Cartea “Mein Kampf” a lui Hitler va putea fi republicata din 2016 ! In 2016 expira drepturile de editare detinute de Bavaria ! Cartea n-a putut fi cenzurata pentru ca inca functioneaza libertatea de exprimare si de informare !

by Mein Kampf (n.tr. Lupta mea), este una dintre cele mai faimoase carti ale secolului XX. Cartea aceasta a fost redactata foarte putin de Hitler, in 1923-24 cand se afla in inchisoarea Landsberg am Lech din Bavaria, dar in mod special de Rudolf Hess, alaturi de alti generali. Iluminatii Bavariei, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mein Kampf (n.tr. Lupta mea), este una dintre cele mai faimoase carti ale secolului XX. Cartea aceasta a fost redactata foarte putin de Hitler, in 1923-24 cand se afla in inchisoarea Landsberg am Lech din Bavaria, dar in mod special de Rudolf Hess, alaturi de alti generali. Iluminatii Bavariei, care astazi sint aceeasi evrei sionisti, au decis ca nimeni sa nu mai poata edita cartea aceasta. Evident, nu trebuie sa ai facultate pentru a vedea atacul la libera exprima pe care l-au orchestrat evreii sionisti in ultimele decenii, asa cum au facut si cu incriminarea fantasmagoriei numita “Holocaust”, fantasmagorie, care e expusa temeinic de catre curajul evreu, Norman Finkelstein in cartea sa best-seller, “Industria Holocaustului”.

Site-ul stirileprotv.ro ne informeaza:

“Cartea a mai aparut in Germania in 1925 si 1926, in doua volume, iar in ultimii ani s-au facut eforturi pentru a fi republicata intr-o alta varianta. Se pare ca acest lucru se va intampla in 2016, cand expira drepturile de editare detinute de Bavaria.

Desi s-au opus pentru multa vreme, reprezentantii comunitatii evreilor au acceptat in cele din urma republicarea ei, pentru ca “a venit momentul potrivit”.

“Mein Kampf”, in traducere “Lupta mea”, este scris de Adolf Hitler si combina elemente autobiografice si de ideologie politica nazista.

Drepturile de editare ale cartii au fost blocate de autoritatile din Bavaria, care au confiscat proprietatile lui Hitler si toate bunurile sale intelectuale imediat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial.
Mein Kampf

Desi nu este interzisa de lege, detinerea, publicarea sau copierea “Mein Kampf” a intalnit obstacole in ultimii ani. Bavarezii au profitat de copyright si s-au opus republicarii volumelor, chiar daca ultima si singura editie a lor a aparut in urma cu peste 80 de ani.

Nazismul a fost scos in afara legii dupa 1945, iar orice publicatie, insemne sau manifestari de acest gen au fost interzise de autoritatile din Germania.

In urma cu 30 de ani insa, oficialii au precizat ca “Mein Kampf” poate fi republicata in voie, fara a mai intra sub incidenta legii.

Politicienii se tem ca reaparitia si interpretarile cartii pot naste o viziune gresita in randul simpatizantilor de extrema dreapta din Germania. Cu toate acestea, fara a fi republicat, documentul a fost scanat in urma cu mai multi ani si poate fi accesat oricand cu ajutorul internetului.

Pe de alta parte, noteaza BBC, “Mein Kampf” este si un exercitiu prin care se va vedea cat au invatat germanii din experienta Holocaustului, dar si cat de solida este democratia in tara lor.

Adolf Hitler a scris cartea in 1924, in timp ce era inchis sub acuzatia de lovitura de stat.

Dupa 1933, cand a ajuns in fruntea tarii, liderul ordonase ca fiecare cuplu care se casatoreste sa primeasca in dar volumele “Mein Kampf”.

Drepturile de editare ale cartii, detinute in prezent de autoritatile din Bavaria, vor expira la 1 ianuarie 2016.

De la momentul aparitiei pana la inlaturarea nazistilor de la putere, 13 milioane de copii au fost tiparite si distribuite in intreaga lume.”[1]

E timpul ca adevarul sa iasa la iveala si cenzura de orice fel sa fie doar o pata neagra a unei istorii negre !

SURSE

1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/cartea-care-nu-a-mai-vazut-lumina-tiparului-de-80-de-ani-a-venit-momentul-republicarii-mein-kampf.html

 

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro