Bancile masonice din Romania deranjate de judecatorii care ar lua decizii pro client ! Trebuie sa se teama si bancile de ceva !

by Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, sint numai creditele luate de naivi, altfel v-as vedea la TV, reclamele profund abjecte, prin care mintiti oamenii cum sa ia credite pentru a putea sa le haituiti apoi.

fed reserve

Citez de pe site-ul Active News:

“După ce tribunalul din Galaţi a dat miercuri prima sentinţă definitivă în cazul unui credit contractat de la Volksbank în franci elveţieni şi a dispus convertirea acestuia în lei la cursul de schimb de la data acordării împrumutului, la care se adaugă o majorare de 10%, iată că sistemul bancar îşi arată nemulţumirea faţă de această decizie.

Băncile străine au scos din România, în ultimii ani, 9 miliarde de euro

Preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor(ARB),Radu Gheţea, s-a arătat nemulţumit de sentinţa justiţiei, ameninţând voalat că astfel de decizii ar putea duce la oprirea creditării.

“Eu cred că astfel de sentinţe nu ajută deloc la redresarea creditării. Astfel de interpretări nu sunt de natură să redreseze activitatea de creditare. Atunci când vezi ce ţi se poate întâmpla nu te mai grăbeşti să începi creditarea. La nivelul CEC Bank nu avem astfel de probleme, dar în calitate de preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) transmit îngrijorarea sistemului”, a afirmat el.

Unii parlamentari vor să propună diverse legi pentru reglementarea relaţiei bănci-clienţi ceva mai în favoarea clienţilor, aceştia acuzând presiunea băncilor pentru a nu adopta astfel de acte normative. Gheţea afirmă că astfel de legi ar duce la dispariţia sistemul bancar.

“Nu ştiu în ce măsură o asociaţie şi 40 de bănci pot să facă o presiune mai mare decât 500 de aleşi ai poporului, în condiţiile în care dânşii au ultimul cuvânt. Se pune problema prezentării punctului de vedere asupra iniţiativelor, la toate ne spunem punctul de vedere şi nu facem presiuni asupra cuiva din Parlament sau asupra instituţiei. Dar credeţi că foloseşte cuiva ca această ţară să rămână fără un sistem bancar viabil? Eu cred că nu”, a punctat Gheţea.

Singura bancă românească din sistemul bancar este CEC Bank.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/bancile-ameninta-cu-stoparea-creditarii-cazul-care-tribunalele-si-parlamentul-iau-decizii-pro-client_1859920.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro