Bolsevica Monica Macovei doreste adoptarea legilor Big Brother chiar prin Ordonanta de Urgenta ! Asta dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei le-a declarat de trei ori ca fiind neconstitutionale !

by Fosta procuroare bolsevica, Monica Macovei, considera a fi una dintre cele mai toxice persoane datorita relatiilor cu Basescu, face propaganda in modul cel mai absurd legilor neconstitutionale Big Brother, dand niste exemple hilare. De pe site-ul Gandul.info aflam aberatiile sale “juridice”: “Fostul ministru al Justiţiei a explicat în această […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fosta procuroare bolsevica, Monica Macovei, considera a fi una dintre cele mai toxice persoane datorita relatiilor cu Basescu, face propaganda in modul cel mai absurd legilor neconstitutionale Big Brother, dand niste exemple hilare.

big brother

De pe site-ul Gandul.info aflam aberatiile sale “juridice”:

“Fostul ministru al Justiţiei a explicat în această seară la Gândul LIVE că România este una dintre puţinele ţări în care poţi cumpăra o cartelă pre-pay fără un act de identitate, ceea ce în opinia sa este nefiresc.

“Nu e normal să poţi să cumperi cartelă preplătită fără să dai nicio dată despre tine, de la orice chioşc. Trebuie să le cumperi de la companii de telefonie şi să dai un act de identitate, pentru că altfel devenim paradisul infractorilor şi al teroriştilor, fiindcă toţi vor veni să cumpere cartele de la noi. Iar compania de telefonie trebuie să fie obligată să păstreze confidenţialitatea datelor personale, care să poată fi date la cerere dacă sunt anchetaţi, cu autorizaţie de la judecător. Asta e soluţia”, a declarat Monica Macovei.

Ceea ce trebuie să fie însă clar în lege este, în opinia sa, necesitatea unei autorizaţii de la judecător pentru conţinutul corespondenţei electronice. „Conţinutul mailului trebuie să fie citit numai cu autorizaţie de la judecător. La fel şi listingul, cu cine am vorbit. În multe ţări, asta se face cu autorizaţie de la procuror pe infracţiunile de terorism. Nu există terorism într-o singură ţară, se lucrează peste frontiere. Trebuie să ai legislaţie cât de cât la fel cu cea a celorlalte ţări ca să poţi să coordonezi şi să colaborezi. Dacă un terorist traversează într-o zi cinci ţări, vrei să ştii cu cine a vorbit în fiecare stat, cu cine a luat legătura. Poate ar trebui să ne gândim la infracţiunea de terorism”, a explicat europarlamentarul.

Rescrierea legii securităţii cibernetice, temă asumată în această săptămână şi de preşedintele Klaus Iohannis, ar trebui să fie, susţine Macovei, prioritară, în condiţiile discuţiilor de la Riga. “Am fost la Riga săptămâna trecută, unde a fost Consiliul informal al miniştrilor de Interne şi Justiţie. Şi m-am dus şi la sesiunea de contra-terorism a miniştrilor de Interne. S-a discutat că serviciile acestor ţări care răspund şi asigură siguranţa naţională au contracte cu providerii de internet, de telefonie mobilă. Li se transmit şi anumite date de către companiile aeriene, de exemplu ce mânâncă pasagerii. Adoptăm săptămâna viitoare la Strasbourg o rezoluţie împotriva terorismului. Se cere reintroducerea retenţiei datelor, reluarea procedurii pe datele pasagerilor, precum şi revizuirea deciziei de bază contr-terorismului care datează din 2005. Cerem o altă directivă”, a arătat europarlamentarul.

În opinia sa, vidul legislativ din România ar motiva inclusive adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pe această temă. „Se pot urma deciziile Curţii Constituţionale rapid, modificând aceste legi Big Brother, inclusiv prin ordonanţă de urgenţă”, crede Macovei.”[1]

In prima parte, unde Macovei vorbeste despre retentia datelor la achizitionarea unei cartele prepay “pentru a combate terorismul”, uita sa precizeze ca in Franta lui “Je suis Charlie”, exista o astfel de lege si mai mult decat atat, jurnalistii vorbeau la telefon cu teroristii, iar in 2005, acei teroristi, erau intervievati de catre jurnalistii francezi, acestia afirmandu-si planurile lor si, ghiciti ce ? Nu s-a intamplat nimic, cu toate acestea, nimeni din autoritatile franceze n-au facut nimic. Oare de ce ? Asa cum am demonstrat, s-a dorit un astfel de atac !

In a doua parte, individa, vorbeste despre “legea securitatii cibernetice”, potrivit careia, SRI-ul poate sa intre in computerele noastre, fara mandat din partea unui judecator special numit ORNISS. SRI-ul dezminte aceasta idee, “de patrundere fara mandat”, insa minciuna iese la suprafata atunci cand, in vara lui 2014, generalul Dumitru Dumbra, al SRI, vorbea despre “inmatricularea computerelor”, pentru a “combate teroristii invizibili”, despre care am demonstrat ca sunt fiintati de SUA, dupa cum au demonstrat toti conspirationistii.

Aceasta, in ipocrizenia caracteristica se declara mandra de ce se petrece unele tari (nu in toate), dandu-ne drept exemplu Riga, capitala Letoniei, unde serviciilor secrete, o citez “li se transmit si anumite date de catre companiile aeriene, de exemplu ce mananca pasagerii”. Probabil ca bolsevica ar vrea asta si cu noi, sa stie ce mancam noi si cand si unde facem sex !

Un comentator de pe site-ul Gandul.info se declara deranjat si afirma:

“In suedia cumpăr telefon cu cartela de la magazine de electronice.nu te intreaba nimeni nimic si poti incarca direct fara sa te inregistrezi si aici 3milioane nu sunt imigranti.f multi sunt din siria.bine ca in ro tre sa dai buletinu…”

Asadar, nu peste tot, propaganda si propagandistii SUA si UE, actioneaza la fel. Zilele trecute, legea Big Brother, a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ca fiind ilegala.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/legea-big-brother-a-agentiei-britanice-de-informatii-gchq-a-fost-declarata-ilegala.

Nu trebuiesc uitate nici presiunile enorme asupra judecatorilor CCR, de catre SRI, care au “demolat” de trei ori legea Big Brother, caci in toate versiunile sale (identice) era neconstitutionala. Nu degeaba judecatul CCR, Toni Grebla, a fost saltat de DNA (anexa SRI), la o zi dupa declararea legii Big Brother 3 ca fiind neconstitutionala. Augustin Zegrean, presedintele CCR, a recunoscut in fata unei conferinte de presa ca SRI a facut mari presiuni asupra lor.

SURSE

1. http://www.gandul.info/politica/macovei-trebuie-sa-reluam-legile-big-brother-si-sa-le-adoptam-inclusiv-prin-ordonanta-de-urgenta-13808493

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro