Americanii infometati nu au voie sa manance nici din gunoaie in timp ce hrana e dusa la gropile de gunoi ! Asta e "democratia" americana de care ne vorbesc toti politrucii imbecili !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceste intamplari ce au loc peste ocean, nu fac decat sa ne scarbeasca. Nu o sa vedeti astfel de stiri in presa masonica din Romania, ci o sa vedeti tot felul de politruci imbecili, care de 25 de ani, se plimba dintr-un partid intr-altul, incercand sa prosteasca lumea, considerandu-se “formatori de opinie” sau “analisti politici”. Nu, ei sint doar niste zdrente.

“American-Dream”-Food-loaded-into-Dumpsters-while-Hundreds-of-Hungry-Americans-Restrained-by-Police

De pe site-ul dantanasescu.ro aflam urmatoarele:

“Sute de oameni săraci care așteaptă în faţa unui magazin alimentar închis, pentru posibilitatea de a obține produsele alimentare rămase, nu este tocmai imaginea “Visului American”. Cu toate acestea, pe 23 martie, în faţa supermarketului Laney Walker din Augusta, Georgia, exact asta este ceea ce s-a întâmplat.

Localnicii au umplut parcarea cu saci și coșuri în speranța că vor obține o parte din hrana pentru copii, conservele, tăiţeii si alte produse non-perisabile. Dar o biserică locală nu a venit pentru a ridica produsele alimentare, aşa cum proprietarul magazinului înainte de evacuare, a declarat că a aranjat. În momentul în care oamenii au venit pentru alimente, ceea ce a fost lăsat în interiorul localului – la fel ca la orice evacuare – a intrat în proprietatea deținătorului proprietatăţii, SunTrust Bank.

Banca a ordonat ca alimentele să fie încărcate în pubele și remorcate la o groapă de gunoi în loc să fie distribuite. Oamenii care s-au adunat a trebuit să fie reținuţi de către poliție în timp ce vedeau cum alimente în stare perfectă sunt distruse. Şeriful local Richard Roundtree a spus la ştiri că “potențialul pentru o revoltă a fost extrem de mare.”

“Oamenii au copii aici cărora le este foame, sete,” a spus Robert Stine Lambert, un localnic, pentru canalul Fox 54 din Augusta. “De ce să le arunce, când ar putea fi distribuite?”

Banca SunTrust încearcă să creeze confuzie și să nu-și asume responsabilitatea directă pentru acțiunile ei. Agentul lor pentru relații cu mass-media Mike McCoy, a declarat, “Colaborăm cu furnizorii magazinului, precum și cu poliţia pentru evacuarea conținutului rămas în magazin și securizarea clădirii.” Cu toate acestea, el a mai spus că produsele alimentare nu au aparținut niciodată SunTrust Bank.

Nu este nevoie să îndulcim ce s-a întâmplat. Teresa Russell, adjunct șef al Departamentului de Poliţie din Richmond County, a declarat că proprietarul clădirii a ordonat ca produsele alimentare să fie duse la groapa de gunoi. Unii oameni chiar au urmat camionul la groapa de gunoi și cu toate astea au fost întorşi din drum.

În Richmond County, au loc aproximativ 20 de evacuări pe zi, iar zona din jurul supermarketului este una dintre cele mai sărace din stat. Conform ultimelor date disponibile, rata sărăciei este de 41 la sută. Mulți oameni din acea parcare, probabil, știau prea bine cum funcționează evacuările și aveau nevoie disperată de ajutor alimentar.

Această poveste nu este o excepție bizară. Duhneşte de adevărul despre capitalism și este izbitor de asemănătoare cu scandalul H&M, care a izbucnit în 2010, când hainele au fost distruse înainte de a fi aruncate, asigurându-se astfel că valoarea mărfii nu a fost afectată.

Într-o societate capitalistă, motivul din spatele producției de alimente nu este cel al hranei pentru oameni, locuințele nu sunt făcute pentru a le oferi adăpost, îmbrăcămintea nu este confecţionată pentru a le ţine de cald și serviciile medicale nu sunt oferite în primul rând pentru a menține oamenii sănătoși. Toate aceste lucruri, care sunt și ar trebui să fie văzute ca drepturi de bază, nu sunt nimic altceva decât mărfuri – spre a fi cumpărate și vândute – pe baza cărora se face profit. În cazul în care nu se poate face profit, de obicei, ca urmare a supraproducției în raport cu piața, marfa este considerată inutilă de către capitalişti și este distrusă.

În acest caz, se pare că băncii pur și simplu nu i-a păsat. Pentru băncile care au făcut profituri prin evacuări și executări silite, nu este de mirare că nu au arătat nici o remușcare în a lăsa oamenii dezamăgiţi, cu pungile goale, privind cum alimente care în loc să fie folosite pentru hrănirea familiilor lor sunt aruncate la groapa de gunoi.[1]

Scriam niste articole unde prezentam faptul ca in America oamenii nu au voie sa colecteze apa de la ploaie, un american fiind si arestat 30 de zile, deoarece a lasat sa i se umple piscinele cu apa de la ploaie. Apoi vedem ca au inceput sa monteze si niste tepuse prin anumite locuri publice, care sint folosite de oamenii strazi ca loc de dormit, iar acele tepuse au rolul de a nu le permite sa stea. Daca aceste lucruri nu sint niste mizerii atunci ce sint ?

Mai multe cititi aici despre acele tepuse -> http://www.fara-secrete.ro/piroane-impotriva-oamenilor-strazii-au-fost-montate-in-locurile-publice-din-marea-britanie-si-canada.

In America este deja interzisa hranirea oamenilor strazii -> http://www.fara-secrete.ro/33-de-orase-americane-interzic-oamenilor-sa-dea-hrana-oamenilor-strazii.

Colectarea apei de ploaie interzisa in America -> http://www.fara-secrete.ro/colectarea-apei-de-ploaie-devine-ilegala-in-multe-state-americane.

SURSE

1. http://dantanasescu.ro/2014/06/17/americanii-infometati-nu-pot-manca-nici-din-gunoi.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro