Cazul Traian Berbeceanu: Increderea voastra in justitia francmasonilor va va fi zguduita ! Doi procurori au incercat sa-l bage la puscarie, insa acum ei sunt cercetati pentru abuz in serviciu !

by Presa mincinoasa, politicienii corupti, impreuna cu sociologii (sociopati) si diversi pseudoanalisti politici, au incercat timp de 25 de ani, sa convinga poporul roman, “sa aiba incredere in justitie”. Daca ii analizati bine, la TV, atunci cand sunt pusi sa comenteze un caz in justitie, indiferent cat de evident este […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa mincinoasa, politicienii corupti, impreuna cu sociologii (sociopati) si diversi pseudoanalisti politici, au incercat timp de 25 de ani, sa convinga poporul roman, “sa aiba incredere in justitie”. Daca ii analizati bine, la TV, atunci cand sunt pusi sa comenteze un caz in justitie, indiferent cat de evident este el pentru opinia publica, toti acestia, mentionati mai sus vor spune: “Am incredere ca justitia isi va face treaba!”

berbeceanu1

Este, daca vreti, un papagalism, pentru ca ei, papagali fiind, au invatat o chestiune vocala, pe care o repeta, ca sa dea bine la TV. Ei bine, personal, in 95% din justitia romaneasca nu am incredere, ea fiind controlata de SUA si UE, care sunt profund corupte si gaunoase, precum merele stricate, iar exemplul ce-l voi prezenta, va va convinge.

Faptul ca vorbim despre o justie, in care multi sunt francmasoni, reiese si dintr-o decizie a CSM, care a fost de acord ca magistratii sa fie… masoni ! Ce incredere mai poate avea un om in justie, atunci cand ajunge sa fie anchetat ori judecat un “frate”, caci potrivit doctrinei masonice, “ei trebuie sa se ajute, atat la bine, cat si la rau”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/consiliul-superior-al-magistraturii-a-decis-ca-magistratii-pot-fi-masoni-desi-articolul-40-din-constitutia-romaniei-interizce-acest-lucru.

910

Preiau o stire, incredibila, publicata pe DCNews.ro, despre celebrul caz, al fostului comisar, Train Berbeceanu si despre cum procurorii au incercat sa-l bage la puscarie nevinovat, ei ajungand sa fie anchetati de DNA:

“Curtea de Apel București a admis contestația procurorilor la decizia Tribunalului București de retrimitere a rechizitoriului la Parchet în dosarul în care este cercetat Traian Berbeceanu.

“Instanţa admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) –Structura Centrală împotriva încheierii din data de 24 septembrie 2014, pronunţată de judecătorul de camera preliminară din cadrul Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală. Desfiinţează în totalitate încheierea din data de 24 septembrie 2014, constată legalitatea sesizării instanţei şi dispune începerea judecăţii. Decizia este una definitivă”, a afirmat reprezentantul Biroului de presă al Curţii de Apel Bucureşti, scrie mesagerulhunedorean.ro.

Fostul comisar-șef al BCCO Alba este acuzat de către procurorii DIICOT că a sprijinit un grup infracțional organizat, dar și de luare de mită și spălare de bani. Dosarul a fost deschis de procurorul Ioan Mureşan, după ce Traian Berbeceanu denunţase posibile acte de corupţie comise de acesta, procurorul Nicolae Cean şi poliţistul Alin Muntean. Cei trei sunt judecaţi într-un alt dosar aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ei sunt acuzaţi de procurorii DNA că au fabricat probe împotriva lui Traian Berbeceanu.

Cazul este unic în justiția românească. Traian Berbeceanu este trimis în judecată pentru fapte incriminate de către persoane acuzate tocmai că au fabricat probe în acest dosar.”[1]

P.S. Respect Traian Berbeceanu !

SURSE

1. http://www.dcnews.ro/traian-berbeceanu-trimis-in-judecata_461730.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro