Cartea “Tora regelui”: Rabin israelian publică ghidul uciderii ne-evreilor

by “Cartea „Tora regelui” proaspat iesita la tipar, scrisa de rabinul Yitzhak Shapira, ofera argumente teologice in sprijinul uciderii ne-evreilor perceputi ca incalcand poruncile evreiesti sau ca fiind o amenintare fata de statul evreu, de catre evrei. „Tora regelui”, bazata pe interpretarea rabinului Shapira asupra unor pasaje din Vechiul Testament, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cartea „Tora regelui” proaspat iesita la tipar, scrisa de rabinul Yitzhak Shapira, ofera argumente teologice in sprijinul uciderii ne-evreilor perceputi ca incalcand poruncile evreiesti sau ca fiind o amenintare fata de statul evreu, de catre evrei. „Tora regelui”, bazata pe interpretarea rabinului Shapira asupra unor pasaje din Vechiul Testament, este un ghid minutios al situatiilor in care evreii pot sa omoare ne-evrei.

Rabinul Shapira argumenteaza ca legea evreiasca permite uciderea ne-evreilor care cer pamant pentru ei insisi, a celor apartinand natiunilor care ajuta „un ucigas al evreilor”, a celor care raspandesc „blasfemii ostile” si a acelora care „prin discurs, ne slabesc suveranitatea”.

„Orice caz in care viata unui civil este un pericol pentru Israel, este permisa omorarea gentilului”.

„Permisiunea se aplica si atunci cand persecutorul ameninta sa omoare indirect, mai degraba decat direct”, scrie in carte. „Daca un civil ajuta un luptator, este permis sa il omori.. Oricare cetatean care sprijina lupta, sau luptatorii, sau care exprima satisfactie cu faptele lor – uciderea este permisa”.

Cartea rabinului Shapira argumenteaza ca razbunarea este o necesitate in legea evreiasca.

„Pentru a-l infrange pe cel rau, trebuie sa fim razbunatori, ochi pentru ochi. Razbunarea e o necesitate..si uneori comiterea de salbaticii menite sa creeze o adevarata balanta a terorii”.

Cartea exprima mai departe ca evreilor li se permite sa omoare copii „daca este clar ca ei vor creste si ne vor face rau”.
„Daca prin ranirea (tortura) copiilor unui lider rau (ostil noua – nb), il putem determina sa-si inceteze actiunile malitioase” scrie Shapira, „atunci le putem face rau”.

Cartea mentioneaza legile privitoare la asemenea omoruri in termeni teologici, fara sa specifice palestinieni, arabi, sau soldati israelieni. Ea a fost publicata la cateva saptamani de la arestarea lui Yaakov Teitel, un israelian-american care a admis omorarea mai multor palestinieni, precum si atacarea evreilor moderati.

Rabinul Shapira, este capul unei scoli religioase pentru baieti, Od Yosef Chai Yeshiva, aflata in teritoriul expropriat de cater evrei Yitzhar, la doar cateva mile de orasul palestinian Nablus. Aderentii rabinului Shapira, adera la o forma radicala a nationalismului religios evreiesc si indeamna formarea unei teocratii bazata pe Tora, pentru a inlocui statul Israel, perceput de ei ca un abandonator al principiilor de baza evreiesti.

Scoala e cunoscuta pentru fostul ei conducator, rabinul nascut in America Yitzhak Ginzburg, vazut ca urmasul spiritual a rabinului decedat Meir Kahane, fondatorul Americano-Israelian a partidului politic ultra-evreiesc Kach, clasificat atat in America, cat si in Israel ca fiind o organizatie terorista.
Rabinul Ginzburg il laudase intr-un articol pe Baruch Goldstein, un medic Israeliano-American, care in 1994, a deschis foc automat intr-o moschee din Hebron, ucigand zeci de inchinatori musulmani si ranind 150.

Atat rabinul Ginzburg, cat si rabinul Ya’akov Yosef, un alt lider proeminent al miscarii nationaliste religioase evreiesti, au avut cuvinte de lauda pentru cartea rabinului Shapira, data publicului luna aceasta, la un memorial dedicat rabinului Kahane, din Ierusalim.

Rabinul moderat David Hartman, avertizeaza ca ignorarea acestei carti, nu inseamna ca ea nu va avea influenta asupra elevilor si a studentilor. „Ai grija cu ceea ce ignori, ceea ce este numai un fenomen cultural astazi, ar putea deveni acceptabil marilor ganditori evrei de maine”.

Ma tem ca gandirea aceasta se afla demult in mainstreamul israelian. Daca nu ar fi fost astfel, infioratoarele masacre comise de statul evreu impotriva palestinienilor, (atentie, imagini socante) nu ar fi avut loc niciodata. Ori acte de terorism soldate cu mii de morti, de la aruncarea in aer a hotelului „Regele David” din Ierusalim in 1946 din partea bandelor teroriste evreiesti Irgun, Stern si Haganah, la atacurile cu bombe, mortare si arme automate din pietele din Ierusalim, Jaffa si Lida unde se aflau arabi, la atacurile cu bomba impotriva ambasadei britanice din Roma (Irgun, Oct.1946), la scufundarea vasului SS Patria, in care 267 de refugiati evrei au fost omorati de catre fratii lor evrei din Haganah pentru a influenta politica de emigratie a britanicilor fata de Palestina, la infioratoarele masacre de la Sabra si Shatila (1982), unde mii de refugiati Palestinieni si Libanezi au fost ucisi, la recentele abominatii din Gaza, in fine, lista crimelor e prea lunga pentru a fi enumerate aici…

Ce m-a izbit in mod deosebit, este acceptarea torturii si uciderii copiilor oponentilor si a criticilor, pentru a-i reduce la tacere si a-i umili. Asemenea josnicie este ne-demna de insasi calitatea de om.”[1][2][3][4]

Tora regelui rabin

SURSE

  1. https://eufrosin.wordpress.com/2009/11/18/incredibil-rabin-israelian-publica-ghidul-uciderii-ne-evreilor/
  2. http://www.eutimes.net/2009/11/book-about-killing-gentile-children-becomes-bestseller-in-israel/
  3. http://www.eutimes.net/2009/11/new-poll-53-of-israelis-think-ethnic-cleansing-is-the-solution/
  4. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1126890.html
  5. https://eufrosin.wordpress.com/2009/11/25/amenintat-cu-moartea/
  6. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro