Asasinarea lui Boris Nemtov, critic al lui Putin, a fost facuta de catre CIA pentru a avea motiv sa acuze Rusia ! Asta o spune si fostul sef al Trezoreriei SUA, Paul Craig Roberts !

by Lupta dintre Rusia si propaganda occidentala, SUA si UE, s-a intetit foarte mult in ultimul timp, astfel incat, SUA, a trecut la stagiul urmator. La data de 27 februarie 2014, vineri spre sambata noaptea, liderul opozitiei din Rusia, Boris Nemtov, a fost asasinat in centrul Moscovei. Sa vedem ce […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lupta dintre Rusia si propaganda occidentala, SUA si UE, s-a intetit foarte mult in ultimul timp, astfel incat, SUA, a trecut la stagiul urmator. La data de 27 februarie 2014, vineri spre sambata noaptea, liderul opozitiei din Rusia, Boris Nemtov, a fost asasinat in centrul Moscovei.

boris-nemtsov-main

Sa vedem ce spune propaganda oficiala:

“Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că asasinarea politicianului Boris Nemţov „poartă semnele unui omor la comandă”, a declarat vineri noapte purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, potrivit AFP şi „Le Monde”.
Asasinarea lui Boris Nemţov, unul dintre principalii critici ai liderului de la Kremlin ucis de gloanţe în centrul Moscovei în noaptea de vineri spre sâmbătă, e văzută pe lângă o ucidere la comandă şi provocare.

„Putin a declarat că acest asasinat brutal poartă semnele unui omor la comandă şi este în mod clar o provocare”, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, adăugând că preşedintele a cerut Comitetului de anchetă, Ministerului de Interne şi FSB să ancheteze asupra acestui asasinat, informează AFP şi „Le Monde”.

Un atacator neidentificat a tras de patru focuri de armă în Nemţov, în centrul Moscovei, au declarat autorităţile.

Politicianul a fost ucis în apropierea Kremlinului în timp ce se plimba cu o femeie, informează site-ul de ştiri Meduza. Agenţia de ştiri susţine că o persoană aflată într-o maşină albă, a tras asupra lui Nemţov.”[1]

CIA implacat in asasinarea lui Boris Nemtov – pretext pentru a se acuza Rusia !

De la pretextul “teroristilor invizibili, care oricand este posibil sa ne atace”, continuand cu pretextul “armelor chimice si de distrugere in masa”, de care ne avertiza criminalul de razboi, George W. Bush, continuand cu multiple crime, avem de-a face cu niste psihopatii, a caror agenda este Noua Ordine Mondiala, respectiv Un Guvern Mondial.

In urma acordului de la Minsk, pentru incetarea focului din Ucraina, Rusia prin vocea lui, Vladimir Putin, a spus ca, “nu vor accepta o Noua Ordine Mondiala”. Cu alte cuvinte, Rusia, se opune vehement ideii de Noua Ordine Mondiala. Recent, Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat SUA ca finanteaza teroristii ISIS si Boko Haran, pentru a crea o stare de tensiune in Orientul Mijlociu.

Daca privim in istoria SUA, vedem ca Lavrov, are mare dreptate, iar “11 septembrie 2001”, ramane o zi in care Guvernul SUA, printr-o Operatiune sub “Drapel Fals”, si-a ucis 3.000 din proprii cetateni, pentru a incepe lupta impotriva “dusmanului invizibil” (terorismul), care in realitate, asa cum a afirmat si fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, “este o incercare de luare a libertatilor civile a oamenilor prin legi antiteroriste”.

Fostul sef al Trezoreriei SUA, din timpul Administratiei Reagean, recunoaste ca Boris Nemtov a fost asasinat de CIA pentru a se acuza Rusia !

Intr-un interviu acordat site-ului King World News[2], Paul Craig Roberts, a afirmat ca CIA se afla in spatele asasinarii lui Nemtov:

“Exista numeroase istorisiri si documente care atesta faptul ca CIA a folosit profesori universitari si jurnalisti pentru a sprijini agenda CIA. CIA s-a ocupat decenii la rand de manipularea poporului american.”[2]

Paul Craig, in argumentatia sa il ofera drept exemplu edificator pe nimeni altul decat John Fitzgerald Kennedy, o persoana care s-a declarat total impotriva societatilor secrete si a juramintelor secrete, asa cum afirma in ultimul sau discurs.

Paul Craig, mai sustine ca Putin este foarte inteligent pentru a se lasa manipulat de vreo manevra a Washington-ului. Totusi, cat de opozant era Nemtov, aprecierea lui Putin a ajuns la 85%, iar asta spune multe. Craig, mai spune despre Nemtov ca era finantat de catre diverse organizatii neguvernamentale de la Washington, iar asta nu face decat sa ofere o alta viziune asupra intregii intamplari.

Rusia a publicat imagini care dovedesc ca avionul malaezian a fost doborat de avioane de lupta ucrainene!

Una dintre cele mai mincinoase propagande ale SUA-UE, a fost in cazul doborarii avionului malaezian MH-17, care calatorea de la Amsterdam catre Kuala Lumpur, Malaezia. Acesta a fost doborat la data de 17 iulie 2014, in apropiere de Hrabove, regiunea Donetk, Ucraina.

Avionul transporta 283 de pasageri dintre care 15 erau membri ai echipajului. Propaganda SUA-UE, a acuzat separatistii pro rusi, respectiv Rusia ca, “au doborat acest avion”, iar Rusia a negat vehement aceste acuzatii.

la data de 14 noiembrie 2014, vedem ca Rusia a difuzat imagini, la televiziunea nationala, din care reiese faptul ca avionul malaezian, MH17, n-a fost doborat de catre separatistii prorusi, ci de avioane de lupta ucrainene, asta pentru ca occidentul, sa poata da vina pe Rusia ! De ce ? Vedeti mai sus, Rusia s-a opus, atat distrugerii Ucrainei, ajutand pe fostul presedinte, Ianukovici, sa scape, un presedinte care s-a aratat vehement impotriva UE, dar si pentru faptul ca Rusia, prin asta, a tratat, cum spune si acel dipomat american, „Noua Ordine Mondiala” !

1415993353768_wps_22_Russian_Channel_1_shows_v

Zborul MH 17, avea loc de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si a trecut tocmai prin zona estica a Ucrainei, tocmai o regiune „fierbinte”, de conflict. In total 283 de pasageri, inclusiv 80 de copii si 15 membri ai echipajului au murit. Prezentatorul rus, Mihail Leontiev, a prezentat intr-un mod impecabil si profesionist cum s-au intamplat lucrurile in realitate. In imagini se observa un avion de vanatoare, Mig-29, care distruge acel avion de pasageri, Boeing.

1415993366158_wps_23_Russian_Channel_1_shows_v

1415993381753_wps_24_Russian_Channel_1_shows_v

Occidentul, a afirmat in repetate randuri ca avionul a fost doborat de catre rebeli pro-Moscova, folosind un sistem rusesc de rachete BUK, foarte complicat, sistem pe care separatistii nici nu-l aveau in zona, caci n-au putut fi prezentate. Prezentatorul a afirmat ca:

„Astazi avem toate motivele sa aratam cine a distrus in mod deliberat avionul.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/rusia-a-publicat-imagini-care-dovedesc-ca-avionul-malaezian-a-fost-doborat-de-avioane-de-lupta-ucrainene.

Sa nu trecem cu vederea nici faptul ca la data de 3 iulie 1988, SUA, a doborat un avion civil, iranian, iar George Herbert Walker Bush a spus la acea vreme ca, “nu-si va cere iertare niciodata”. Cat cinism si cata ipocrizie !

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-1988-sua-a-doborat-un-avion-civil-iranian-omorand-290-de-civili.

Asasinate facute de Guvernul SUA impreuna cu Serviciile Secrete americane !

1. Phil Schneider !

Chiar daca propaganda occidentala vrea sa ne arate ca, “SUA este pura si imaculata”, istoria ei, ne arata ca nu-i deloc, dar deloc asa. Spre exemplu, avem cazul omului de stiinta Phil Schneider, care a ajutat la constructia unor baze subterane secrete de pe teritoriul SUA, cum ar fi Baza New Mexico, Zona 51 din Nevada sau baza de sub aeroportul international Denver.

Acesta a fost asasinat pe 17 ianuarie 1996, in conditii foarte suspecte, facand sa para o “sinucidere”. De fapt, s-a constatat ca “s-ar fi sinucis cu o coarda de pian sugrumandu-se”. El spusese cu un an inainte, in cadrul unei prelegeri publice, ca “la trecerea fiecarui an calendaristic, tehnologia militara creste cu 44,5 ani (in comparatie cu rata cresterii din tehnologia “conventionala”).

2. Willian Cooper !

Milton William “Bill” Cooper, a fost un scriitor de conspiratii american. Acesta a lucrat in Marina SUA, participand si in razboiul din Vietnam. De asemeni, acesta a afirmat ca a lucrat pentru US Air Force, dar si pentru Naval Intelligence, pana in 1975.

Inca din anul 1988, a inceput sa vorbeasca oamenilor despre cine conduce lumea, iar in 1991 a inceput sa redacteze articole. Are si o carte numita “Behold a Pale Horse”, unde prezenta, inca de pe atunci, metode prin care Iluminatii vor incerca sa conduca total omenirea catre o Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial.

Practic, Cooper, spunea oamenilor adevaruri pe care doar azi le vedem ca fiind reale, datorita evolutiei agendei Iluminatilor in speta globalizarii. Bil Clinton, un membru al Clubului satanist, Bohemian, a spus la un moment dat despre William Cooper ca “este cel mai periculos om in viata”. Fiind “periculos”, acesta a fost asasinat la data de 6 noiembrie 2001 in fata casei sale.

Asadar, avem in “marea democratie” a SUA, persoane asasinate pentru ca au vorbit mai mult decat trebuia ori persoane haituite sau arestate cum ar fi Fritz Springmeier, cel care a scris cartea “The genealogical bloodlines of Illuminati” (n.tr. “Liniile genealogice ale Iluminatilor”).

SURSE

1. http://radiointact.ro/reactia-lui-putin-dupa-asasinarea-lui-boris-nemtov-poarta-semnele-unui-omor-la-comanda_183271.phtml

2. http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-cia-may-just-assassinated-boris-nemtsov-moscow-blame-putin/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro