Banii, debit și sclavie

by “Banii, debit si sclavie Banii ca datorie. Exista un adevar fundamental despre bani si datorii, pe care putini oameni il cunosc. Cei care au incercat sa schimbe situatia au fost in permanenta redusi la tacere. Adevarul e atat de simplu incat nu poate fi crezut, un adevar la care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Banii, debit si sclavie

Banii ca datorie.

Exista un adevar fundamental despre bani si datorii, pe care putini oameni il cunosc.

Cei care au incercat sa schimbe situatia au fost in permanenta redusi la tacere. Adevarul e atat de simplu incat nu poate fi crezut, un adevar la care nu ne gandim, pentru ca avem experti care fac asta pentru noi, asa ca de ce ar incerca unul dintre noi, non-expertii, sa afle adevarul?

Problema .
Suntem constienti de problema, e la vedere, e o solutie care ne tot scapa, deoarece ne gadim ca problema e atat de mare incat nu o putem rezolva.

Problema consta in faptul ca nici guvernele si nici marea majoritate a oamenilor, nu au bani. Poate ca suna a exagerare, dar daca te gandesti un pic, ai sa constati ca asa e. Guvernele, fie ele sociale, liberale, democratice sau de alta natura, NU AU BANI.“[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.descopera.org/banii-debit-si-sclavie/

SURSE

  1. http://www.descopera.org/banii-debit-si-sclavie/
  2. Foto: deesillustration.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro