma de cupola, masurata cu un dispozitiv pentru radiatii luminoase si avand 28.000 de grade Kelvin.

Acest fenomen este insotit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasa frecventa (3, 4 Hz) si de un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii. Omul poate avea stare de greata, cefalee, simte ca ii vibreaza toate celulele. In acele momente pot aparea halucinatii, vizuale si auditive. In cazul in care subiectul uman depaseste o limita de siguranta, el poate fi „aspirat” violent in interiorul acelei ceti albastre, care ia forma unui vartej relativ orizontal. Doi subiecti umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei”, experimentele fiind facute la un interval de doi ani.

Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare. Invitat in 2006 la emisiunea “Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, intamplarile si misterele din Muntii Buzaului.

Dilatarea timpului

In acel tunel energetic, timpul se dilata. Omul este supus unor solicitari fizice si psihice foarte puternice, simte ca se sufoca. La „expulzarea” subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, stralucitor, este o liniste totala, omul se simte bine, are senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simtul orientarii in teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca in oglinda si crede ca cei din jurul sau nu sunt cum ar trebui sa fie. In zona respectiva s-au facut si experimente de comunicatie telepatica, efectuate pe grupe de subiecti copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apararii Nationale. S-a constatat ca in timpul cetii albastre turbionare, comunicatiile telepatice au o acuratete de 96-98 la suta in perceptia mesajului. Testele au fost repetate si in prezenta unei comisii militare. Fenomenul cetii albastre este insotit si de fenomenul descarcarii temporare a pilelor electrice. Nu mai functiona dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea cetii albastre, aparatele si-au reluat functionabilitatea. Un astfel de fenomen este comparabil cu cel relatat intr-un documentar difuzat pe Discovery, despre Triunghiul Bermudelor. In documentar, ceata albastra este denumita „ceata electronica” sau „vartej electronic”, fiind responsabila de devierea unui avion cu 160 de km fata de ruta initiala.

Experimente militare

In anii ’80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite condicii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.

Furati de rusi

In timpul aparitiei “norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris in cuvinte, au fost raportate disparitii de persoane, uneori acestea aparand in alte locuri. Atasatii militari sovietici au facut “schimb de experienta” cu cercetatorii romani, uneori furandu-le pur si simplu rapoartele secrete.

Aspirat de norul gri

Unul dintre cercetatorii angajati de Ilie Ceausescu s-a lasat aspirat de norul gri. El a disparut din fata observatorilor timp de 4 ore, fiind gasit la o distanta apreciabila. A descris o calatorie intr-un univers paralel straniu, asemanator ca peisaj cu cel din care “plecase”. I s-a parut ca incursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca in oglinda, si a slabit 8 kilograme in urmatoarele zile. Cercetatorii au numit fenomenul norului gri “poarta timpului”, o poarta energetica spre un univers paralel, potrivit romananiatv.net.”[1]

Ceata electronica – misterioasa ceata care este responsabila de provocarea celor mai misterioase disparitii de pe aceasta Planeta!
Cel care a enuntat teoria cetii electronice a fost imediat etichetat ca sarlatan, deci a spus ce nu trebuia sa se stie!

Iata in continuare una dintre cele mai misterioase cete de pe Planeta si anume “ceata electronica”. Aceasta ceata este responsabila pentru toate disparitiile din senin, teleportari, dematerializari etc. Bruce Gernon este unul sau poate singurul supravietuitor care a vazut cum se formeaza si povesteste despre acest fenomen.

Acest om sustine ca a zburat 100 de mile timp de 30 de minute, iar el nu mai observa nici pamantul nici cerul ci doar un sinistru tunel, iar restul zonei fiind ocupate de aceasta ceata ce ii acapara incetul cu incetul avionul si aproape ca-l invaluia definitiv.

Bruce aminteste in articolele sale despre zborul 19 cand 5 bombardiere ale marinei americane care au disparut intr-o astfel de ceata cand au facut greseala sa treaca prin zona triunghiului bermudelor. In cartea “Inuaki reptilianul din mine – de la zamolxe la noua era”, de Aryana Havah, acel copil sustine ca unde se afla astazi Triunghiul Bermudelor a explodat niste cristale de foc ale atlantilor, care au rupt o bucata imensa din Atlantida, acestea aflandu-se si astazi sub nisipul oceanului fiind responsabile pentru acele opriri de timp, disparitii etc.

Mai multe despre investigatii uluitoare facuta de acest om, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/ceata-electronica-misterioasa-ceata-care-este-responsabila-de-provocarea-celor-mai-misterioase-disparitii-de-pe-aceasta-planeta.

Personal, sint sigur ca este real, daca ne gandim la ce pot face cristalele, dat fiind faptul ca ele pot inmagazina energie. In Romania avem disparitia unei coloanei militare germane ce au vrut sa treaca printr-un tunel in Muntii Carpati, iar unul dintre soldatii disparuti a contactat pe fratele sau telepatic si i-a spus ca se afla intr-o bula temporala din care nu poate iesi si ca ii cere ajutorul. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/o-coloana-militara-germana-dispare-in-septembrie-1944-sub-muntii-carpati-intrand-printr-o-poarta-temporala.

Alt fenomen de acest fel a fost si aterizarea unui avion in America de Sud, in 1993, avion ce a disparut in anul 1946, iar oamenii care au intrat la bordul avionului au ramas socati sa observe ca toti cei de acolo erau schelete, iar ei nu au putut intelege dincolo de socul primit, cum a putut ateriza acel avion. Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-avion-disparut-in-anul-1946-a-aterizat-in-1993-in-america-de-sud-dupa-ce-a-ramas-blocat-intr-o-bula-temporala

 

SURSE

1. http://turism.bzi.ro/poarta-energetica-spre-un-univers-paralel-experimentele-din-muntii-buzaului-22796

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro