Cazuri de masoni arestati pentru trafic de droguri, pedofilism, crime si escrocherii ! Acestea cazuri deocamdata sint rare in lume !

by In cadrul acestui articol doresc sa va prezint cateva cazuri uluitoare de masoni care au conspirat atat de mult pe fata, incat au ajuns sa fie arestati. În Revista masonică, anul 1889, pagina 19: “Ori suntem creatorii şi dirijorii opiniei publice, ori nu avem nici un drept serios de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In cadrul acestui articol doresc sa va prezint cateva cazuri uluitoare de masoni care au conspirat atat de mult pe fata, incat au ajuns sa fie arestati.

În Revista masonică, anul 1889, pagina 19:

“Ori suntem creatorii şi dirijorii opiniei publice, ori nu avem nici un drept serios de existenţă”.

La data de 19 iulie 2009, s-a petrecut un lucru uimitor pentru conspirationisti si anume: un grup de 14 masoni au fost retinuti dupa ce au fost acuzati de catre niste locuitori din Fiji (Noua Zeelanda), cum ca ar fi participat la ritualuri de vrajitorie, dupa cum precizeaza si site-ul darkgoverment.com[1]. Politia le-a confiscat si cateva “ustensile” folosite la ritualurile lor macabre: baghete, busole si un craniu. Secretarul lojii masonice a fost audiat de politie si a prezentat politistilor un permis prin care isi justifica acea intalnire, mai mult decat sinistra. Acel grup de 14 masoni, au trebuit sa stea o noapte in arest.

Eliberati din ordinul Premierului Noii Zeelande, John Key !

John Key, este si in prezent premierul Noii Zeelande, fiind ales la data de 19 noiembrie 2008. Faptul ca este mason o dovedeste prin prezenta sa la o conferinta masonica din data de 12 mai 2009, dupa cum prezinta si pagina masonica freemasons.co.nz[2], cand a aparut in fata studentilor, ca si reprezentat si sustinator al masonilor, dandu-le studentilor burse cu valori cuprinse intre 6.000 – 10.000 dolari.

john key mason

 

John Key a intrat masiv in atentia presei internationale, dar in mod special in atentia presei libere a conspirationistilor, dupa o declaratie uluitoare facuta la data de 17 februarie 2014, cand i s-a pus o intrebare cu privire la faptul daca ar fi reptilian care isi schimba, iar el a raspuns in public:

“Din câte știu eu, nu sunt un reptilian. Deoarece mi s-a pus aceată întrebare în mod direct, am mers atât la un doctor cât și la un medic veterinar, iar amândoi mi-au confirmat că nu sunt un reptilian. N-am pus niciodată piciorul într-o navă spațială, n-am fost în spațiu, iar limba mea nu este exagerat de lungă”[3]

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/premierul-noii-zeelande-sustine-in-fata-presei-ca-nu-este-reptilian.

John D. Wright din Kentucky este un alt exemplu de mason arestat, dupa cum prezinta blogul masonic freemasonsfordummies.blogspot.ro[3]. Acesta era un propagandist al homosexualitatii, dar care a fost Maestru Mason intr-o loja din Winchester, o regiune din sud-estul Angliei. Acesta a mai fost acuzat si furtul a peste 10.000 de dolari. Fata de cazul in care premierul sau orice alta personalitati importanta intervine, acest om, nu a mai fost vazut cu ochi buni de “fratii” sai de loja.

In Tara Galilor, un alt mason, pe nume Gordon Anglesea, membru a Clubului select Rotary, a fost arestat la data de 12 decembrie 2013, de catre ofiterii Agentiei Nationale care se ocupa de destructurarea Crimei Organizate, dupa cum scrie blogul google-law.blogspot.ro[4]. Acesta a fost acuzat pentru acte de pedofilie, pe care le savarsise intre 1970-1980, timp ce era inspector de politie. Reprezentatii Clublui Masonic Rotary, nu au dorit sa faca nici un fel de declaratie in acest sens.

La data de 3 septembrie 2013, un templu masonic din Michigan (SUA), a fost folosit drept paravan pentru consumul si distribuirea de droguri, dar si pentru diverse orgii sexuale practicate de francmasoni, dupa cum scrie si site-ul american nydailynews.com[5]. Politistii din Battle Creek, au intrat in Templul Masonic pentru perchezitii pentru a cauta si mai multe informatii. Masonii se apara spunand ca nu este nimic adevarat, dar politistii au gasit mai multe femei care le faceau masonilor un dans nud. Un alt ofiter de politie a descoperit un barbat si o femeie in timp ce faceau sex. Acum intelegeti de ce purtatorul de cuvant al lojii, a preferat sa se ascunda si sa nu vorbeasca.

Totusi politistii au descoperit la fata locului mai multe droguri de mare risc, cum ar fi heroina. Purtatorul de cuvant al lojii din Michigan, ca toti purtatorii de cuvant, in astfel de cazuri spectaculoase, n-a putut fi gasit pentru un drept la replica. Va ascundeti cumva gugustiucilor ?

Intr-un articol public pe site-ul sfappeal.com[6] se prezinta o stire despre arestarea unui senator american Leland Yee, dar si a unui important mason, Raymond Chow, presedinte al Lojii Masonii Liberi din San Francisco. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorul general din San Francisco, acest Raymond Chow, a fost implicat in nenumarate infractiuni cum ar fi: trafic de droguri, tentativa de omor, incidiere, jaf, extorcare de fonduri. Alte rapoarte din mass-media, sustineau existenta unui risc de coruptie in cadrul politiei pentru a-l elibera pe acest mason.

FBI-activity032614.jpg

Politia la Loja Masonica “Masonii Liberi” din San Francisco, pentru arestarea conducatorului lojii, Raymond Chow.

Cavalerii Templieri din Mexic – traficanti de droguri !

Un cartel de droguri, care se autointituleaza “Cavalerii Templieri”, se afla intr-o lupta crancena pentru suprematie cu diverse echipe mixte anti-drog din Mexic, dupa cum scrie si site-ul britanic Daily Mail[7]. Asta nu face decat sa intareasca dovezile in ceea ce priveste faptul ca masoneria sprijina din umbra proliferarea drogurilor, in special, cele de sinteza, care, alaturi de tigari, alcool si sucuri duc la distrugerea corpului uman.

Top 10 fosti masoni care au dezvaluit ca masoneria este o organizatie malefica !
Dorinta ei de a crea o Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondiala !

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa “Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[8]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul (Figura 29). Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat.8 Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie:

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[9]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Ritualurile profund sataniste din cadrul masoneriei de la prima intiere pana la ultima!
Juramantul masonic pe care un initiat il depune in fata “fratilor” prin care isi da acordul sa fie torturat si ucis, daca cumva va revela secretele fratiei lor.

O sinistra initiere masonica !

Juramantul francmasonic !

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.

Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:
– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;
– sa mi se taie o mana;
– sa mi se smulga limba din gura;
– sa mi se reteze gatul;
– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.”[10]

Un monstru oribil îşi ţese plasa în jurul PământuluiOricât s-a strădui masonii să dezmintă sau să ascundă teribilul adevăr dezvăluit de la cel mai înalt nivel al francmasoneriei de Albert Pike, simbolurile, ritualurile şi efectele acţiunilor lor îi trădează. În mod cert cea mai mare parte a masonilor sunt doar o masă de manevră pentru cei aflaţi la nivelele înalte care cunosc natura fiinţei pe care o slujesc şi în mod deliberat îi atrag şi pe alţii în această imensă înşelăciune. Acesta este, evident, satanism.De-abia la nivelul gradului 13 din ritul scoţian, numit Arca Regală masonii primesc dovada explicită că venerează un demon, un monstru oribil. La acest grad li se revelează numele şi înfăţişarea Marelui Arhitect. Iată ce a descoperit Iuri Lina: „Realitatea din spatele scenei se arată a fi complet diferită pe măsură ce urci în grad. În ţările creştine francmasoneria este zugrăvită într-o haină creştină, în ţările islamice într-una musulmană, etc. În realitate ordinul venerează o altă fiinţă, pe Marele Arhitect al Universului, numit Jahbulon (un reptilian) a cărui natură seamănă foarte mult cu cea a lui Lucifer. Doar după ce ajunge la gradele înalte, francmasonul este informat că Marele Arhitect al Universului este numit Jahbulon. La gradul Royal Arch este revelată înfăţişarea lui. El are corp de păianjen şi trei capete, unul de pisică, al doilea de broască şi al treilea de om.” (4)Cercetătorul englez Stephen Knight a realizat un interviu cu 57 de francmasoni care trecuseră de gradul 13. Aceştia au răspuns fără probleme la toate întrebările până când s-a ajuns la subiectul Jahbulon şi au fost întrebaţi „Şi cu Jahbulon cum e?” „În acel moment, relatează autorul, situaţia a devenit tensionată, au încercat să schimbe subiectul, nu au vrut să mai continue interviul sau au spus minciuni jenante.” (5)

E de înţeles deci de ce francmasonii evită să vorbească despre acest subiect. Ei venerează un demon îngrozitor, a cărui reprezentare este o cumplită pervertire a Treimii divine. Acest păianjen cu trei capete îşi întinde plasa peste întreaga planetă pentru a prinde în capcana sa cât mai multe suflete. De aceea deasupra uneia din cele două coloane care stau la intrarea în orice templu masonic se află un glob pământesc prins într-o plasă. Acelaşi simbol apare şi pe steagurile unor organizaţii mondiale de origine masonică ca o expresie a capcanei masonice planetare actuale.

Demoni pe frontispiciul masoneriei britanice

Simboluri sataniste apar pe clădirile cele mai importante ale masoneriei. Sediul central al Marii Loji Unite a Angliei din Londra, numit Masonic Hall, leagănul francmasoneriei mondiale moderne poartă chiar deasupra intrării o emblemă masonică (foto) pe care a răspândit-o apoi în întreaga lume. Aceeaşi emblemă serveşte drept firmă şi pentru un restaurant (foto) din apropiere destinat masonilor. Pe aceasta din urmă se vede şi mai clar că fiinţele care ţin scutul din mijloc au aripi de înger şi copite în loc de picioare, ca şi cum ar fi demoni.

Sub aceşti îngeri cu copite, adică îngeri decăzuţi se află următoarea inscripţie definitorie pentru doctrina francmasonică: „Audi, Vide, Tace” adică „Auzi, Vezi şi Taci” sau mai precis păstrează secretul indiferent de ceea ce vezi şi auzi în interiorul francmasoneriei. Acest motto este o formă prescurtată a unui proverb latin “Audi, vide, tace, si vis vivere (remanere) in pace” – „auzi, vezi şi taci dacă vrei să trăieşti/să fi lăsat în pace”. Semnificativ, putem spune şi perfect ilustrat de faptul că toţi cei care nu tac cu privire la adevărata natură a masoneriei nu sunt lăsaţi să trăiască în pace.

A fost nevoie ca francmasoneria să îşi creeze în jur această veritabilă conspiraţie a tăcerii tocmai din cauza naturii sale satanice, pentru a-şi ascunde oribilul secret. Dacă ar fi doar o organizaţie de caritate şi întrajutorare aşa cum vrea să pară, ar mai fost necesare jurămintele teribile pe care le impune membrilor săi pentru ca aceştia să păstreze tăcerea? „Jur că nu voi revela niciodată secretul francmasonilor decât unui frate de lojă şi în prezenţa venerabilului mare maestru. În caz de abatere mă supun la următoarea pedeapsă: limba mea să fie smulsă, inima mea străpunsă, iar corpul meu zdobit şi transformat în cenuşă pentru a fi aruncată în vânt”… aşa sună unul din jurămintele depus de un mason.

Asemenea „jurăminte” pot aparţine numai unei organizaţii diabolice. Iar faptul că ele nu sunt doar o figură de stil este demonstrat din plin de moartea în condiţii suspecte a unor persoane care au trădat francmasoneria. (6)

Mai sunt multe lucruri de spus pe marginea acestui subiect, întrucât toate simbolurile şi ritualurile masonice sunt puternic încărcate de această semnificaţie satanică.

Care este natura acestei lumini putem vedea în ilustraţiile masonice alăturate în care este prezentat într-o formă simbolică ritualul de iniţiere în primul grad. În partea de sus a ambelor desene se află Soarele şi Luna, însă nu Soarele – care a fost dintotdeauna asociat cu Dumnezeu Tatăl luminează loja ci o altă lumină, cea a unei stele. Steaua care răsare strălucitoare şi marchează începerea unei noi ere, Noua Ordine Mondială este un simbol central în masonerie. Această stea strălucitoare este Luceafărul de dimineaţă, numit aşa de astronomii din vechime tocmai pentru este ultima stea care rămâne pe cer dimineaţa concurând lumina Soarelui, exact aşa cum Lucifer, numit şi „fiul dimineţii” se consideră egalul lui Dumnezeu.

Vedem deci cum încă de la primii paşi în masonerie totul se învârte în jurul unor concepte şi doctrine luciferico-satanice. Ceea ce uită însă francmasonii şi cei care îi conduc este că în cele din urmă lumina Soarelui devine atât de puternică încât oricât de strălucitor ar fi putut părea la un moment dat Luceafărul, în cele din urmă acesta dispare cu totul. Puterea sa nu este decât una trecătoare, iar lumina care îl face să strălucească nu este decât o palidă reflectare a luminii Soarelui. La fel se va petrece şi cu francmasoneria, care a reuşit temporar să îşi ţeasă plasa în jurul acestei planete, dar care după cum se exprima un bine cunoscut autor de dezvăluiri (4) „poartă în ea sămânţa propriei autodistrugeri” prin chiar venerarea unei fiinţe care se opune ordinii divine.“

Mai multe despre ritualurile lor macabre puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/ritualurile-malefice-ale-organizatiei-masonice-care-se-desfasoara-in-cadrul-lojilor.

Mai multe informatii puteti studia si despre Organizatia Masonica “Skull and Bones” (n.tr. “Craniu si Oase”) din cadrul Universitatii americane Yale, unde ritualurile de initiere au la baza schelete si ritualuri ce tin de domeniul sacrificiilor umane -> http://www.fara-secrete.ro/organizatia-masonica-skull-and-bones-craniu-si-oase-cei-care-beau-sange-si-consuma-carne-de-om-practicand-sacrificii-umane-in-anumite-zile-speciale.

SURSE

1. http://www.darkgovernment.com/news/freemasons-arrested-for-witchcraft/

2. http://www.freemasons.co.nz/charity/latest/latest-news/scholarships-presented-by-prime-minister-john-key/

3. http://freemasonsfordummies.blogspot.ro/2012/03/controversial-kentucky-man-arrested-for.html

4. http://google-law.blogspot.ro/2014/01/freemason-and-ex-north-wales-police.html

5. http://www.nydailynews.com/news/crime/masonic-temple-allegedly-drug-fueled-sex-den-article-1.1444704

6. http://sfappeal.com/2014/03/leland-yee-arrest-fbi-agents-leave-chinatown-tong-lodge-empty-handed/

7. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2614628/Hunting-cartel-Vigilante-groups-scour-Mexican-caves-hoping-smoke-remaining-leader-vicious-Knights-Templar-drug-cartel.html

8. Albert Pike in cartea sa “Morala si Dogma”

9. Jim Shaw, in cartea sa “The Deadly Deception” (n.tr. Inselactiunea Mortala)

10. Evenimentul Zilei – Nr. 1466 – 22 aprilie 1997

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro