Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate

by “Acum doi ani, o echipă de designeri americani a pus la punct un joc ce recrează atmosfera din locațiile secrete în care agenții CIA foloseau tehnici de interogare considerate adevărate torturi, pentru a obține informații de la prizonieri.  Aceasta încă mai lucrează la îmbunătățirea jocului, care are capacitatea de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Acum doi ani, o echipă de designeri americani a pus la punct un joc ce recrează atmosfera din locațiile secrete în care agenții CIA foloseau tehnici de interogare considerate adevărate torturi, pentru a obține informații de la prizonieri.  Aceasta încă mai lucrează la îmbunătățirea jocului, care are capacitatea de a aduce oamenii durerors de aproape de abuzurile care au avut loc în anumite închisori.

Potrivit theatlantic.com, jucătorii trebuie să-și asume rolul unui agent american repartizat în timpul războiului din Irak într-un centru de detenție situat în apropierea orașului-port Umm Qasr, din sudul Irakului.

Pe parcursul jocului, ei trebuie să interacționeze cu prizonierii irakieni, să-i interogheze și să aleagă între diversele metode de tortură pentru a obține informații de la aceștia. Jucătorii au posibilitatea să aleagă între electrocutare, simularea înecului, dar și alte metode. Dacă interogarea merge prea departe, ei pot ucide prizonierii. De asemenea, jucătorii au posibilitatea de a-i muta pe captivi dintr-o celulă în alta.

Lagărul recreat în joc a existat și în realitate. Chiar acolo au fost închiși mai mulți luptători care au creat ulterior gruparea jihadistă Stat Islamic. Liderul grupului, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ținut acolo vreme de cinci ani, timp în care, cel mai probabil, a sudat multe dintre legăturile care astăzi formează ISIS.

Creatorii jocului au susținut că au ales să introducă jucătorul într-o astfel de experiență pentru a-i arăta rolul închisorilor americane în radicalizarea noii generații de luptători și teroriști.

Temându-se pentru siguranța lor, cei cinci creatori, absolvenți ai Carnegie Mellon University și New York University, au dorit să rămână anonimi.”[1][2]

Jocul este unul sadic! Nici macar nu-i putem spune “joc”, ci sadism, nebunie, chiar terorism, ca tot este la moda ultimul cuvant. Exista o sumedenie de jocuri video despre Razboiul din Golf, despre cele Doua Razboaie Mondiale, despre Razboiul din Vietnam, unde este ceva “normal” sa ucizi alti oameni, pentru ca asta se numeste “democratie”.

Daca cineva, prin absurd, ar crea un joc video in care SUA ar fi invadata si oamenii impuscati, atunci, fara discutie, creatorii jocului video ar fi inculpati pentru incitare la ura si terorism, ceea ce nu se aplica in acest caz.

De ce? Pentru ca exista ipocrita dubla-masura a “lumii libere si civilizate”. Astfel de jocuri, dincolo de dependenta pe care o dau, ele incita mintea oamenilor la ura, transformandu-i in niste zombii agresivi, fara respect, empatie si emotii pozitive, adevarate masinarii de ucis de care au nevoie globalistii, cei ce controleaza complexul militaro-industrial ce fabrica armament.

e3a10e13d af7b86123

Oamenii, care devin hipnotizati de aceste jocuri, fiind instigati de natura violenta vor avea placerea de a se inrola in armata, iar pentru ei misiunile in Orientul Mijlociu si nu numai sunt privite ca intr-un joc video.

P.S. Noam Chomsky a descris SUA ca fiind principalul stat terorist, iar pe Europa ca fiind prea lasa pentru a i se opune.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/high-tech/cinci-americani-au-creat-un-joc-video-in-care-poti-tortura-prizonieri-irakieni-scopul-intelegerea-rolului-pe-care-l-au-avut-inchisorile-americane-in-radicalizarea-noii-generatii-de-teroristi-157600.html
  2. http://www.theatlantic.com/technology/archive/2016/08/a-video-game-that-lets-you-torture-iraqi-prisoners/493379/?utm_source=atltw
  3. Foto: theatlantic.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro