Barack Obama plange si doreste sa ia armele din mana poporului american incalcand Constitutia SUA

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In “Lumea Libera si Civilizata” de unde trebuie sa luam “lumina democratiei”, Iluminatii au inceput o campanie intensa de atentate teroriste – orchestrate chiar de catre serviciile secrete prin oameni controlati mintal – cu scopul de lua armele din mana poporului american, in timp ce Statul Politienesc impreuna cu legile Big Brother din SUA “Military Commission Act” (2006), “Patriot Act” (2003) si spionajul masiv al NSA se intaresc pe zi ce trece, cetatenii trasformandu-se in potentiali teroristi, potrivit noilor legislatii “antiterorism”.

Obama plange pentru a lua armele cetatenilor americani

Legislatia asa-zisa “antiterorism” din SUA este intr-atat de aberanta si anti-constitutionala incat cetateanul american, care are un comportament teritorialist, in ceea ce priveste apararea proprietatii private este considerat un potential terorist.

Pentru a intelege cum este posibil ca diversi “bolnavi psihic” sa patrunda prin scoli si licee si sa provoace astfel de crime, va recomandam sa studiati pe larg Proiectele MK-Ultra si Monarch cu privire la controlul mintii coordonat de catre CIA.

Potrivit documentelor in ceea ce priveste controlul mintii, un om poate fi programat sa ucida sau sa comita atentate teroriste la comanda, fara ca acesta sa stie ce face – asta au putut realiza “eminentele cenusii” ale CIA, prin aducerea oamenilor de stiinta nazisti, prin celebra operatiune Paperclip.

Acum, Barack Obama, in incercarea de a manipula la nivel psiho-emotional opinia publica, incepe sa planga, facand apel la luarea armelor din mana poporului american. Istoria a aratat ca toti indivizii, inainte de a fi dictatori cu “acte in regula” primul pas pe care l-au facut a fost acela de a lua armele din mana poporului.

Barack Obama plange invocand asa-zisele “atentate teroriste” pe care tot ei le-au orchestrat (ex. 11 septembrie 2001), insa nu-l vedem sa planga pentru genocidul facut in Irak, Afganistan, Kosovo, Libia, Siria si lista este lunga.

Publicatia Active News prezinta pe larg situatia:

“Barack Obama a lansat un apel la intensificarea controalelor asupra cumpărătorilor de arme de foc pe internet și la târgurile de arme. Președintele american a subliniat că actualele excepții privind regimul acestor arme nu își au rostul.

„Trebuie să conștientizăm urgența absolută acum, întrucât mor oameni. Iar scuzele constante pentru lipsa de acțiune nu mai merg și nu mai sunt suficiente”, a spus liderul de la Casa Albă.

Vizibil emoționat, președintele SUA a evocat atacul cu arme de foc comis la școala din Sandy Hook din Newtown, statul Connecticut, în decembrie 2012 de către un dezechilibrat mintal. Atacul s-a soldat cu moartea a 20 de elevi și șase profesori.

„De câte ori mă gândesc la acei copii mă apucă furia. Și asta se întâmplă zilnic pe străzile din Chicago”, a declarat președintele american, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Cred că putem găsi căi de a reduce violența cu arme de foc într-un mod care să fie conform cu Al Doilea Amendament”, a spus Barack Obama, făcând referire la dreptul de a purta arme prevăzut de Constituția SUA.

Inițiativa președintelui Obama de înăsprire a regimului armelor de foc a provocat o intensă dezbatere în Statele Unite, Partidul Republican susținând că nu este nevoie de o schimbare a normelor actuale privind armele de foc.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Barack-Obama-in-lacrimi-la-apelul-pentru-intensificarea-controlului-armelor-de-foc-128593
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro